Meme Dikleştirme

Canim ameliyat esnasinda karar vericek doktor fotograf koymadim ama koyucam izleyebilirsin ameliyat oncesi ve sonrasi benim dogumdan sonra kilo vermemle kuculdu zaten kucuktu sarkma olmamasi bnm icin buyuk avantaj tek islem uygulanicak
Dikleştirilme yapılmamamsı güzel sadece protezle hallederler:KK66: senin öncesi ve sonrası fotoğraflrını sabırsızlıkla bekliyor olacağız... İnşallah istediğin gibi olur herşey :KK68:

Selam kizlar bende protez esliginde diklestirme olacagim 250-350cc arasi protez olurmus bana kas üstü olacak doktorumun dedigine göre. Bu sene esimin izini kalmadi onun icin nasil yapacagim bilmiyorum, esimin bir hafta cocuklara bakmasi lazim ben yokken :KK43: onun yüzünden hala bekliyorum randevu almak icin. Ne yapabilirim bilmiyorum
Çocuklar çok mu küçük canm?? Bırakabileceğin bir büyüğünüz var mı yada arkadaş akraba falan? En azından bir hafta yanında olacak biri de idare eder çünkü kas üstünün ağrısı çok olmuyor?? Bir hafta sana yardımcı olacak birini de tutabilirsiniz?? Ben öyle yapmayı planlıyordum ankarada nişanlım orada yaptırıcam ve yalnız olucam kimsenin haberi olmayacak.. Bana bakacak bir haftalığına birini bulmayı planlıyordum belli bir ücret karşılığı..

Çocuklar çok mu küçük canm?? Bırakabileceğin bir büyüğünüz var mı yada arkadaş akraba falan? En azından bir hafta yanında olacak biri de idare eder çünkü kas üstünün ağrısı çok olmuyor?? Bir hafta sana yardımcı olacak birini de tutabilirsiniz?? Ben öyle yapmayı planlıyordum ankarada nişanlım orada yaptırıcam ve yalnız olucam kimsenin haberi olmayacak.. Bana bakacak bir haftalığına birini bulmayı planlıyordum belli bir ücret karşılığı..
Yok cocuklar cok kücük degil 13,6ve3 yasinda ama yurt disinda yasiyorum ben tek gidicem onlar burda kalacak esimde calisiyor kimsemde yok burda cocuklari okula felan götürecek. Esimin izni kalmadi o evde kalabilse hemen randevu alacagim ama en kötü ihtimalle hasta yapacak artik

Merhaba hanimlar yeni uye oldum...28 yasindayim 2 cocuk annesiyim.ve malesef gerek.emzirmekten gerek kilo vermekten sarkmis burusuk goguslerim var asiri psikolojim.bozuldu aynaya bakasim gelmiyor esim dahil olmak uzere cevremdeki herkes ameliyat olmama karsi surekli beni korkutup vazgecirmeye calisiyorlar ama ben kararliyim.....aylin karanlik hocamdan sali gunu icin randevu aldim ins. Sali ameliyata girecegim....cok gerginim korkuyorum ama bu yola girdim vazgecersem daha cok pisman olacagim....doktorum diklestirmeye gerek olmadigi protezle iyi bir kivama gelecegini soyledi ama ben yine de dikkestirme istiyorum yarin arayip konusacagim

Yok cocuklar cok kücük degil 13,6ve3 yasinda ama yurt disinda yasiyorum ben tek gidicem onlar burda kalacak esimde calisiyor kimsemde yok burda cocuklari okula felan götürecek. Esimin izni kalmadi o evde kalabilse hemen randevu alacagim ama en kötü ihtimalle hasta yapacak artik
Anladım canım türkiyede olsan kolay olabilirdi ama dışarıda olunca senin ameliyat eşinin iznine kalmış anlşılan.... Umarım ayarlayabilirsiniz işlerinizi de bir an önce istediğin görüntüye kavuşursun :KK66: allah yardımcın olsun iyi haberlerini buradan bekliyoruz:)

Merhaba hanimlar yeni uye oldum...28 yasindayim 2 cocuk annesiyim.ve malesef gerek.emzirmekten gerek kilo vermekten sarkmis burusuk goguslerim var asiri psikolojim.bozuldu aynaya bakasim gelmiyor esim dahil olmak uzere cevremdeki herkes ameliyat olmama karsi surekli beni korkutup vazgecirmeye calisiyorlar ama ben kararliyim.....aylin karanlik hocamdan sali gunu icin randevu aldim ins. Sali ameliyata girecegim....cok gerginim korkuyorum ama bu yola girdim vazgecersem daha cok pisman olacagim....doktorum diklestirmeye gerek olmadigi protezle iyi bir kivama gelecegini soyledi ama ben yine de dikkestirme istiyorum yarin arayip konusacagim
Allah yardımcın olsun korkma sakın herşey çok güzel olacak , kendine güvenin artacak.. Bir haftalık sürecin sıkıntılı olabilir ama ondan sonra iyi ki yaptırmışım diyeceksin... Dr gerek yok diyorsa dinlemelisin, herşeyi dr una bırak bence senin için uygun olanı yapacaktır.. Tabi senin ne istediğin de önemli, dr un seni anlıyprsa sıkıntı yaşamazsın. Hayatımızı hep birilerinin söylemlerine göre şekillendiriyoruz maalesef, bence kendin için bir karar ver. Kim ne diyor pek de kulak asma. O memelerle sen yaşıyorsun kimsenin seni anlamasını da bekleme.. Biz burada sana destek olmaya, yardımcı olmaya hazırız her an.. Kendini yalnız hissetme ... Tekrar Allah yardımcın olsun :KK66:

Cok cok tesekkur ederim iyiki varsiniz.....aslinda benim sorunum buyukluk kucukluk degil hatta buyuk olmasini istemiyorum sirtim dar gigsum buyuk olunca vucuduma gore gomlek ceket bulamiyorum bekarken 90 takiyordum skntisini yasadim gogsume olsa omzu bol omzuma olsa dugme kapanmiyor....ameliyat oncesini yine konusacagim maddi manevi bu kdr skntiya istedigim gibi olmazsa kahrolurum

Anladım canım türkiyede olsan kolay olabilirdi ama dışarıda olunca senin ameliyat eşinin iznine kalmış anlşılan.... Umarım ayarlayabilirsiniz işlerinizi de bir an önce istediğin görüntüye kavuşursun :KK66: allah yardımcın olsun iyi haberlerini buradan bekliyoruz:)
Nedense diklestirmeden korkuyorum Ocakta Karin germe aml oldum hic böyle degildi Karnimda zaten iki tane 15cm sezeryan izim vardi hic tereddüt etmedim ama meme diklestirmeden izlerinden yabanci maddenin (silikon) girmesinden korkuyorum ama böylede sarkik sarkik hic mutlu degilim :KK43:

Nedense diklestirmeden korkuyorum Ocakta Karin germe aml oldum hic böyle degildi Karnimda zaten iki tane 15cm sezeryan izim vardi hic tereddüt etmedim ama meme diklestirmeden izlerinden yabanci maddenin (silikon) girmesinden korkuyorum ama böylede sarkik sarkik hic mutlu degilim :KK43:
FatiFat FatiFat hiç korkma canım..inan korkulcak bişey değil..birincisi dr.un işçiliği iyiyse izler silikleşiyor..ikincisi silikon vucuduna uygun ölçülerde takıldıysa inanki hiç hissetmiyosun..şahsen ben hissetmiyorum..kendi dokum gibi..yeterki dikleştirilmesi güzel olsun..

FatiFat FatiFat hiç korkma canım..inan korkulcak bişey değil..birincisi dr.un işçiliği iyiyse izler silikleşiyor..ikincisi silikon vucuduna uygun ölçülerde takıldıysa inanki hiç hissetmiyosun..şahsen ben hissetmiyorum..kendi dokum gibi..yeterki dikleştirilmesi güzel olsun..
Karin germedeki doktorumun isciligi cok iyi memnunum kendisinden yeni resim paylasacagim karnim hala degisiyor hic bu kadar iyi bir sonuc beklememistim onun icin yine Doktoruma güvenecegim hatta Doktorum Rekonstrüktif uzmani zaten ama yinede korkuyorum nedense, aslinda en iyisi fazla düsünmeden biletimi almak

FatiFat FatiFat diğer forumdaki soruna cevap vereyim..biliyosun @SeraParis te bende dikleştirme olduk..ben hiç zorluk çekmedim..ağrıda çekmedim..sadece baskı ve şişlik vardı..dikiş yerlerimdede acı yoktu..sadece iki üç ay kadar devam eden ara sıra ani batmalar oldu..sanki bıçak saplanıyomuş gibi ama ben onu acıdan saymıyorum..meme dikleştirme çok itinalı çalışılması gereken bi ameliyat..dr.a tam olarak beklentilerini anlatman gerek..meme başının nereye taşınmasını,meme başı(kahverengi olan yer) ne kadar küçük istediğini çok iyi belirtmelisin ki sonunda hüsran olmasın..beni sorarsan,hem memnunum hem deyilim..memnunum içi dolu bi memem oldu..memnun deyilim,istediğim diklikte olmadı..iç çamaşır taktığımda gayet güzeller..ama çamaşır takmadığımda istediğim diklikte olmadığı için kızıyorum..
başka sormak istediklerin varsa cevap veririm..sevgiler

sardunyam16 sardunyam16 cook tesekkür ederim cevabin icin insallah bende senin kadar rahat atlatirim. Ben sirt agrisi cekmistim uyuyamamistim ondan dolayi katin germede, meme aml ayni öyle oluyormu? Drenler ne kadar kaldi? Ve izlerin su anda nasil yani hala cok belli mi? Özelden izinin resmini göndermen mümkün mü canim

sardunyam16 sardunyam16 cook tesekkür ederim cevabin icin insallah bende senin kadar rahat atlatirim. Ben sirt agrisi cekmistim uyuyamamistim ondan dolayi katin germede, meme aml ayni öyle oluyormu? Drenler ne kadar kaldi? Ve izlerin su anda nasil yani hala cok belli mi? Özelden izinin resmini göndermen mümkün mü canim
sırt ağrısı illaki oluyo..uykusuzluk bende çok çektim..hatta bana hastanede uyku iğnesi yaptılar o bile kar etmedi..ama ağrıdan dolayı deyil uyuyamama sebebimi bende bilmiyorum..kollarımı belli bi zaman rahat hareket ettirememiştim,zaten vücudun seni nereye kadar rahat hareket etmeni yönlendiriyo..ben dördüncü gün araba kullandım..yani sıkıntısızdı benim için..gerçi herkesin ağrı eşiği farklı oluyor..bana dren kanamam olmadığı için dr.takmamış..öyle dedi..izlerimden hiç bi şikayetim yok..gayet güzel iyileşiyorlar..inanıyorumki bir sene sonra belli bile olmazlar..benim tek sıkıntım,istediğim diklikte olmayaşı..yollarım canım

Merhaba, nihayet ben de bu yola girdim. 36 yaşındayım. 5.5 yaşında oğlum var. Zaten cok da şahane olmayan memelerim, artık epey aşağıda duruyorlar. Bütçemi ve tarihimi ayarladim. Doktorum Fahri Mola. Kas altı olacağım. Dikleştirme olduğu icin deri fazlalığım alınacak alt kısımdan ve protez koyulacak.

Damla mi, yuvarlak mi, inanın bilmiyorum. 1 kere muayeneye gittim. Asil muayene 17 ocak ctesi günü. Beğendiğim memelerin fotolarini göstereceğim :KK66: bir arkadaşımın ayni sekilde diklestirme ameliyatını yapti ve sonuc mükemmel. Hiç his kaybi olmamış mesela, bunu cok önemsiyorum.

Yavaştan hazırlıklarıma başladım. Çantana mutlaka koy, dediginiz seyler varsa sizi dinlerim :) en büyük korkum operasyon sonrasinda hasta olmak :KK66:) umarım olmam. Çünkü 1 hafta sonra uçakla istanbula gideceğim. 10 gün kalacağım. Tavsiyelerinize ve iyi dileklerinize ihtiyacım var...
NE YAPTINIZ KARAR VERİP AMELİYATINIZI OLABİLDİNİZ Mİ

Arkadaşlar geçmiş olsun hepinize demem için geç kalmışım 3 yıl kadar! Halen giriş yapıyorsanız nasıl şimdi göğüsleriniz mesela? Bende ameliyat düşünüyorum. Resimleriniz duruyormu nasıl göre bilirim onları bu cahil arkadaşınıza yardımcı olurmusunuz. Çok kararsızım

X