• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme estetigi (araştırma )

• Konu Sahibi Konu Sahibi goles
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ebruli26 ve goles bende istanbuldan kalkıp ankaraya gelemyı dusunuyorum eger fotograflarınızı gorme ımkanım varsa lutfen resımlerınızı paylasırmısınız.

canm uzun zamandr fotograf koyucam koyucam diyorm bi fırsat olmadı en yakın zamanda paylaşırım .ebruli çk fazla nete giremiyor :/

Merhaba goles cüm...:) Yardımına ihtiyacım var :) Ben de ankarada olmak istiyorum ameliyatı ve okuduğum kadrıyla herkes ömer beyi öneriyor. Öncelikle randevuyu nasıl aldın onu sormak istiyorum ikincisi de nasıl 1800 liraya hallettin bu işi? Söylersen çok sevinirimmm :):52:

Merhaba goles cüm...:) Yardımına ihtiyacım var :) Ben de ankarada olmak istiyorum ameliyatı ve okuduğum kadrıyla herkes ömer beyi öneriyor. Öncelikle randevuyu nasıl aldın onu sormak istiyorum ikincisi de nasıl 1800 liraya hallettin bu işi? Söylersen çok sevinirimmm :):52:

görmüşken ben cevap vereyim istersen :) yuvarlak protez damladan daha ucuz 1.200 tl + bi de ankara'da oturduğu için ve çok ağrısı olmadığı için hastanede yatmadı sadece ameliyat ücreti 650 tl ödedi :)

peki gizist ciğim, damla veya yuvarlak ne anlamda farkediyor bi fikrin var mı yani doktor neye göre karar veriyor biliyor musun? ona göre belki ben de kendi adıma yorum yapabilirim. ben de ankara da kalıyorum çok iyi o zaman :) allahhım şimdiden çok heyecanlandım! :):52:

Son düzenleme:
buna doktor karar veriyor aslında, mesela benim hiç göğüsüm yoktu daha doğal durması için damla önerdi ama mesela alt kısım var üstler boşsa yuvarlak önerebiliyor. görüntüsü biraz daha farklı işte sende bi fikir beyan edebilirsin ama son kararı doktor ameliyat esnasında deneyerek karar veriyor aslnda. hangisi daha güzel doldurdu ve daha dolgal durduysa..
hastanede kalıp kalmamayıda aslında o anki durumuna baglı, benimde yatışım yoktu ama ben çıkamadım mesela. otele geçiş yapacaktım ama agrılarım vardı yatış istedim bazıları çok hafif atlatırken bazıları için daha zor olabiliyor. goles baya şanslıyms yani maddi manevi :)

Canım sana randevuyla ilgili özelden birşey sordum ama bakarsan sevinirim, teşekkürler yardımın için :)

Bende Hacettepe'de göğüs dikleştirme ve karın gerdirme ameliyatları olmak istiyorum ancak dokto seçemiyormuşuz ve hocalar ameliyatlara girmiyormuş orada yaptıranlar nasıl seçtiler acaba nasıl ulaştılar?

Back