- 19 Ağustos 2008
- 5.112
- 67
-
- Konu Sahibi tazefasulye
Evet ben de tam bunu okuyordum. Tşk ederim.Merhaba, inşallah sonuç istediğiniz gibi olur, şu konu size yardımcı olabilir http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-gerekenler-sigara-alkol-kullanimi.585894/
Karariniz hayirli olsun geri sayim basladi cok guzel yakinda guzel goguslere kavusacaksiniz :)Merhaba, nihayet ben de bu yola girdim. 36 yaşındayım. 5.5 yaşında oğlum var. Zaten cok da şahane olmayan memelerim, artık epey aşağıda duruyorlar. Bütçemi ve tarihimi ayarladim. Doktorum Fahri Mola. Kas altı olacağım. Dikleştirme olduğu icin deri fazlalığım alınacak alt kısımdan ve protez koyulacak.
Damla mi, yuvarlak mi, inanın bilmiyorum. 1 kere muayeneye gittim. Asil muayene 17 ocak ctesi günü. Beğendiğim memelerin fotolarini göstereceğimbir arkadaşımın ayni sekilde diklestirme ameliyatını yapti ve sonuc mükemmel. Hiç his kaybi olmamış mesela, bunu cok önemsiyorum.
Yavaştan hazırlıklarıma başladım. Çantana mutlaka koy, dediginiz seyler varsa sizi dinlerim :) en büyük korkum operasyon sonrasinda hasta olmak) umarım olmam. Çünkü 1 hafta sonra uçakla istanbula gideceğim. 10 gün kalacağım. Tavsiyelerinize ve iyi dileklerinize ihtiyacım var...
Çok tesekkurler ve size de gecmis olsun. Siz de diklestirme mi oldunuz.? Neden 2 gece kaldınız acaba?Karariniz hayirli olsun geri sayim basladi cok guzel yakinda guzel goguslere kavusacaksiniz :)
Benim tam iki hafta oldu ameliyatima yanimda goturdugum pijamalari bile giymedim hastane kiyafetinle durdum getirdiklerimi geri goturdum yani :) ama tabi kac gun kalacaginiza bagli ben ucuncu gun ciktim hastaneden
inşallah her şey istediğin gibi olur..
Tsk ederim hayir diklestirme olmadan guzel sonuc aldim cok mutluyum :)Çok tesekkurler ve size de gecmis olsun. Siz de diklestirme mi oldunuz.? Neden 2 gece kaldınız acaba?
Canim senin simdiki halinin resmi varmi ? Merak ettim cok mu sarkik bak ben diklestirme yapamdan guzel durduben ameliyat tarihimi de almıştım fakat dr um sadece silikon protez koyacaktı ve küçük bi cc den bahsetti 240 gibi.sonucun güzel olmayacağını düşündüm ve vazgeçtim..şimdi aklımda dikleştirme+protez var.2 dr la daha görüşeceğim bu hafta sonu.nihayetinde de kararımı vericem inşallah..en zoru zaten bu kararsızlık dönemi.sen o dönemi atlatmışsın ne güzel..sonucunu merakla bekliyorum
merhaba bende dikleştirme ameliyatı olucam hafataya perşembeCanim senin simdiki halinin resmi varmi ? Merak ettim cok mu sarkik bak ben diklestirme yapamdan guzel durdu
özelden göndereyim sanaCanim senin simdiki halinin resmi varmi ? Merak ettim cok mu sarkik bak ben diklestirme yapamdan guzel durdu
Tamam canim benim eski halimi de gordun sen degilmi?özelden göndereyim sana
gördüm evetTamam canim benim eski halimi de gordun sen degilmi?
göğüslerin çok büyük değilse bence yalnızca dikleştirmeyle yetinme..hazır kesilip biçilecek silikon da taktırmerhaba bende dikleştirme ameliyatı olucam hafataya perşembe
protezsiz olucak ameliyatım sadece dikleştirme
sizin memeişleri cok merak ettim kaç bedendi gögüsleriniz sarkıklagı ne kadardı
belki benimde sadece protezle toplanabilir sizin gibi fikir olsun
ameliyata cok az kalmasına ragmen cok karasızım
Canim ekledim seni bakabilirsin resimlerimemerhaba bende dikleştirme ameliyatı olucam hafataya perşembe
Ben de yakında dikleştirme ve protez ameliyatı olcam inş.sonuç istediğimiz gibi olur bu arada hissizlik kaybı yaşanmamasına sevindim bu da aklımı kurcalayan sorulardan birisiydiMerhaba, nihayet ben de bu yola girdim. 36 yaşındayım. 5.5 yaşında oğlum var. Zaten cok da şahane olmayan memelerim, artık epey aşağıda duruyorlar. Bütçemi ve tarihimi ayarladim. Doktorum Fahri Mola. Kas altı olacağım. Dikleştirme olduğu icin deri fazlalığım alınacak alt kısımdan ve protez koyulacak.
Damla mi, yuvarlak mi, inanın bilmiyorum. 1 kere muayeneye gittim. Asil muayene 17 ocak ctesi günü. Beğendiğim memelerin fotolarini göstereceğimbir arkadaşımın ayni sekilde diklestirme ameliyatını yapti ve sonuc mükemmel. Hiç his kaybi olmamış mesela, bunu cok önemsiyorum.
Yavaştan hazırlıklarıma başladım. Çantana mutlaka koy, dediginiz seyler varsa sizi dinlerim :) en büyük korkum operasyon sonrasinda hasta olmak) umarım olmam. Çünkü 1 hafta sonra uçakla istanbula gideceğim. 10 gün kalacağım. Tavsiyelerinize ve iyi dileklerinize ihtiyacım var...
merhaba bende dikleştirme ameliyatı olucam hafataya perşembe
Ben de yakında dikleştirme ve protez ameliyatı olcam inş.sonuç istediğimiz gibi olur bu arada hissizlik kaybı yaşanmamasına sevindim bu da aklımı kurcalayan sorulardan birisiydi
cok doğal görünüyo caok begendim :) iyi günlerde kullanınCanim ekledim seni bakabilirsin resimlerime
Benim sarkikligi toparladi protez memmunum diklestirme olmadan
evet kilo alıp vermemeye dikkat edicem tabikigögüslerim zaten büyük birde protez konulursa daha da büyük olmazmı bunun için istemiyorum protez yanlıs ta düşünüyo olabilirim tabiprotezsiz olunca uzun süre kullanabilecek misin? o gene kendi dokun, sarktıysa gene sarkma olasılığı olacaktır. Kilo alımına vs çok dikkat etmek gerekir. İyi düşün...