- 21 Kasım 2007
- 1.252
- 102
-
- Konu Sahibi tazefasulye
canim çok geçmiş olsun en kısa sürede toparlarsın işallah.Hepinize cok cok tsk ederim. Dün oldum ameliyat. Bugün çıkacağız insalah. Dr u bekliyorum. Biraz bulantim oldu, birkac kez çıkardım ama iyiyim simdi. Gece sirt ağrım çok oldu. Memislerden çok sirtim ağrıdı. Agri kesicilerle idare ettim.
Çok geçmiş olsun sen kurtuldun darısı bizeHepinize cok cok tsk ederim. Dün oldum ameliyat. Bugün çıkacağız insalah. Dr u bekliyorum. Biraz bulantim oldu, birkac kez çıkardım ama iyiyim simdi. Gece sirt ağrım çok oldu. Memislerden çok sirtim ağrıdı. Agri kesicilerle idare ettim.
taze fasulyeee çoook çok geçmiş olsun ya ben haaala korkuyom yaaa rüyalarıma giriyor.foto bekliyos canım.çok merak ediyorum.birde benim fotolara bir göz atarmısın yorum rica ediyorum mümkünsebugün 2. gün, oturup kalkarken biraz ağrım oluyor, yürürken de robot gibi yürüyorum. Kas altı oldum ben. 255 cc koymus. Su anda agzıma girecek gibiler. Oturmaktan kıçım agrıyor, benim gbi kurtlu birine zor :) Allah yatırmasın diyorum. Ama wc ye gidip kendi işimi kendim görüyorum. alt giysilerimi yardımsız giyebiliyorum. kolumu çok kaldırmadan bardak vs taşıyabiliyorum. Çok zorlamıyorum kendimi bolca su içip evde dolaşıyorum. Entübe edildiğimden boğazım tahriş olmuş. Hafif burun akıntım da vardı. İyiyim gene de, boğaz spreyi, bol sıvı vs takılıyorum. Kurtuldum inşallah, artık iyileşmeye calışacagım. persembe kontrol var. Darısı isteyenlerin başına.
Cok cok gecmis olsun cnm.hayirlisiyla atlattin.iyilesme surecin de kolay gecer insallah.darisi da bize....Hepinize cok cok tsk ederim. Dün oldum ameliyat. Bugün çıkacağız insalah. Dr u bekliyorum. Biraz bulantim oldu, birkac kez çıkardım ama iyiyim simdi. Gece sirt ağrım çok oldu. Memislerden çok sirtim ağrıdı. Agri kesicilerle idare ettim.
Çok geçmis olsun canim darısı başıma diyeyim boğaz ağrısı büyük tüp(hortum) kullanınca oluyormuş bir hemşire arkadaş söylemişti bende sezaryen öle olmuştum tahriş oluyor boğaz ondan canım bir kaç güne iyice düzelirsin canim tekrar geçmiş olsun bende salı olacağım hayırlısıyla.[/QUOTE]zefasulye, post: 38984316, member: 95655"]bugün 2. gün, oturup kalkarken biraz ağrım oluyor, yürürken de robot gibi yürüyorum. Kas altı oldum ben. 255 cc koymus. Su anda agzıma girecek gibiler. Oturmaktan kıçım agrıyor, benim gbi kurtlu birine zor :) Allah yatırmasın diyorum. Ama wc ye gidip kendi işimi kendim görüyorum. alt giysilerimi yardımsız giyebiliyorum. kolumu çok kaldırmadan bardak vs taşıyabiliyorum. Çok zorlamıyorum kendimi bolca su içip evde dolaşıyorum. Entübe edildiğimden boğazım tahriş olmuş. Hafif burun akıntım da vardı. İyiyim gene de, boğaz spreyi, bol sıvı vs takılıyorum. Kurtuldum inşallah, artık iyileşmeye calışacagım. persembe kontrol var. Darısı isteyenlerin başına.
taze fasulyeee çoook çok geçmiş olsun ya ben haaala korkuyom yaaa rüyalarıma giriyor.foto bekliyos canım.çok merak ediyorum.birde benim fotolara bir göz atarmısın yorum rica ediyorum mümkünse
çok geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun canım ..Tekrar merhaba! Benim süreç maalesef biraz sorunlu ilerledi. Meme ucumda (sağ) morarma oldu çünkü sağ kaburgam daha öndeymiş ve dolaşım sıkışıyormuş. Perşembe gece dr ile hastanede buluştuk, çok korktum kangren mi oluyorum diye ama dr um ilaç tedavisine başladı, dolaşım düzenleyici kullanıyorum. Morarma durdu, zamanla iyileşecek dedi dr um. Sıkıntılı 1-2 gün geçirdim ama çok şükür, iyileşme başladı. Sol göğsüm çiçek gibi :) veee dekolte görüntüm şahane... Gerçi biliyorum bir süre sonra bu kadar şiş olmayacaklar, aman olmasın da zaten, yazın atlet giydiğimde herkes memişlerime bakmasındoğal olsunlar, sağlıklı olsunlar, sütyensiz dursunlar bana yeter :))
bu pazartesi kısmetseçok tşk ederim. Seninki ne zmandı?