Meme diklestirme ve Protez Dr. Kubilay Özdil

Benim diklestirmem T sekli ve baya siliklesti izlerim beyaz su an ustelik sigara iciyorum icmesem dahada guzel olurdu tabiki

Tabiki benim doktorumda soyledi sigara etkikiyor maalesef bende kullaniyorum hemde çok galiba:oops::oops::oops:

Benim meme dikleştirme ve protez birlikte yapildi meme alti kesisi yok meme ucu yani cevresi ve dik inen bir çizgi tabiki zamanla geçer ama kaybolmaz iyce azalir belli belirsiz olur diye dusunuyorum
En guzel iyilesen iz zaten o dik inen cizgi :KK66:

Haklisin canim yok birde meme altinda olsaydi çok olurdu seninki Ters T seklindemi yapildi 325 cc protez mi kondu protezinin markasi neydi ben çok araştirdimda
Evet benimki terst T seklinde protez de var allergan markasi zaten allergan ve mentor markasindan sasmamak lazim

Canım t şeklinde olunca sadece meme altı ve dik çizgi olarak kesiliyo di mi meme ucu kesilmiyo di mi ben meme altı kesisiyle olcam da?

Evet canim meme alti duz cizgi ama yine bildigim kadariyla meme cevresinden de kesi olur sen yinede sor doktoruna bence kesilebilir

Haklisin benimde mentor marka protez 275 cc protez
Daha doktorla görüşmedim. Ben meme altı kesisiyle protez koydurcaktım ve bi de diklemesine çizgiyle kesilerek dikleştirme ameliyatı olcaktim. Of dikleştirme için bi de meme ucu çevresi mi kesilcek ya, ters t olunca ben meme altım kesilcek ve meme altından yukarıya doğru bir çizgi daha kesilip bitcek sanıyodum çok moralim bozuldu aglicam ya,ben meme ucu çevrem kesilmesin diye meme altı kesisiyle olcaktım protezi,şimdi dikleştirme için mi kesilcek meme ucu çevresi üf gitti süt kanallarım o zaman emziremicem

Daha doktorla görüşmedim. Ben meme altı kesisiyle protez koydurcaktım ve bi de diklemesine çizgiyle kesilerek dikleştirme ameliyatı olcaktim. Of dikleştirme için bi de meme ucu çevresi mi kesilcek ya, ters t olunca ben meme altım kesilcek ve meme altından yukarıya doğru bir çizgi daha kesilip bitcek sanıyodum çok moralim bozuldu aglicam ya,ben meme ucu çevrem kesilmesin diye meme altı kesisiyle olcaktım protezi,şimdi dikleştirme için mi kesilcek meme ucu çevresi üf gitti süt kanallarım o zaman emziremicem

Tatlim hemen morelini bozma yaa bakalim bir doktorunla gorus kime yaptirmayi dusunuyorsun sana anlatir zaten ben herseyi konuştum gerçekten 1 saat oturup konuştuk Kubilay hocayla herseyi sordum nerden kesi olacak nasil iz kalacak sakin canini sıkma benim süt kanallarima dokunulsun istememiştim emzirme yapabilecegim protezim kas arkasina kondu dikleştirmede de sanmiyorum ama istersen senin için yarin arayip sorarim hocaya

Ne yaptin gorusmeye gittin mi bugun gidecektin sanirim nasil geçti

Evet gittim haklisin gerçekten çok ilgilendi çok sıcak karsıladı ben lipo olacagım simdiye kadar gerçekten bir kaç doktorla gorusmeye gittim ama hep hemen yapalım tamam boyle olur su gun yapalımlarla karsılastım tesekkur ederım Kubilay hoca gercekten uzun sure zaman ayırıyor ve ne ıstedıgını anlıyor galiba yakın zamanda kararımı verırım

Tatlim hemen morelini bozma yaa bakalim bir doktorunla gorus kime yaptirmayi dusunuyorsun sana anlatir zaten ben herseyi konuştum gerçekten 1 saat oturup konuştuk Kubilay hocayla herseyi sordum nerden kesi olacak nasil iz kalacak sakin canini sıkma benim süt kanallarima dokunulsun istememiştim emzirme yapabilecegim protezim kas arkasina kondu dikleştirmede de sanmiyorum ama istersen senin için yarin arayip sorarim hocaya
Sor nolur canım ya valla ağlıcam ya. Ben dual plan meme alti kesisiyle protez ameliyatı olmayı istiyom ve bi de dikleştirme var. Meme ucu çevresi kesilmeden, sadece meme altı kesisi ve dik çizgi kesimiyle dikleştirme ameliyatı oluyo mu diye sorsana nolur

Sor nolur canım ya valla ağlıcam ya. Ben dual plan meme alti kesisiyle protez ameliyatı olmayı istiyom ve bi de dikleştirme var. Meme ucu çevresi kesilmeden, sadece meme altı kesisi ve dik çizgi kesimiyle dikleştirme ameliyatı oluyo mu diye sorsana nolur

Tamam endiselenme yarin arar sorarim senin için konuşurum hatta istersen sen bile ariyabilirsin telefonla rahatlatir seni cunku ne yapilacagini cok guzel açiklar merak etme ben hepsini ogrenir sana yazarim için rahat olsun

X