Doktorum karar verdi cc ye bana küçük geliyor şuan 275 cc 3-4 sene kullanıp değiştirmeyi düşünüyorum ben
Ameliyat olma hevesiyle cc konusuna hiç takılmadım ama anladığı cc önemliymiş. Artık yapacak birşey yok yeniden olucam sen memnunumuzun boyutundanGerçekten mi uzuldum o zaman benim hosuma gitti guzel duruyor tuhh yaa keske kac beden olacagini sorsaydin tekrar ameliyat olmak zorunda kalmazdin
Ameliyat olma hevesiyle cc konusuna hiç takılmadım ama anladığı cc önemliymiş. Artık yapacak birşey yok yeniden olucam sen memnunumuzun boyutundan
Güle güle kullan cnmCanim ben memnunum gercekten cunku bunu uzun uzun konustuk doktorumla herseyi anlatti bana boyle istersen şoyle olur diye o yuzden iki kere gorusmustum sonunda karar verip yaptik ama gercekten memnunum
Güle güle kullan cnm
Bu arada laf aramizda botoxta yaptirdim
Arkadaslar geçmiş olsun herkeşe 275 cc takılınca kaç beden oluyorTesekkur ederim insan memnun kalinca tavsiye ediyor sonuçta Botox için gidebilirsin çok basit bir uygulama yanlizca bir kac igne ama sonucu guzel geçici tabiki ama ara ara yaptirilabilir sonuçta kirisikliklarimizda önemli degil mi
Tesekkur ederiz canim aslinda kisiye gore degisiyor benim gogus dokum vardi sarkikti ama diklestirmeyle birlikte yapildi senin gogus dokun yoksa bir beden buyutur yani 75 80 olur sanirim canimArkadaslar geçmiş olsun herkeşe 275 cc takılınca kaç beden oluyor
Geçmiş olsun ve de hayırlı olsun arkadaşlar
Ben emziriyorum ve malesef göğüslerim çok kötü deforme oldu bir taraf iyice büyüdü ve sarktı bir taraf eskisi gibi kaldı zaten göğüslerim küçüktür. Tek isteğim iki göğüsün eşitlenmesi hem sarkma hem ebat konusunda.
İlk bebeğim ikinciyi de düşünüyoruz ilerde ama ben beklemek istemiyorum bebeğim emmeyi bırakınca hemen yaptırmak istiyorum çünkü çok kötü görünüyor sizce ikinci bebeğimin olmasını ve onu emzirmeyi de beklemeli miyim
Merhaba uzun suredir siteye giremedim doktorlarla gorusmelerimi yapiyorum yarin randevu aldim Kubilay beye gidecegim sen memnundun degilmi? Tekrar sormak istedim
Canım senin hangi yöntemle oldu ameliyatınEvet gerçekten memnunum ameliyatimdan dolayi çok mutluyum gidip gorusunce kararini sen verirsin
Canım senin hangi yöntemle oldu ameliyatın
Canım bende dikleştirme ve protez ameliyatı olcam. Bu izler geçmiyo mu ya?Bir de senin meme altı kesisi mi ve hangi yöntem?Canim benim ki dikleştirme ve protez oldu lolipop seklinde diyebilirim dikişlerim cok fazla degil altta yok yani cizgilerim ince ama tabiki iz kalacak ama umarim zamanla çok daha azalir