mesajla gönder canım ekleyim faceden senii :) pazar günü tekrar gidicem zaten sorarımm mutlaka
hayr canm gelmedi
ben de meme büyütme estetiği olmak istiyorum ama yakında evlenme planları kuruyorum..acaba cocuk olduktan sonra mı yaptırsam yoksa önce mı yaptırsam karar veremedım..sizce kızlar hangisi daha mantıklı ?
canım ekledim sanırım o sensin fizigin felan müthiş :) pazar akşamı yani dün gidicektim gidemedim öglene dogru arayıp bugun veya yarın için görüşme ayarlıcam 5 günüm kaldı ameliyata çok heycanlıyım
canım teşekkür ediyorumm :)) konuştum çarşamba akşamı gidiyorum tekrar detayları konuşmak içinn .bende heycanlanmaya başladım artık içimde hem mutluluk hemde tatlı bi korku var :)
tatlıımmm hayırlı olsun. takip edememişim ben seni. şimdiden her şeyin gönlünce olmaısnı diliyorum canım. bakalım beğenecekmisin son halini
bende ankarada en cok zuhtu beyın ısmını duyuyorum.ank32 nın albumunu gormustum onceden gercekten cok hostu..
zuhtu bey dısında bırıne amelıyat olacaksan sonuclarını gormeden olma..
bu her cerrah ıcın gecerlı.
canım bi kaçgündür giremedim ya bi kitap standında çalışıyorum 3 gündür.yarın son.napiyim işte bu şekilde eksik olan parayı toplamaya çalışıyorum.sen ne yaptın bugün kontrolün vardı.detayları konuştunmu doktorunla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?