Meme diklestirme ve Protez Dr. Kubilay Özdil

Hangi doktor yapacak hayatim nerde olacaksin gorusme yaptinmi doktorla

Tamam endiselenme yarin arar sorarim senin için konuşurum hatta istersen sen bile ariyabilirsin telefonla rahatlatir seni cunku ne yapilacagini cok guzel açiklar merak etme ben hepsini ogrenir sana yazarim için rahat olsun
Canım ben şimdi stresten kem küm ederim rahat konuşamam telefonda,çünkü hiç bilmediğim bir insan,Sen ara sor bana dönüş yap mesaj at. İnşallah sadece meme altı ve dik çizgi kesilerek oluyo meme ucu çevresinin kesilmesine gerek yok der inşallah.

Sd
Hangi doktor yapacak hayatim nerde olacaksin gorusme yaptinmi doktorla
Senin mesela meme ucu çevresi kesilmiş bi de dik çizgi kesilmiş. 2 kesi yöntemiyle hem protez hem dikleştirme olmuş. Benim de hem meme altı kesilcek hem de dikine çizgi kesilcek 2 kesi yöntemiyle benim de hem protez hem dikleştirme olması lazım mantıken. 3.kesiye gerek yok bence

Dogru olabilir tamam merak etme yarin sorup ögreniriz en azindan uzman bir agizdan duymuş oluruz seninde icin rahat eder ben konusunca sana hemen mesaj atarim rahat ol lutfen endiselenme belkide yanlis biliyoruz kafani kariştirma

Benim dikleştirmede meme alti cizgisi olmadi meme ucu cevresi ve asagi inen dik çizgi sonuçta 2 kesi dedigin gibi

Benim dikleştirmede meme alti cizgisi olmadi meme ucu cevresi ve asagi inen dik çizgi sonuçta 2 kesi dedigin gibi
İşte canım senin 2 kesi yöntemiyle hem dikleştirme hem protez olmuş. Benimde meme altı kesisi ve yukarı çıkan dik çizgi olcak. Yani 2 kesi olcak senin gibi. Meme ucu çevrem kesilmeden yapılabilir diye düşünüyorum inşallah olur. Bana dönüş yapmanı sabırsızlıkla beklicem canım çok sağol

Y Yokgibiyim canim diklestirme ameliyatlarinda meme ucu da kesiliyor bildigim kadariyla yoksa potluk olusur cirkin bir goruntu olur sanirim sonucta meme ucunu da diklestiriyor doktor asagida birakamaz yani ne bilim hic gormedim oyle bir ameliat

Canim senin icin doktoruma sordum soyledigini yaziyorum sana diklestirme sırasında meme ucunun normalde olması gereken yerin altindaysa o ız gerekli dedi

Sonuç olarak tatlim üzgunum senin için ama meme ucunun etrafında ki kesi ise o olmazsa meme ucunun aşağıdaki sarkmış konumu yukarı olması gereken yere taşınamaz dedi

Sonuç olarak tatlim üzgunum senin için ama meme ucunun etrafında ki kesi ise o olmazsa meme ucunun aşağıdaki sarkmış konumu yukarı olması gereken yere taşınamaz dedi
Of anladım canım çok üzüldüm ya. Çocuğumu emziremicem mi o zaman

Bunun emzirmeye bir engel olacagini dusunmuyorum tabiki emzirme yapabilirsin neden bu kadar karamsar dusunuyorsun bende bebek planliyorum ve emzirmek istiyorum
Meme çevresi kesiliyo ya süt kanalları zarar görür emziremem diye korkuyorum. Bir de t şeklinde olunca izler çok fazla olcak ve geçmicek kendimden iğrencem ömür boyu

Meme çevresi kesiliyo ya süt kanalları zarar görür emziremem diye korkuyorum. Bir de t şeklinde olunca izler çok fazla olcak ve geçmicek kendimden iğrencem ömür boyu

Off hayatim neden boyle dusunup kendini uzuyorsun sende benim gibi yaptir o zaman T seklinde olmasin o zaman aslinda onemli olan senin doktorun buna ne diyecek sen gidip konuştun mu

Off hayatim neden boyle dusunup kendini uzuyorsun sende benim gibi yaptir o zaman T seklinde olmasin o zaman aslinda onemli olan senin doktorun buna ne diyecek sen gidip konuştun mu
Konuşmadım canım ama gidicem birkaç aya konuşcam cenk tokat ile. İnternetten video izledim sadece meme çevresi kesilerek dikleştirme oluyomuş dik çizgi bile olmuyormuş ve meme çevresi çabuk iyileşip iz kalmıyomuş.Acaba öyle mi yaptırsam süt kanallarını düşünüyom ya

Sadece meme ucu çevresi kesilerek dikleştirme ve protez oluyomuş canım dik çizgi bile olmuyormuş internetten araştırdım

Sadece meme ucu çevresi kesilerek dikleştirme ve protez oluyomuş canım dik çizgi bile olmuyormuş internetten araştırdım

Tabiki farkli yontemler vardir ama doktoru duymamistim sen iyi arastirdiysan tabiki gidip kendisinden ogrenmen çok daha iyi onun için kendini boşuna uzme tatlim illaki bir cozumu vardir sen isteklerini anlatirsin o da yapacaklarini bir orta yol bulunur

Tamam canım bana moral verdin çok sağol. Deminki mesajımda meme ucu çevresi kesilerek başka bir çizgi olmadan yapılıyormuş diceme,yanlışlıkla meme çevresi kesilerek yazmışım ondan 2 kez attım mesajı canım

Ne demek tatlim yaa sen kendini uzme illaki doktorun sana detayli bilgi verir mutlaka

Senin adina sevindim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…