meme estetigi (araştırma )

• Konu Sahibi Konu Sahibi goles
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada doktorla protez işinde bi anlaşamadık gitti 250cc nin bile bana yeterli olucagını söylüyor tekrar bi ameliyat geçirmek istemedigimi dolgun bi gögüs istdigimi belirtttim 300cc olucak bu arada garanti belgesini herşeyi detayı detayına görüştüm nerden bilicem ki belkide farklı protez koyucak ben kendimi garantiye alayımda :)

ameliyatım dün gerçekleşti sabah 8 civarlarında figen hanım baktı gögüslerime gögüs kafesim çok dar belim çok ince oldugu için 250 cc koydular yuvarlak mentor.dün öglen 1 civarında alındım ameliyata en son saat kaç dedigimde 3.5 dediklerini hatırlamıyorum ameliyat sonrası deli gibi aglayıp hemşirelere bagırmışım kalçamdan igne vurarak sakinleştirmişler akşam 8 gibi hastaneden çıktım en son serum etkileriyle agrım yoktu.şuan daha iyiyim fakat zor yazıyorum.umarım boyut beni tatmin eder

canım geçmiş olsun özelden 10 dakikada bi olduğu için burdan yazıyım dedim çektiğine değer inan güven sen doktora bana da 275cc mentor yuvarlak takıldı.büyüklüğünden memnunum bnde figen hanıma belirtmiştim özellikle büyük büyük istiyorum diye :) oda sana olabilcek en büyüğü taktık dedi.kısa zamanda iyileşirsin kendini zorlama.
Burdanda belirtiyim devlet hastanesinde bu ameliyatı olmaya tereddüt edenler varsa korkmasınlar ben olmadan önce forumda devlette olan çok örnek görememiştim.ben oldum çok şükür memnunum bi sorun yaşamadım.

teşekkür ediyorum canm inş memnun kalırım halimden senin şuan ölçülerin kaç birde gögüs dokun varmıydı beni 75 i bile doldurmazken gögüs dokum oldugunu söylediler ısrarla

teşekkür ediyorum canm inş memnun kalırım halimden senin şuan ölçülerin kaç birde gögüs dokun varmıydı beni 75 i bile doldurmazken gögüs dokum oldugunu söylediler ısrarla

aynı durumdayız canım :) bna göre de göğüs dokum yoktu yani nerdeyse dümdüzdü hafif eğim vardı ama göğüs dokun var dedi doktorlar.göğüs dokusundan anladığımız şey yanlış belkide bizim :) şu an 75b yim tabi markaya modele göre değişebiliyor bazen.

ankara cım son halin nasıl rahatsız etmiyorsa bi foto eklesen canım ödemler baya gitmiştir yumuşamıtır herhalde gerçekten yumuşaklığı nasıl canım ???

geçmiş olsun ve hayırlı olsunn :) memnun kaldıysan ben bile istanbuldan ankaraya gelmeyi düşünmeye başladım ciddi ciddi :)

Geçmiş olsun. İnşallah büyüklüğü istedigin gibi olmuştur. Şu anki hali nasil.gerci odemden sislerdir heralde.meme ucundan mi altindan mi yerlestirdi dr protezi?

Son düzenleme:
kızlar bende hacettepede olucam ameliyatımı.önümde çok güzel iki örnek var.ve özelle devlet arasında çok büyük fark var.ankara arkadaşımızınki 2500 tl ye golesinki 1800 tl ye mal oldu.inşallah nisan ayında bende silikonlanıcam :)

Ben de İstanbul'da bulamazsam Ankaraya gitmeyi düşünüyorum inşllh en kısa zamanda bende katılırım o kervana :)
muayene olmaya gittin mi peki hacettepeye? kesin mi yani?

bugun işe bile başladım dün sabah ayagı bile kalkamazken bugun işteyim çokta iyiyim saçlarımı her ne kadar kendim toplayamasamda makyaj yaptım.

Geçmiş olsun. İnşallah büyüklüğü istedigin gibi olmuştur. Şu anki hali nasil.gerci odemden sislerdir heralde.meme ucundan mi altindan mi yerlestirdi dr protezi?

evet canım şişler ebruli arkadaşla özzelden konuşuyoruz foto gönderdim dün arkadaşlarım geldiler ve boyutuna bayıldılar vucuduma gidebilicek boyutta oldu ve daha 4 gün zamanla görücez inş.

merhaba arkadaşım, benim bu ayın 29'unda izmir'de özel bir dr.da randevum var göğüs büyütme için, o gün muayene olucam herşeyi kararlaştırıp nisan gibide ameliyatımı olucam inşallah. ancak birşey kafamı karıştırdı, henüz fiyat vermedi dr.um muayenede söyleyecekmiş. fakat o dr.un fiyat araştırmalarını yaptığımda 5000tl civarı olduğunu gördüm arada uçurum var bildiğin. birde dün ege üniversitesinde çalışan bir arkadaşım dediki egede hiç ücret ödemeden yaptırırsın o operasyonu inanamadım ama geçen sene kardeşim kepçe kulak operasyonunu gerçekten hiç ücret ödemeden oldu egede. varsa bilgin 5000tl'nin kredisini çekmeden aydınlat beni noluuuurrr! :) bu arada o 5000tl civarı dediğim dr daha önceden egede iyi bir plastik cerrahtı buda dip notum olsun

hiç ücret ödemeden bitirirsin diye bi olay yok fakat daha hesaplı olabilir protez parası hastane masrafları v.s tarzında .) eger maddi durumun el veriyorsa seni zorlamıcaksa doktorunada güveniyosan ol derim :) hacettepede oldum ben figen hanıma başarılı bi doktor her ne kadar büyük büyük diye tuttursamda vucuduma yakışan dogal protezi taktı :) ankaraya gelme şansın varsa 2500 ile en fazla kaparsın :)

canım özellerle ünv.hastaneleri arasında uçurum var.şöyleki hatta bu fark devlet hastanelerinde bile değişiyor.bazı arkadaşlar yine devlette olup 3000 3500 civarı öderken bazıları 2000 2500 tl gibi ucuz rakamlara olabiliyor.benim sana tavsiyem eğer burda bulamazsan ünv.hastanesinde iyi bi doktor ankarayı figen hanımı düşünebilirsin.5000 tl ödeyecek imkanın varsa özeldede olabilirsin.ama imkan olayına gelince evet devlette olabiliyosun.kararı sana kalmış.ben figen hanımdan yana kararımı verdim haftaya ankaradayım inşallah.ha bu arada bende izmirde oturuyorum bunuda not olarak belirteyim.

Ben de İstanbul'da bulamazsam Ankaraya gitmeyi düşünüyorum inşllh en kısa zamanda bende katılırım o kervana :)
muayene olmaya gittin mi peki hacettepeye? kesin mi yani?

canım bende izmirde oturuyorum.önümde güzel iki örnek olunca figen hanımda karar kıldım.iki arkadaşımında fotolarını gördüm.goles arkadaşımız yeni fakat ankara arkadaşımız 6. ayında ve gayet memnun.haftaya ankarada olucam ben.goles arkadaşımla irtibattayız özeldede görüşüyoruz.randevuyu o alıcak bana ve bende onlar gibi mutlu sona ulaşıcam inşallah.yanlız benim ailem ankarada yani muayeneler ameliyat günü falan derken ikamet sorunum olmayacak.çalışmadığım için zaman da problem değil.

ben de çalışmıyorum gelip gitme konusunda benim de sıkıntım olmaz kalcak yeri de bi şekilde ayarlarım yeterki içime sinecek şekilde olsun. ben yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum bana ulaşabilir misiniz? topluca gidip ankarayı fethederiz belki :)) şaka bi yana gerçekten şuana kadar en aklıma yatan ihtimal bu oldu, ayrıntıları konuşabilirsek çok iyi olur

Bu arada dayanamadım artık bugün randevu aldım perşembe günü haydarpaşa numune hastanesi cuma günü hacettepe, cuma sabahtan Ankaraya geçicem bi aksilik olmazsa..
gelişmeleri yazarım burdan.. Kimseyle irtibat kurma şansım olmadı, kendi başıma adım attım bakalım :)

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun.msjını geç gördüm.canım vallahi bizde öyle çok kimseyle irtibat kurmadık burdan nekadar bilgi alıyorsak o.ama tercihin hacettepe olursa süper olacak sitede baya örnek olacağız bu konuda.ömer beyle görüş muayene günü zaten o figen hanımla birlikte yapıyor ameliyatı.hem protez alımındada yardımcı oluyor.benden bile önce gidiyosun yaaaa :))) şaka biyana inşallah herşey istediğin gibi gider.gelişmelerden haberdar et muhakkak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…