meme estetigi (araştırma )

• Konu Sahibi Konu Sahibi goles
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de meme büyütme estetiği olmak istiyorum ama yakında evlenme planları kuruyorum..acaba cocuk olduktan sonra mı yaptırsam yoksa önce mı yaptırsam karar veremedım..sizce kızlar hangisi daha mantıklı ?

ben de meme büyütme estetiği olmak istiyorum ama yakında evlenme planları kuruyorum..acaba cocuk olduktan sonra mı yaptırsam yoksa önce mı yaptırsam karar veremedım..sizce kızlar hangisi daha mantıklı ?

evlenmeden önce yaptırıp kurtul.evlendikten sonra çok zor oluyor ve sürekli erteleniyor.emzirmeye engel bi durumuda yok.eğer gerçekten ihtiyacın varsa bence erteleme.ben erteleye erteleye 7 yıl geçti aradan.

canım ekledim sanırım o sensin fizigin felan müthiş :) pazar akşamı yani dün gidicektim gidemedim öglene dogru arayıp bugun veya yarın için görüşme ayarlıcam 5 günüm kaldı ameliyata çok heycanlıyım

canım az önce kabul ettim.teşekkür ederim ama sen müthişsin cidden.doktor doğru söylemiş canım memişlerde olunca afet olacaksın :) ee naptın gidebildinmi hastaneye bugün yada randevu ayarlayabildinmi.kız sanki ben ameliyat olacakmışım gibi heyecanlıyım :)

canım teşekkür ediyorumm :)) konuştum çarşamba akşamı gidiyorum tekrar detayları konuşmak içinn .bende heycanlanmaya başladım artık içimde hem mutluluk hemde tatlı bi korku var :)

canım teşekkür ediyorumm :)) konuştum çarşamba akşamı gidiyorum tekrar detayları konuşmak içinn .bende heycanlanmaya başladım artık içimde hem mutluluk hemde tatlı bi korku var :)

korkma tatlım inşallah herşey yolunda gidicek.hiç kötü şeyler düşünme hep iyi yanlarını düşünmeye çalış.ben daha şimdiden kendimi çok mutlu hissediyorum bu kararı aldığım için.mayısa az kaldı amannn 10 yıl beklemişim 18 imden beri bunu sayıklıyorum şurda mayıs neki sanki yarınmış gibi geliyor bana.seni tanıdığım içinde çok mutlu oldum.en azından bi örnek destek oldun bana.

Hayirli olsun kararin. İnşallah cok guzel ve dogal sonuc alirsin.surecini merakla takip edicem.darisi başımaaa

tatlıımmm hayırlı olsun. takip edememişim ben seni. şimdiden her şeyin gönlünce olmaısnı diliyorum canım. bakalım beğenecekmisin son halini

canım bi kaçgündür giremedim ya bi kitap standında çalışıyorum 3 gündür.yarın son.napiyim işte bu şekilde eksik olan parayı toplamaya çalışıyorum.sen ne yaptın bugün kontrolün vardı.detayları konuştunmu doktorunla.

bende ankarada en cok zuhtu beyın ısmını duyuyorum.ank32 nın albumunu gormustum onceden gercekten cok hostu..
zuhtu bey dısında bırıne amelıyat olacaksan sonuclarını gormeden olma..
bu her cerrah ıcın gecerlı.

kızlar dün akşam görüşmeye gittim ömer beyle tekrar, ameliyata figen hanımla birlikte giricekler.daha önce yaptıgı ameliyat fotolarını gösterdi memişleri görünce bi nevrim döndü bi moral oldu..sabah kan vermeye gittim anestezi için şu saatlerde tekrar hastanede olmam gerekiyor fakat ömer beyle görüştüm o halledicek çünki işten sürekli izin alamıyorum yarın ve cumartesi için aldım insanlara slikon taktırıyorumda diyemiyorum haliyle ..şuan karmkarışıgım ruh halim berbat diyebilirim hastanenin gerginliginden olsa gerek şu önümüzdeki 3 gün hemen geçsin ameliyatım acılarım bitsin istiyorum

canım zühtü beyi bnde düşünüyordum ama yazdıgım gibi bi arkadaşın gögüslerini görünce kararımı bi anda verdim daha önce burdan bi arkadaşta figen hanıma yaptırdı ameliyatıma figen hanımda giricek inş herşey güzel olur yarın büyük gün içimde hem mutluluk hemde korku var

konuştum canım konuştum şu protezde bi türlü anlaşamadık ısrarla 300cc diyorum öylede olucak :) bu arada figen hanımla giriceklerini söyledi ömer bey.buraya çok fazla giremiyorum facedende yazabilirsin bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…