Defos
Defos botoksu kaç TL ye yaptırdın acaba
Canim ben kaz ayaklarim alin bolgem kas kaldirma biraz yaptirdim 450 TL verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Defos
Defos botoksu kaç TL ye yaptırdın acaba
Çok teşekkürler canım
Daha doktorla görüşmedim. Ben meme altı kesisiyle protez koydurcaktım ve bi de diklemesine çizgiyle kesilerek dikleştirme ameliyatı olcaktim. Of dikleştirme için bi de meme ucu çevresi mi kesilcek ya, ters t olunca ben meme altım kesilcek ve meme altından yukarıya doğru bir çizgi daha kesilip bitcek sanıyodum çok moralim bozuldu aglicam ya,ben meme ucu çevrem kesilmesin diye meme altı kesisiyle olcaktım protezi,şimdi dikleştirme için mi kesilcek meme ucu çevresi üf gitti süt kanallarım o zaman emziremicem
Canım meme ucu kesisiyle hem protez hem dikleştirme yapmaya karar verdim. Çünkü çok aşırı bir sarkmam yok birinci derecedeki sarkmalarda meme ucu kesisi yeterli oluyomuş dikleştirme yaparken ve dik çizgi olmucak sadece meme ucu kesisi ona karar verdimNe yaptin canim izlere karar verdin mi biraz aliştin mi iz konusuna
Defos, yine ben :))senin protezin mentor markaydı değilmi, çokmu sert duruyor, doğal bir yumuşaklığı varmı merak ettim.Araştırmaya devam ederken natrella marka protez varmış, yumuşaklığı çok doğalmış diye okudum ama fiyatı yüksek,
Sen mentorun duruşu ve yumuşaklığından memnunmusun acaba
Canım meme ucu kesisiyle hem protez hem dikleştirme yapmaya karar verdim. Çünkü çok aşırı bir sarkmam yok birinci derecedeki sarkmalarda meme ucu kesisi yeterli oluyomuş dikleştirme yaparken ve dik çizgi olmucak sadece meme ucu kesisi ona karar verdim
Teşekkürler canım
Defos merhaba, bugün Kubilay beyle görüştüm,tam iki buçuk saat zaman ayırdı bana, her şeyi anlattı bana, bende sorularımı sordum, protezlerin şekline ve büyüklüğüne bile karar verdik, hatta ameliyat günüm 17 ağustos yada 20 ağustosda olacak, adet durumuma göre netleştiricez tarihi.protezler mentor marka ve 325 cc.lik yuvarlak, Damla olursa sende sarkık gibi durabilir dedi, Kilom 60 boyum 164 cm.falan, orda denedim güzel göründü bana, doktorda çok büyük olmaz dedi ama, yinede korkuyorum çok büyük olursa diye, sen ne dersin, şu anki sütyen bedenim 75.
Merhaba amaliyattan kac gun sonra iyileşip günlük hayata geçtinizNe demek canim
Merhaba amaliyattan kac gun sonra iyileşip günlük hayata geçtiniz
Evet çok ilgili,bana çok sıkı sorular sordun dedi Ben öyle dışarıdan çok farkedilsin istemiyorum, ama senin dediğin gibi,ameliyattan sonrada çok küçük oldu diye pişman olmak istemem.Kubilay beye tekrar sordum, büyük olmaz, ama biz bir büyük 350 cc.lik ve bir de küçüğünü 300 ameliyata getiriyoruz ve ameliyat esnasında deneme yapıyoruz ve en naturel duranı takabiliyoruz dedi.Bana önce muayeneden sonra meme dokumun iyi olduğunu, meme altına koyacağını söyledi, ama adet döneminde olduğumu öğrenince, şu an meme dokusunun şiş olabileceğini, dokunun normalde daha ince olabileceğini söyleyecek,kas altına değil ama kas zarı altına koyabiliriz dedi. Ama yinede çok korkuyorum, ameliyat sonrası nasıl olacak diye, eşim yaptırmamı doğru bulmuyor, ama ben istediğim için destekliyor, bu durumada açıkcası canım çok sıkılıyo,ameliyat sonrası bu durumu problem haline getirip,triplere girerse diye çekiniyorum,Birde çevreden birileri anlarsa, yada duyarsa hiç iyi olmaz, milletin dilinde sakız olmak istemiyorum, bu durumu eşimden başka kimse bilmeyecek.
Teşekkürler canimCanim en az bir hafta ayirmak gerekiyor ben ameliyatimi oldum dikleştirmede oldugu icin direnler vardi onlarin takibi sargilar acildi cikti cikmadi 1 hafta surdu canim sonrasinda ozel bir sudyene gectik sonra daha cok rahatlamistim tabiki agrilar oluyor ama cogunu atlatmis oluyorsun en zor zaman ilk bir hafta diyebilirim