benımde goguslerım 80 ve sonradan buyudu aslında bırkac senedır kılo alınca ama ben kucuk goguslerı cok sevıyorum sankı dekoltede cok daha seksı gozukuyor ama ınsan kendınde ne yoksa onumu ıster bılmeıyorum artık tatlım ama ınsallah ıstedıgın ıgıb olur hersey .sımdıden sana acil sıfalar dılıyorum dılerım hersey ıstedıgın gıbı olur...durum öyle degil işte tatlım tek eksigim meme 75 i bile doldurmuyor destekli südyen kullanmaktan bıktım :) dekolte bişey giymeye kalksam destekliyle kurtarmaya çalışma stresi vs vs bunu ancak benim gibiler anlar :) kararımı kesin verdim ya olucam ya olucam başka çagresi yok :) bu arada annemde senin gibi düşünüyordu sürekli destekli kullagımdan insanların gözüne dolgun gözüküyordu ama herşey soyundugun an bariz belli bi şekilde açıga çıkıyor :) topicden ameliyat olucak ve olan arkadaşların yazılarını anneme okudum hemen ikna oldu bu hafta randevularımı aldım görüşmeye gidicem mart ayı gibi uygun olucam parasal yönden ve kurtulucam artıkk :))
durum öyle degil işte tatlım tek eksigim meme 75 i bile doldurmuyor destekli südyen kullanmaktan bıktım :) dekolte bişey giymeye kalksam destekliyle kurtarmaya çalışma stresi vs vs bunu ancak benim gibiler anlar :) kararımı kesin verdim ya olucam ya olucam başka çagresi yok :) bu arada annemde senin gibi düşünüyordu sürekli destekli kullagımdan insanların gözüne dolgun gözüküyordu ama herşey soyundugun an bariz belli bi şekilde açıga çıkıyor :) topicden ameliyat olucak ve olan arkadaşların yazılarını anneme okudum hemen ikna oldu bu hafta randevularımı aldım görüşmeye gidicem mart ayı gibi uygun olucam parasal yönden ve kurtulucam artıkk :))
85 istiyorum ben :) birde şöyle bi durum var hayatım slikon gögsü güzelligi ayrı bi güzel duruyor hem dik hem sexi hem kışkırtıcı v.s v.s :)
kızlar bi kaç aya ameliyat olucam ve artık son araştırmalarımı demlerimi yaşıyorum bu hafta ankarada bildigim bütün doktorlara gidicem fakat öncelikle sizden memnuniyetlerinizi ve önemli nokta olan ameliyat ücretlerini yazmanızı istiyorum..zühtü demire ameliyat olan arkadaşlarımda vardır mutlaka ücret konusunu iyileşme süreçlerinizi yazarsanız mutlu olurum :)
canım bi arkadaşımın arkadaşıyla tanıştım ömer beye olmuş çokta güzel olmuş bende bu şekilde aniden karar verdim devlet hastanesi olarak hacettepe en başarılı hastanelerden ve en iyi plastik cerrahiler bu hastanede yüz nakli felanda biliyosunuz ki burda gerçekleşti birde açıkcası bana maliyet bakımından çok uygun o yüzden :)
canım bende maliyet yüzünden devlette istiyorum ama maliyet ucuz diye sonuçta kötü olsun istemiyorum.biliyosunki bu forumda genelde herkes özelde oluyor ameliyatını.devlette olan çok az arkadaş var.hacettepe bu konuda gayet başarılı özellikle seninde dediğin gibi yüz nakli falan herşey yapıyorlar son günlerde baya öne çıktı bu hastane.şimdi ben izmirde oturuyorum ama ailem ankarada.orda daha rahat olucak benim için.bende bahar aylarında ankarada olmayı düşünüyorum.kafaya koydum iyice.dediğim gibi figen hanımı düşünüyordum.eğer senin operasyonun başarılı olursa bu doktoruda düşünebilirim sen ne dersin figen hanımmı ömer beymi daha iyidir bu konuda.birde maliyet orda 2500 falandı en son.sana kaça mal olacak silikon firmasıyla görüştünmü.
canım firmayla doktor görüştü yuvarlak mentor 1100 felan damla protez ise 1700 e felan geliyormuş benim ki yuvarlak olucak doktorda öyle olmasına karar verdi hastane masraflarıda çıkışta belli oluyormuş 600 700 civarı oluyormuş doktorda bilmiyor orasını birde şu avantaj var ameliyat olduktan 1 ay sonra ödeyebiliyosun protezin parasını ben öyle yapıcam :)canım figen hanımda çok iyi bu işte ömer beyde bakalım ben oluyum yine konuşuruz haftaya bugun giriyorum ameliyata :) bende kafaya koydum ve gerçekleştirdim canım gerçekten olması gereken bişey.istiyosan çok fazla aksatma yazın zor olabilir
kızlar dün fotograflarım çekildi yalnız doktorum fotografımı çekerken çok güzel kızsın gögüsler olunca neler olucak düşünemiyorum diyerek beni daha bi cesaretlendirdi diyebilirim :) haftaya bugun ameliyatım gerçekleşicek yuvarlak mentor olucak ameliyat sırasında denicekler 275 karar verdik ama ben 300 cc olsun diye tutturunca denicem dedi :) boyum kısa degil 166 167 civarıyım omuzlarım geniş kilom 50 ile 53 arasında degişmekte şu sıralar :) bu arada doktorum 3 günde ayagı kalkabilicegimi fakat kollarımı çok fazla kıpırtamıcamı söyledi yani işime hemen dönebilicem masabaşı oldugum için problem olmaz inş
canım protez pütürlü olanlardan dimi bide sertlik derecesini falan sordunmu bana biraz ucuz geldi fiyatı.figen hanıma olan arkadaşımız pazarlıkla 1500 e almıştı yuvarlak olanı.ben zaten 2500 ü gözden çıktım.senin ameliyatın başarısına göre karar vericem doktora ama ne yalan söyleyim erkek doktor istiyordum ben.sanki erkek doktorlar kadınları kadın doktorlarda erkekleri daha iyi anlıyorlar gibi geliyor bana.ahhh arkadaşım ben kafaya koyalı yıllar olduda anca bu zamana kısmetmiş.büyük bi eksiklik benim hayatımda aynalara bile çıplak bakamıyorum inan.172 boyum 58 kilom var herşey yerli yerinde maşallah ama bi o eksik olunca herşey eksik gibi.çok aksatmayı düşünmüyorum canım mayısta gelicem ankaraya zaten tam yaz olmuyor biliyosun ankarada haziran bile daha serin geçer o yüzden rahatım biraz.
canım 1400 felan ama bn doktordan rica ettim konuşun biraz sıkıntılarım var diye o halletti:/ bu arada ameliyat olursan gelirim destek olurum sana herşey memişler için.bn daha 21 yaşındayım etrafımdan biraz tepki aldım ama bu yaşta yaptırmasam ne zaman yaptırıcam pütürlümü degilmi sormadım onu açıkcası o daha mı iyi :/
canım ya çok sevinirim destek olursan.sana özelden face adresimi yollayım kullanıyosan ekle beni.iletişimi koparmamış oluruz böylece.etrafın ne dediğine hiç kulak asma arkadaşım.bu sıkıntıyı yaşayan sensin yaşamayan bilemez bunu.yaşında gayet uygun bundan sonra daha büyüyecek değil memişlerin neyi bekliyceksin ki.evlimisin bekarmısın bilmiyorum ama ben 21 yaşımda evlendim ozaman bu estetik konusu bukadar bilinmiyodu yada ben hep bunu çok pahalı bişey olarak görüyodum hiç araştırmadım ozamanlar.ama evlenme yaşım yaklaşınca psikolojim dahada bozuluyordu kendime güvenim yoktu.ya evleneceğim kişi sorun yaparsa falan diye karalar bağlıyordum.ama sonradan anladımki en başta kendi özgüvenim için gerekliydi bu.keşke ozamanlar babamın evindeyken yaptırsaydım bunu.bukadar sıkıntı çekmeseydim bu yüzden.28 yaşındayım gencim güzelim ama hiçbişey tam değil eksik.kaybolan yıllarıma acıyorum şimdi.eğer herşeyden eminsen yani bunu istiyosan gerçekten sende özgüven problemi oluşturuyorsa hiç bekleme.ben kararımı verdim ve bu yolda benim önümde kimse duramaz.mayısta ordayım Allah nasip ederse kararımıda hacettepe olarak verdim seninde güzel haberlerinle birlikte netleşicek kararım.bu yolda bana edeceğin arkadaşlık beni çok mutlu eder.iyiki buldum seni.
canım pütürlü yüzey silikonun bölgeye tutunmasını daha iyi sağlıyor ve kapsül riskini düşürüyor.ama zaten pütürlü seçmiştir doktorun.fiyattan şüphe etmiştim ben ama o arkadaş kendisi almıştı o yüzden pahalı aldı belkide.doktorun indirim yaptırmasıda güzel olmuş ama sen yinede ameliyattan önce sor iyice silikon hakkında.pütürlü yüzey ve sertlik 1 olsun.yumuşaklığı daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?