Meme diklestirme ve Protez Dr. Kubilay Özdil

Daha doktorla görüşmedim. Ben meme altı kesisiyle protez koydurcaktım ve bi de diklemesine çizgiyle kesilerek dikleştirme ameliyatı olcaktim. Of dikleştirme için bi de meme ucu çevresi mi kesilcek ya, ters t olunca ben meme altım kesilcek ve meme altından yukarıya doğru bir çizgi daha kesilip bitcek sanıyodum çok moralim bozuldu aglicam ya,ben meme ucu çevrem kesilmesin diye meme altı kesisiyle olcaktım protezi,şimdi dikleştirme için mi kesilcek meme ucu çevresi üf gitti süt kanallarım o zaman emziremicem

Ne yaptin canim izlere karar verdin mi biraz aliştin mi iz konusuna

Ne yaptin canim izlere karar verdin mi biraz aliştin mi iz konusuna
Canım meme ucu kesisiyle hem protez hem dikleştirme yapmaya karar verdim. Çünkü çok aşırı bir sarkmam yok birinci derecedeki sarkmalarda meme ucu kesisi yeterli oluyomuş dikleştirme yaparken ve dik çizgi olmucak sadece meme ucu kesisi ona karar verdim

Defos, yine ben :))senin protezin mentor markaydı değilmi, çokmu sert duruyor, doğal bir yumuşaklığı varmı merak ettim.Araştırmaya devam ederken natrella marka protez varmış, yumuşaklığı çok doğalmış diye okudum ama fiyatı yüksek,
Sen mentorun duruşu ve yumuşaklığından memnunmusun acaba

Defos, yine ben :))senin protezin mentor markaydı değilmi, çokmu sert duruyor, doğal bir yumuşaklığı varmı merak ettim.Araştırmaya devam ederken natrella marka protez varmış, yumuşaklığı çok doğalmış diye okudum ama fiyatı yüksek,
Sen mentorun duruşu ve yumuşaklığından memnunmusun acaba

Slm nasilsin ne yaptin karar verdin mi benimki Mentor marka markayi araştir istersen bence çok iyi tam yumusamadi ama yinede guzel benim hosuma gitti sen bilirsin ama bana garanti belgeleri verildi daha once araştirmiştim çok kişi mentoru tavsiye ediyor yinede sen bilirsin tabiki ama bana sorarsan Mentor derim :KK68:

Canım meme ucu kesisiyle hem protez hem dikleştirme yapmaya karar verdim. Çünkü çok aşırı bir sarkmam yok birinci derecedeki sarkmalarda meme ucu kesisi yeterli oluyomuş dikleştirme yaparken ve dik çizgi olmucak sadece meme ucu kesisi ona karar verdim

Peki canim iyi yapmissin zamanla cizgilerimiz azaliyor cok sorun etme

Randevuyu aldım çarşamba ön görüşme için gidicem Kubilay Özdil é.Canım sürekli araştırıyorum, cevap bulamayıncada sana soruyorum :))teşekkürler hep cevaplıyosun.Aynı ameliyat için diğer doktorlar 7.500-8000 civarında fiyat veriyorlar, koltukaltı kesisine ise 11.000 fiyat veriyorlar. kubilay beyin sekreteri tüm masraflar 5.5000 TL dedi.protezin büyüklüğü ve küçüklüğünde fiyat değişmiyor, nereden kesi yapılacağına muayenede karar verilecekmiş,ondada fiyat farkı yok dedi, doktor yorumları hepsi iyi, bende şaşırdım, aynı ameliyat ve aynı marka protez niye bu kadar fiyat farkı var.Senin sayende, sende Kubilay bey den memnunsun, ona yaptırıcam galiba, ama önce bir görüşmeye gidicem, bakalım ne diyecek, fiyatı da biraz daha aşağıya çektirebilirsem benim için daha iyi olacak,görüşme için bile çok heyecanlıyım.

Ben gerçekten Kubilay hocayi tanidigim için çok mutluyum evet haklisin zamaninda araştirdim fiyatlar cok yuksek herkez herseyden bahsediyor protezin markasi belli zaten Mentor kullaniyor sende taniyinca karar verirsin çok maddiyatçi bir doktor degil o sonuç guzel olsun diye bakiyor olaya ve genelde fiyati mecbul kalmadikça vermiyor sekreteriyle konuşuyorsun senin adina sevindim umarim gorusmen guzel gecer ve kafandaki tum sorulari sor rahat ol hiç çekinme cunku gercekten her sorunu dinliyor ve cevap veriyor

Defos merhaba, bugün Kubilay beyle görüştüm,tam iki buçuk saat zaman ayırdı bana, her şeyi anlattı bana, bende sorularımı sordum, protezlerin şekline ve büyüklüğüne bile karar verdik, hatta ameliyat günüm 17 ağustos yada 20 ağustosda olacak, adet durumuma göre netleştiricez tarihi.protezler mentor marka ve 325 cc.lik yuvarlak, Damla olursa sende sarkık gibi durabilir dedi, Kilom 60 boyum 164 cm.falan, orda denedim güzel göründü bana, doktorda çok büyük olmaz dedi ama, yinede korkuyorum çok büyük olursa diye, sen ne dersin, şu anki sütyen bedenim 75.

Defos merhaba, bugün Kubilay beyle görüştüm,tam iki buçuk saat zaman ayırdı bana, her şeyi anlattı bana, bende sorularımı sordum, protezlerin şekline ve büyüklüğüne bile karar verdik, hatta ameliyat günüm 17 ağustos yada 20 ağustosda olacak, adet durumuma göre netleştiricez tarihi.protezler mentor marka ve 325 cc.lik yuvarlak, Damla olursa sende sarkık gibi durabilir dedi, Kilom 60 boyum 164 cm.falan, orda denedim güzel göründü bana, doktorda çok büyük olmaz dedi ama, yinede korkuyorum çok büyük olursa diye, sen ne dersin, şu anki sütyen bedenim 75.

Slm canim çok uzun gorusmussunuz :eek:neyse senin adina çok sevindim aklina takilan sorulari sorup rahatladigina sevindim 300 cc 325 cc iyi olur canim cunku bir kez yaptiriyorsun kucuk oldu diye uzulme sonra merak etme guzel olur cok buyuk olmaz galiba kas altina koyulacak degil mi mentor marka gercekten cok iyi kesinlikle tavsiye ederim benimkide mentor ve cok memnunum. Karar verdiysen hic dusunme sonrasinda insanin kendine ozguveni artiyor artik sende bize katiliyorsun sudyenlerin degisecek yeni alacaksin simdi eskileri atmak cok guzel yaa kubilay hoca ne tavsiye etti sana bence 325 buyuk degil 80-85 beden olur galiba sen kac olsun istiyorsun. Bu arada nasil cok ilgili degil mi bende senin gibi cok uzun gorusmustum

Merhaba amaliyattan kac gun sonra iyileşip günlük hayata geçtiniz

Canim en az bir hafta ayirmak gerekiyor ben ameliyatimi oldum dikleştirmede oldugu icin direnler vardi onlarin takibi sargilar acildi cikti cikmadi 1 hafta surdu canim sonrasinda ozel bir sudyene gectik sonra daha cok rahatlamistim tabiki agrilar oluyor ama cogunu atlatmis oluyorsun en zor zaman ilk bir hafta diyebilirim

Evet çok ilgili,bana çok sıkı sorular sordun dedi Ben öyle dışarıdan çok farkedilsin istemiyorum, ama senin dediğin gibi,ameliyattan sonrada çok küçük oldu diye pişman olmak istemem.Kubilay beye tekrar sordum, büyük olmaz, ama biz bir büyük 350 cc.lik ve bir de küçüğünü 300 ameliyata getiriyoruz ve ameliyat esnasında deneme yapıyoruz ve en naturel duranı takabiliyoruz dedi.Bana önce muayeneden sonra meme dokumun iyi olduğunu, meme altına koyacağını söyledi, ama adet döneminde olduğumu öğrenince, şu an meme dokusunun şiş olabileceğini, dokunun normalde daha ince olabileceğini söyleyecek,kas altına değil ama kas zarı altına koyabiliriz dedi. Ama yinede çok korkuyorum, ameliyat sonrası nasıl olacak diye, eşim yaptırmamı doğru bulmuyor, ama ben istediğim için destekliyor, bu durumada açıkcası canım çok sıkılıyo,ameliyat sonrası bu durumu problem haline getirip,triplere girerse diye çekiniyorum,Birde çevreden birileri anlarsa, yada duyarsa hiç iyi olmaz, milletin dilinde sakız olmak istemiyorum, bu durumu eşimden başka kimse bilmeyecek.

Evet çok ilgili,bana çok sıkı sorular sordun dedi Ben öyle dışarıdan çok farkedilsin istemiyorum, ama senin dediğin gibi,ameliyattan sonrada çok küçük oldu diye pişman olmak istemem.Kubilay beye tekrar sordum, büyük olmaz, ama biz bir büyük 350 cc.lik ve bir de küçüğünü 300 ameliyata getiriyoruz ve ameliyat esnasında deneme yapıyoruz ve en naturel duranı takabiliyoruz dedi.Bana önce muayeneden sonra meme dokumun iyi olduğunu, meme altına koyacağını söyledi, ama adet döneminde olduğumu öğrenince, şu an meme dokusunun şiş olabileceğini, dokunun normalde daha ince olabileceğini söyleyecek,kas altına değil ama kas zarı altına koyabiliriz dedi. Ama yinede çok korkuyorum, ameliyat sonrası nasıl olacak diye, eşim yaptırmamı doğru bulmuyor, ama ben istediğim için destekliyor, bu durumada açıkcası canım çok sıkılıyo,ameliyat sonrası bu durumu problem haline getirip,triplere girerse diye çekiniyorum,Birde çevreden birileri anlarsa, yada duyarsa hiç iyi olmaz, milletin dilinde sakız olmak istemiyorum, bu durumu eşimden başka kimse bilmeyecek.

Canim seni anliyorum tabiki bende çok cevreme soylemedim bencede kimsenin bilmesine cok gerek yok ama 350 cc biraz buyuk olabilir ne dersin simdi bu konuda birsey soylemekte istemiyorum ama en uygunu 300 325 cc diye dusunuyorum gercekten insan bir kere yaptiriyor hic degisiklik olmayacaksa niye yaptiriyoruz degil mi? Zaten ben hastanede odama gelmişti ameliyat öncesi o zamanda netleşir banada demişti deneme protezleri getiriyorum diye sonra da ameliyata girersin ama zor degil merak etme bir gece kalmoştim hastanede sonra taburcu olmustum

Canim en az bir hafta ayirmak gerekiyor ben ameliyatimi oldum dikleştirmede oldugu icin direnler vardi onlarin takibi sargilar acildi cikti cikmadi 1 hafta surdu canim sonrasinda ozel bir sudyene gectik sonra daha cok rahatlamistim tabiki agrilar oluyor ama cogunu atlatmis oluyorsun en zor zaman ilk bir hafta diyebilirim
Teşekkürler canim

X