-
- Konu Sahibi tazefasulye
Tsk ederim daha iyi memisler sizin olur insallahcok doğal görünüyo caok begendim :) iyi günlerde kullanın
ama benim memişler daha büyük
evet kilo alıp vermemeye dikkat edicem tabikigögüslerim zaten büyük birde protez konulursa daha da büyük olmazmı bunun için istemiyorum protez yanlıs ta düşünüyo olabilirim tabi
kafam cok karıştı netten dikleştirme ameliyat sonralarına baktımda gögsün üst kısmı hiçte dolgun görünmüyo ben bunu istemiyorum galiba proteze dogru gidiyorumTsk ederim daha iyi memisler sizin olur insallah
Bana kalirsa kucukte olsa diklestirme arti protez yaptir canim cunku sadece diklestirme ameliyatlarinda sonradan yine sarkma oluyormus
Kucukta olsa bir protez yaptir derim
Sevgili serapalas.beni de eklermisin.benim gogusler baya sarkik.diklestirme+protez olacak.senin eski hali de varmi fotoda.Canim ekledim seni bakabilirsin resimlerime
Benim sarkikligi toparladi protez memmunum diklestirme olmadan
Ekledim canim bakabilirsinSevgili serapalas.beni de eklermisin.benim gogusler baya sarkik.diklestirme+protez olacak.senin eski hali de varmi fotoda.
Muhtesem olmuslar canim.benim sarkiklikta seninki kadar gibi gozukuyo.neden bana 2 ameliyat dedi aceba doktorum.cok begendim harika olmus seninkilerEkledim canim bakabilirsinhakinda hayirlisi canim
Saol tatlim valla bana butun doktorlar diklestirme onerdi hatta beni ameliyat eden doktor bile ben denemek istedim sadece protezle tabi tam diklesmedi benim meme uclarim hala biraz asagida normale gore ama beni yeterince mutlu ediyor buna zaten hazirdim sadece biraz buyuklugune alisamadim oda yavas yavas oturunca alisacagim ..Muhtesem olmuslar canim.benim sarkiklikta seninki kadar gibi gozukuyo.neden bana 2 ameliyat dedi aceba doktorum.cok begendim harika olmus seninkiler
Merhaba arkadaşlar bende dikleştirme ameliyati olacagin 27 ocakta ama tabiki heycanli vede tedirginim sntalya egitim ve araştirma hastanesinde siz olmuşsunuz sanirim nasil gecti ve sonuc nasil yardimci olurmusunuz kizlar.[/QUO.
Senİnle aynı gün ameliyat olcaz ama benim protezde olacak dikleştirmenn yanında ben de zaman yaklaştıkça çok heyacanlanıyorum
Canim kararin hayirli olsun o hastanede olan bir arkadas var aslinda hatirliyamiyorum ama heraldeHem de ne heycan ya bende yeni üyeyim bir türlü antalyada olan birini bulup konusamadim egitim ve araştirmada olacagim benim gögüs buyuk degil ücretli dr iyi cok övüldü ve çok mütevazi biri dilek şenen işallah iyi olur güzel gecer ikimizinkide canim.
Canım benim de hem dikleştirme hem protez olcak bana da ilk gittiğim doktor proteze gerek yok takarsak daha erken sarkar demişti ameliyatı yaptırcam doktor ise protezle daha iyi olacağını söyledi senin dr kimMerhaba yazinizi okuludun ameliyat oldunuzmu bende diklestirme ameliyati olacağim ama iste aklıma takılan bir kac soru var forumda gelde herkez dikleştireme+protez olarak oluyo yada bana öle denk geldi yeniyimde kavrMaya çalışiyorum siz kendinizmi böyle olsun istediniz meme dokunuz yeterli degilmiydi protez takildi bende dr sordum memelerim ne küçük ne de aşırı büyük protez takilsa sonuc daha iyi olurmu o bana doku varken gerek olmadigi ve protezin daha çabuk sarkmaya sebeb olacagini söledi şimdi kafam çok karışti sadece dikleştirme istedigim sonucu alablirmiyim siz oldunuzmu nasil gecti sadece dikleştireme olan birinii bulamadim bir türlü...
İşte ondan kafam karışık aslinda tabiki dogal kendi meme dokusu daha iyi olur diye düşünüuorum ama genetik olarak ailede herkezde sarkma çabuk oluyo ama protez sayesinde sarkma gecikirmi daha mi iyi olur bilemiyotum dr tam tersini söylüyor ama tereddütlerim hayırlısı..Canım benim de hem dikleştirme hem protez olcak bana da ilk gittiğim doktor proteze gerek yok takarsak daha erken sarkar demişti ameliyatı yaptırcam doktor ise protezle daha iyi olacağını söyledi senin dr kim
Bence diklestirme arti protez daha guzel durur eger birden cok kilo alip verirseniz yada hamilelik gecirirseniz belki o zaman sarkma olur yoksa durup duruken bosuna sarkmaz meme protez olsa bile ..İşte ondan kafam karışık aslinda tabiki dogal kendi meme dokusu daha iyi olur diye düşünüuorum ama genetik olarak ailede herkezde sarkma çabuk oluyo ama protez sayesinde sarkma gecikirmi daha mi iyi olur bilemiyotum dr tam tersini söylüyor ama tereddütlerim hayırlısı..
Merhaba SeraParis. Ben de bu ameliyatı düşünüyorum. Dikleştirme + silikon. Bir fikir sahibi olmak için ben de fotoğraflarına bakabilir miyim?Bence diklestirme arti protez daha guzel durur eger birden cok kilo alip verirseniz yada hamilelik gecirirseniz belki o zaman sarkma olur yoksa durup duruken bosuna sarkmaz meme protez olsa bile ..
Sarksaydi butun protez takan kisilerin memeleri sarkardi
Zaten diklestirme olduktan sonra fazla deriler aliniyor sarkma ortadan kalkiyor
Merhaba yazinizi okuludun ameliyat oldunuzmu bende diklestirme ameliyati olacağim ama iste aklıma takılan bir kac soru var forumda gelde herkez dikleştireme+protez olarak oluyo yada bana öle denk geldi yeniyimde kavrMaya çalışiyorum siz kendinizmi böyle olsun istediniz meme dokunuz yeterli degilmiydi protez takildi bende dr sordum memelerim ne küçük ne de aşırı büyük protez takilsa sonuc daha iyi olurmu o bana doku varken gerek olmadigi ve protezin daha çabuk sarkmaya sebeb olacagini söledi şimdi kafam çok karışti sadece dikleştirme istedigim sonucu alablirmiyim siz oldunuzmu nasil gecti sadece dikleştireme olan birinii bulamadim bir türlü...
sadece dikleştirme küçük olacak bende, biraz bombe istiyorum ben.. o yüzden protez istedim..İşte ondan kafam karışık aslinda tabiki dogal kendi meme dokusu daha iyi olur diye düşünüuorum ama genetik olarak ailede herkezde sarkma çabuk oluyo ama protez sayesinde sarkma gecikirmi daha mi iyi olur bilemiyotum dr tam tersini söylüyor ama tereddütlerim hayırlısı..
Hadi hayırlısı inş.istediğin gibi olur ben de 27 sinde olacağım hem dikleştirme hem protezsadece dikleştirme küçük olacak bende, biraz bombe istiyorum ben.. o yüzden protez istedim..
taze fasulyeee pazartesi ameliyatmı oluyonn ayyy senin adına bile heyecan yaptım vallahayırlı olsun bol şans diliyorum benim senin gibi hem dikleştirme hem protez fazla deri kesilip atılacak birde ayıptır söylemesi göüs ucu yukarı alınacakPazartesi olacağım kısmetse. benim dikleştirme artı protez çünkü dikleştirme beni kesmeyecek. zaten deri alınacak, meme dokusu az değil ama hafif bombe olcak. Kas altı olacağı için kolayca sarkmaz diye umuyorum. Gene de olacaktır çünkü yerçekimi vdiye bir sey var. ama 10 yıl, ama 15 yıl..