Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım efeninannesi, o kabuklar normal, endişe etmeyin,kesi yerleri önce kabuk başlıyor, sonrada iyileştikçe dökülüyor yavaş yavaş zaten, geçmiş olsun iyi günler
Defoscum merhaba,27gün oldu,çok iyiyim, yan olarak çok rahat yatıyorum, kabuklar da gitti, sadece sağ altta çok az kaldı ama hiç rahatsız değilim, hiç ağrı sızı yok, bir haftadır falan doktorun gösterdiği şekilde masaj yapıyorum,şişliklerim tamamen gitti bence, sanki gerçek boyutuna geldiler gibi, tanıdığım insanların arasına da girip çıkıyorum, hiç kimse bir şey anlamadı, çok iyi hissediyorum, sayende cesaret ettim, keşke çok çok önce yaptırsaymışım diyorum,sen yüzüstü yatabiliyormusun rahat edebiliyormusun, bana Kubilay bey bir buçuk aydan önce yatamazsın dedi, o yüzden yüzüstü yatmıyorum, teşekkürler, sağlıklı, mutlu bayramlar
Merhabalar ben de kısmetse meme buyutme ameliyati olmak istiyorumSamira merhaba, bende meme protezi yaptırdım, bende yağ alma konusunda nasıl olduğunu bilemem ama, bence iyidir, tecrübeli bir doktor sonuçta ve defosda söyledi, bende gördüm çok ilgili, kibirsiz bir doktor,üstelik diğerleri gibi çok yüksek fiyatlar söylemiyor, aynı kaliteyi kullanmasına rağmen,bence de git bir gör doktoru, kafana takılanları sor, zaten kendisi bütün sorularını cevaplıyor, ben görüşmeye gittiğimde iki,iki buçuk saat zaman ayırdı, bütün sorularımıbüyük bir sabırla cevapladı, açıkladı,kesinlikle tavsiye ederim.
Defos senin protezler kas altınamı konmuştu, kas altına koyulduğunda ağrıların daha fazla olduğunu duymuştum, benim protezler meme dokusunun altındaki kas zarı altına koyuldu, o yüzden galiba benim en başından beri çok ağrılarım olmadı, şimdide hiç yok, ne ağrı ne sızı yok, sanada iyi bayramlar
Defos yüreğime su serptin ben de en çok ameliyat sonrası ağrısından tırsıyordum peki tam olarak kas altı ile kas üstü arasında fark nedir birinde kas kesiliyor diye okumuştum yoksa her ikisininde de mi aynı sekilEvet kas alti kondu agrim oldu tabiki ama simdi iyiyim geçti onlar tabiki agri oluyor baskalarinin dedigi kadar abartilacak kadar degil bazen okuyorum çok agrim var öldum falan yaziliyor yaa oyle de degildi yani
Allahım kayışı koparticam yakında sabah ezanında kalktım ameliyat araştırıyorum
Canim bu kadar panikleme inan karar verdikten sonra o kadar zor birsey degil bende cok korkmustum ama hiçte korkulacak birsey degilmiş simdi daha iyi anliyorum. Renklerimde korkuyordu ameliyattan simdi o da cok memnun o yuzden endişelenme doktorunu iyi araştir ben cok araştirmiştim iyi ki yaptirmişim ve iyi ki doktoruma karar vermişim
Hangi Dr oldun canım benim bir de fiyati ne kadardi ameliyat sonrası muayenede ucret ödeniyor mu
Merhaba ben de 22 yaşındayım ancak çok sık ve hızlı kilo alıp vermekten dolayı göğüslerimde gözle görülür bir sarkma oldu. memelerim büyüktü belki de bu sürecı hızlandırdı. Meme dikleştirme operasyonunu önerir misiniz?
Valla İstanbulu terk edesim geldi burda henüz karşılaşmadım tatlım 9000 ve üstü fiyat aldım İstanbul'da hepBenim doktorum Kubilay Özdil ilk goruşme muayene ucreti almiyor canim amekiyattan sonrada hic ucret odemedim. Benim ameliyatim meme dikleştirme ve protez yapildi 6500 TL odedim. Ankarada yeri sen nerde yaptiracaksin
Valla İstanbulu terk edesim geldi burda henüz karşılaşmadım tatlım 9000 ve üstü fiyat aldım İstanbul'da hep
Bir tek burada bakirkoydeki bir yer 5900 yaptırmiş olan var kısmetse diğer randevular da aldım hangisi işime gelirse ona yaptiricam ama 22eylül e kadar yaptırmam merkur gerilemesi var
Aslında gitme gelme problem olmasa gelip görüşmeyi düşünürdüm tamam güzel ameliyati oldum diyelim muayene yada ufak bir komplikasyon olduğu zaman sürekli Ankara ya git gel çok zor olur
Keşke daha yakın olsaydı tereddütsüz gelirdim canim
Rica etsem fotoğraflarını görebilir miyim tabi bende sana göndereceğim ben yarın sana özelden fotoğraflarımı atarimAnliyorum cnm seni ama artik bir çok kisi farkli ilde yaptorabiliyor sen istanbuldasin yine yakin yurtdisindan gelip yaptiran arkadaşlar var onemli olan iyi bir doktor seçip en iyi sekilde yapilmasi bence mesafenin çok onemi yok tabiki sen bilirsin önemli olan için nerde rahat edecekse orda yaptir korkulacak gercekten birsey yok merak etme
Rica etsem fotoğraflarını görebilir miyim tabi bende sana göndereceğim ben yarın sana özelden fotoğraflarımı atarim
Defoscum merhaba,27gün oldu,çok iyiyim, yan olarak çok rahat yatıyorum, kabuklar da gitti, sadece sağ altta çok az kaldı ama hiç rahatsız değilim, hiç ağrı sızı yok, bir haftadır falan doktorun gösterdiği şekilde masaj yapıyorum,şişliklerim tamamen gitti bence, sanki gerçek boyutuna geldiler gibi, tanıdığım insanların arasına da girip çıkıyorum, hiç kimse bir şey anlamadı, çok iyi hissediyorum, sayende cesaret ettim, keşke çok çok önce yaptırsaymışım diyorum,sen yüzüstü yatabiliyormusun rahat edebiliyormusun, bana Kubilay bey bir buçuk aydan önce yatamazsın dedi, o yüzden yüzüstü yatmıyorum, teşekkürler, sağlıklı, mutlu bayramlar