Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meme altı kesisi ve yukarıya doğru çizgi şeklinde mi yani? Bir de sadece diklestirme mi protezde var mı?Benim diklestirmem T sekli ve baya siliklesti izlerim beyaz su an ustelik sigara iciyorum icmesem dahada guzel olurdu tabiki
Meme altı kesisi ve yukarıya doğru çizgi şeklinde mi yani? Bir de sadece diklestirme mi protezde var mı?
Evet en cok izli olan terst T sekli zaten hem meme ucu hem dikey hem meme alti protez var 325 ccMeme altı kesisi ve yukarıya doğru çizgi şeklinde mi yani? Bir de sadece diklestirme mi protezde var mı?
En guzel iyilesen iz zaten o dik inen cizgiBenim meme dikleştirme ve protez birlikte yapildi meme alti kesisi yok meme ucu yani cevresi ve dik inen bir çizgi tabiki zamanla geçer ama kaybolmaz iyce azalir belli belirsiz olur diye dusunuyorum
En guzel iyilesen iz zaten o dik inen cizgi
Merhaba uzun suredir siteye giremedim doktorlarla gorusmelerimi yapiyorum yarin randevu aldim Kubilay beye gidecegim sen memnundun degilmi? Tekrar sormak istedim
Ters T de meme altı kesisi ve dik çizgi şeklinde kesi var diye biliyorum ben,meme ucu da kesiliyomuşEvet en cok izli olan terst T sekli zaten hem meme ucu hem dikey hem meme alti protez var 325 cc
Canım t şeklinde olunca sadece meme altı ve dik çizgi olarak kesiliyo di mi meme ucu kesilmiyo di mi ben meme altı kesisiyle olcam da?Ne yaptin gorusmeye gittin mi bugun gidecektin sanirim nasil geçti
Canım cevap ver soruma nolur kafam çok karıştı lütfen?Ne yaptin gorusmeye gittin mi bugun gidecektin sanirim nasil geçti
Evet benimki terst T seklinde protez de var allergan markasi zaten allergan ve mentor markasindan sasmamak lazimHaklisin canim yok birde meme altinda olsaydi çok olurdu seninki Ters T seklindemi yapildi 325 cc protez mi kondu protezinin markasi neydi ben çok araştirdimda
Canım t şeklinde olunca sadece meme altı ve dik çizgi olarak kesiliyo di mi meme ucu kesilmiyo di mi ben meme altı kesisiyle olcam da?
Canım cevap ver soruma nolur kafam çok karıştı lütfen?
Evet benimki terst T seklinde protez de var allergan markasi zaten allergan ve mentor markasindan sasmamak lazim
Daha doktorla görüşmedim. Ben meme altı kesisiyle protez koydurcaktım ve bi de diklemesine çizgiyle kesilerek dikleştirme ameliyatı olcaktim. Of dikleştirme için bi de meme ucu çevresi mi kesilcek ya, ters t olunca ben meme altım kesilcek ve meme altından yukarıya doğru bir çizgi daha kesilip bitcek sanıyodum çok moralim bozuldu aglicam ya,ben meme ucu çevrem kesilmesin diye meme altı kesisiyle olcaktım protezi,şimdi dikleştirme için mi kesilcek meme ucu çevresi üf gitti süt kanallarım o zaman emziremicemHaklisin benimde mentor marka protez 275 cc protez
Daha doktorla görüşmedim. Ben meme altı kesisiyle protez koydurcaktım ve bi de diklemesine çizgiyle kesilerek dikleştirme ameliyatı olcaktim. Of dikleştirme için bi de meme ucu çevresi mi kesilcek ya, ters t olunca ben meme altım kesilcek ve meme altından yukarıya doğru bir çizgi daha kesilip bitcek sanıyodum çok moralim bozuldu aglicam ya,ben meme ucu çevrem kesilmesin diye meme altı kesisiyle olcaktım protezi,şimdi dikleştirme için mi kesilcek meme ucu çevresi üf gitti süt kanallarım o zaman emziremicem
Ne yaptin gorusmeye gittin mi bugun gidecektin sanirim nasil geçti
Sor nolur canım ya valla ağlıcam ya. Ben dual plan meme alti kesisiyle protez ameliyatı olmayı istiyom ve bi de dikleştirme var. Meme ucu çevresi kesilmeden, sadece meme altı kesisi ve dik çizgi kesimiyle dikleştirme ameliyatı oluyo mu diye sorsana nolurTatlim hemen morelini bozma yaa bakalim bir doktorunla gorus kime yaptirmayi dusunuyorsun sana anlatir zaten ben herseyi konuştum gerçekten 1 saat oturup konuştuk Kubilay hocayla herseyi sordum nerden kesi olacak nasil iz kalacak sakin canini sıkma benim süt kanallarima dokunulsun istememiştim emzirme yapabilecegim protezim kas arkasina kondu dikleştirmede de sanmiyorum ama istersen senin için yarin arayip sorarim hocaya
Sor nolur canım ya valla ağlıcam ya. Ben dual plan meme alti kesisiyle protez ameliyatı olmayı istiyom ve bi de dikleştirme var. Meme ucu çevresi kesilmeden, sadece meme altı kesisi ve dik çizgi kesimiyle dikleştirme ameliyatı oluyo mu diye sorsana nolur