Meme Dikleştirme

berfin ko daha yeni araştırmaya başlamıştın hemen doktoru bulup muayeneyi yaptırıp gün mü aldın

berfin ko daha yeni araştırmaya başlamıştın hemen doktoru bulup muayeneyi yaptırıp gün mü aldın
Yok ben tam olarak 2 ,3 yildir araştırıyorum ama korku vardir cesaret edemedim bir türlü geçen yil görüşmütüm bir kaç dr la amelyat günümü eylul de gittim doltorumla ocak diye kararlaştırmıştik 15 tatile denk gelsin istedim çocuklardan dolayi bakalim hayırlisi antalya egitim ve araştırma hastanesinde Doç.dr.Dilek şenen olacagim ücretli çok heycanlıyım canim.

taze fasulyeee pazartesi ameliyatmı oluyonn ayyy senin adına bile heyecan yaptım vallahayırlı olsun bol şans diliyorum benim senin gibi hem dikleştirme hem protez fazla deri kesilip atılacak birde ayıptır söylemesi göüs ucu yukarı alınacak

evet canım yaa sağol. ben de hazırlıklara başladım iste yavaştan.. sonunda kavuşacağım güzel memişlere :)

Yok ben tam olarak 2 ,3 yildir araştırıyorum ama korku vardir cesaret edemedim bir türlü geçen yil görüşmütüm bir kaç dr la amelyat günümü eylul de gittim doltorumla ocak diye kararlaştırmıştik 15 tatile denk gelsin istedim çocuklardan dolayi bakalim hayırlisi antalya egitim ve araştırma hastanesinde Doç.dr.Dilek şenen olacagim ücretli çok heycanlıyım canim.

hayırlısı olsun. Sağ salim atlatırız inşallah...

hayırlısı olsun. Sağ salim atlatırız inşallah...
Kızlar hastanede ay şunuda alalim dediginiz birsey varmi acaba nelere ihtiyac duyariz,yaninnizda kim refakatciniz olcak öncesi sonrasi neler yapmak gererik ilk 3 gün agrili oluyomuş ama şiddetli olmaz umarim ufff bende yavaştan hazirliklara başlayacagim.

Kızlar hastanede ay şunuda alalim dediginiz birsey varmi acaba nelere ihtiyac duyariz,yaninnizda kim refakatciniz olcak öncesi sonrasi neler yapmak gererik ilk 3 gün agrili oluyomuş ama şiddetli olmaz umarim ufff bende yavaştan hazirliklara başlayacagim.

hava soğuk olduğundan önden fermuarlı esofman ustu ya da polar gibi giyecekler tercih ettim. bir de pipet mutlaka alacagım, cok sıvı tüketirim ben. Yanımda kalacak olan arkadaş daha önce aynı operasyonu yaptırmış birine refakat etmiş. nasıl bakıır, nelere dikkat edilir iyi bilirim, dedi sağ olsun, o gelecek...

İşte hafta sonu temizlik yapacagım evde. Pazardan yemeklerimi yapıp koyacagım. tavuk suyu çorba, sebze, vs.. yoğurt stoğu yapacağım biraz. Salonda oturarak uyumayı planlıyorum. L koltukta rahat ederim sanki. oraya sereceğim nevresimi vs ayarlayacağım. Hastane çantası malum...

tazefasulye iyiki yazmışsın yaw valla yazdıkların banada yardımcı oldu seni ve berfini merakla bekliyorum.ama 27 ocak salıya geliyor hangi pazartesi hangi ayın 27 si bilmek istiyorum ona göre sizinle heyacanlanmam lazım :)

tazefasulye iyiki yazmışsın yaw valla yazdıkların banada yardımcı oldu seni ve berfini merakla bekliyorum.ama 27 ocak salıya geliyor hangi pazartesi hangi ayın 27 si bilmek istiyorum ona göre sizinle heyacanlanmam lazım :)
ben 27 ocak sali oluyorum benim ablam gelicek ama eşim kendisi kalmsk istiyo bakalim fermali biraz geniş üst almak gerekir diye düşünüyorum sargilardan dolayi büyük olurlar bende sabirsizlikla sizden güzel haberler bekliyorum acısız atlatmak umuduyla.

Benim memem yoktu sarkıklık konusunda yardımcı olamayacağım ancak estetik dikişler zaten bi iki yıla silikleşiyor.. Dr dikleştirme önerdi ise o şekilde olmasına razı olun. Çünkü protezler 3. Ay sonuna kadar aşağı iniyor ve zaten daha önceden esnemiş olan deri yaş ilerledikçe daha da esneyecek ve protez daha ağırlık yaparak bu sarkmayı kolaylaştıracak yeni sonuçları görmek anlamsız çünkü iki üç yıl sonra yine sarkacak olan bir meme var.. Bunlar benim fikrim süreciniz hayırlı olsun..

Benim memem yoktu sarkıklık konusunda yardımcı olamayacağım ancak estetik dikişler zaten bi iki yıla silikleşiyor.. Dr dikleştirme önerdi ise o şekilde olmasına razı olun. Çünkü protezler 3. Ay sonuna kadar aşağı iniyor ve zaten daha önceden esnemiş olan deri yaş ilerledikçe daha da esneyecek ve protez daha ağırlık yaparak bu sarkmayı kolaylaştıracak yeni sonuçları görmek anlamsız çünkü iki üç yıl sonra yine sarkacak olan bir meme var.. Bunlar benim fikrim süreciniz hayırlı olsun..
teşekkür ederim aslinda zaten proteze çok sicak bakan biri degilim sadece amelyat olacagim bir defa en iyisi olsun burada yazilanlara göre acabami diye düşündüm dr zaten yapmaz gerek yok demisti cok buyuk beklentiler içine girmemeye calisiyorum şu an ki sarkikligi sag mememde çok fazla digerine göre psikolojik etkilendigim için sadece kendi mutlulugun icin yapmak istiyorum umarim pişman olmam sizede teşekkür ederim.

teşekkür ederim aslinda zaten proteze çok sicak bakan biri degilim sadece amelyat olacagim bir defa en iyisi olsun burada yazilanlara göre acabami diye düşündüm dr zaten yapmaz gerek yok demisti cok buyuk beklentiler içine girmemeye calisiyorum şu an ki sarkikligi sag mememde çok fazla digerine göre psikolojik etkilendigim için sadece kendi mutlulugun icin yapmak istiyorum umarim pişman olmam sizede teşekkür ederim.
Dr a uymanızda fayda var.. Silikon bir yıl sonra şeklini tam alıyor ve en yapay duranı bile doğallaşıyo rica ederim hayırlısı olsun

[QUOTEoluy
heeeey :) yarın büyük gün. Hiç heyecanlı değilim. gayet dinginim. Bir (borcam) tepsi kek yaptım, yaklasık yarısını yedim. Ondan mı bu dinginlik bilemedim :KK45:

lye, post: 38946000, member: 95655"]heeeey :) yarın büyük gün. Hiç heyecanlı değilim. gayet dinginim. Bir (borcam) tepsi kek yaptım, yaklasık yarısını yedim. Ondan mı bu dinginlik bilemedim :KK45:[/QUOTE]
Yarın oluyomusun ameliyat ayyy canim güzel geçmesi dilegiyle acısız,sancısız atlat canim iyi haberlerini bekliyorum.

heeeey :) yarın büyük gün. Hiç heyecanlı değilim. gayet dinginim. Bir (borcam) tepsi kek yaptım, yaklasık yarısını yedim. Ondan mı bu dinginlik bilemedim :KK45:
Gecmis olsun simdiden acisiz sancisiz bir surecin olur insallah haberlerini bekliyoruz:KK66:

Ayyyy ben senin yerine heyecanlandim...hayirlisiyla atlat insallah.bizi de habersiz birakma.ben de tarihimi aldim 31 ocak insallah.daha once 2 kez ameliyat gecirmis biri olmama ragmen acayip tirsiyorummmm

X