Meme diklestirme ve Protez Dr. Kubilay Özdil

Merhaba Defos iyiyim canım,çooookkk memnunum protezlerden,kesi yerleri izleri de iyice hafifledi, sağ göğsümde elle dokunulduğunda dalgalanma yani sanki iniş çıkışlar var gibi bir kaç aydır, kapsülden şüphelendik ama doktor kapsül olmadığını söyledi, sağ göğsümde göğüs dokum az az olduğu için protezi hissediyor olabilirmişiz, ağrı sızı birşey yok, dışarıdan bakılınca bir şekil bozukluğu yok, é vitamini kulladırıyor doktor üç ay kadar oldu, kapsül oluşumunu önlemek içinmiş, masajlara da devam ediyorum, şimdilik düzelmesini ümid ediyoruz, ama düzelmezse yeni bir durum değerlendirme si yapılıp, yeni bir ameliyat olabilir belki, bu sefer kas altına olabilir dedi doktor, tabi düzelme olmazsa, ben ikinci kez ameliyat olup bu süreci tekrar göze alırım çünkü bu göğüslerle çok mutluyum canım, ama gerek de kalmayabilir tabi işte böyle son durum defoscum, sen nasılsın.

Merhaba Defos iyiyim canım,çooookkk memnunum protezlerden,kesi yerleri izleri de iyice hafifledi, sağ göğsümde elle dokunulduğunda dalgalanma yani sanki iniş çıkışlar var gibi bir kaç aydır, kapsülden şüphelendik ama doktor kapsül olmadığını söyledi, sağ göğsümde göğüs dokum az az olduğu için protezi hissediyor olabilirmişiz, ağrı sızı birşey yok, dışarıdan bakılınca bir şekil bozukluğu yok, é vitamini kulladırıyor doktor üç ay kadar oldu, kapsül oluşumunu önlemek içinmiş, masajlara da devam ediyorum, şimdilik düzelmesini ümid ediyoruz, ama düzelmezse yeni bir durum değerlendirme si yapılıp, yeni bir ameliyat olabilir belki, bu sefer kas altına olabilir dedi doktor, tabi düzelme olmazsa, ben ikinci kez ameliyat olup bu süreci tekrar göze alırım çünkü bu göğüslerle çok mutluyum canım, ama gerek de kalmayabilir tabi işte böyle son durum defoscum, sen nasılsın.

Canim çok özur dilerim gec cevap verdim aslinda vakit buldukca girip bakiyorum. Ama hic firsat bulamadim malum biz bayanlar iyi olmana cok sevindim umarim baska birseye gerek kalmaz bende bildigin gibi iyiyim herhangi bir masajim kalmadi artik iyce oturdu artik ama tabiki ben yine birseyler cikartmak istiyorumda bakalim iste ya biraz gobegim var gitmiyor bir turlu gerci cok degil ama artik gozume batiyor ne yapsam :))) bilmiyorum ki bosuna demiyorlar estetigi bir kere yaptirinca kurtulamiyorsun diye:)))

selam kızlar ben meme protezi olmayı düşünüyorum. yalnız ameliyat olduktan 1 ay sonra tatile gidicem. önceden ayarlandı çünkü. sizce 1 ay kısa bir süre mi tatile gitmek için? rahat edebilir miyim diye düşünüyorum. ben de kubilay beyle görüştüm. kendisi sıkıntı olacağını düşünmüyor. siz ne dersiniz?

selam kızlar ben meme protezi olmayı düşünüyorum. yalnız ameliyat olduktan 1 ay sonra tatile gidicem. önceden ayarlandı çünkü. sizce 1 ay kısa bir süre mi tatile gitmek için? rahat edebilir miyim diye düşünüyorum. ben de kubilay beyle görüştüm. kendisi sıkıntı olacağını düşünmüyor. siz ne dersiniz?

Merhaba bence sure yeterli karar verdiysen tavsiye ederim hic dusunme derim. Kubilay hocada cok iyidir çok ilgili bir doktordur iyi seçim bence bir ay da az bir sure degil bence yetisirsin tatil icin ama yinede doktoruna sor tabiki her zaman yardimci oluyor

teşekkürler D Defos :) cumartesi ameliyat oluyorum ama ferruh bingül' e. walla çok heyecanlıyım bide panik atak var bende umarım sorun yaşamam.

teşekkürler D Defos :) cumartesi ameliyat oluyorum ama ferruh bingül' e. walla çok heyecanlıyım bide panik atak var bende umarım sorun yaşamam.

Senin adina sevindim sakin heycanlanma rahat ol gercekten nasil olup bittigini anlamiyorsun. Nasil karar verdiniz protez nereden yapilacak gerci biraz agri oluyor tabiki goze almak gerekiyor ama cok zor degil rahat ol canim

D Defos cumartesi oldum ameliyatı. 345 cc kas altına konuldu. kol altından girdi. dün de sargılarım çıktı ve medikal sütyen takıldı. ilk 2-3 gün çok zordu ama şimdi günden güne rahatlıyorum. şu an çok şişler yine de görüntüsü fena değil hatta eskisinden çok daha iyi :) yalnız dikiş yerlerine yapıştırdığı ince bant çıktı ondan korkuyorum tekrar yapıştırtmam gerekir mi diye. biraz da pimpirikliyim :) şu dikişler tam kaynasa çok mutlu olucam. aslında doktor artık dikişlere birşey olmaz dedi ama bakalım.

D Defos cumartesi oldum ameliyatı. 345 cc kas altına konuldu. kol altından girdi. dün de sargılarım çıktı ve medikal sütyen takıldı. ilk 2-3 gün çok zordu ama şimdi günden güne rahatlıyorum. şu an çok şişler yine de görüntüsü fena değil hatta eskisinden çok daha iyi :) yalnız dikiş yerlerine yapıştırdığı ince bant çıktı ondan korkuyorum tekrar yapıştırtmam gerekir mi diye. biraz da pimpirikliyim :) şu dikişler tam kaynasa çok mutlu olucam. aslında doktor artık dikişlere birşey olmaz dedi ama bakalım.

Gecmis olsun artik atlatmissin bundan sonraki surec daha kolay cogu bitti artik rahat nefes alma zamani yavas yavas hergun iylesecek :)

Merhaba arkadaslar. Gecen ay ben de diklesrirme ve buyutme ameliyati oldum. Mentor 325 High Profile takildi. Herseyden once Kubilay bey inanilmaz ilgili, sabirli bir doktor. Sonucta karar verme surecinde akliniza gelen bir suru soru oluyor:) Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Ben merakla implantlarin tam oturacagi ve gercek sonucu gorecegim gunu bekliyorum:) Tek korkum bu surecte kuculmeleri:KK43:

Merhaba arkadaslar. Gecen ay ben de diklesrirme ve buyutme ameliyati oldum. Mentor 325 High Profile takildi. Herseyden once Kubilay bey inanilmaz ilgili, sabirli bir doktor. Sonucta karar verme surecinde akliniza gelen bir suru soru oluyor:) Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Ben merakla implantlarin tam oturacagi ve gercek sonucu gorecegim gunu bekliyorum:) Tek korkum bu surecte kuculmeleri:KK43:

Merhaba geçmiş olsun. Dikkeştirme yapıldığına göre daha önceden dokunuz varmış , 325 cc ile gğzel sonuçlar alırsınız bence . Önceden kaç cm meme dokunuz vardı ?

Oncelikle bana destek veren butun arkadaslara cok tesekkur ederim. Dun ameliyatimi oldum heycanli bekleyis bitti. Gercekten fazla evham yapmisim. Hastanede tahliller yapildi meme USG cekildi anlamadim bile sonra odama doktorum geldi konustuk ameliyattan once gercekten moral verdi rahatlatti. Sonra anlamadim bile hersey cok cabuk ilerledi ve uyandigimda odamdaydim. Agrilarim vardi agri kesici igneler yapildi dun gece hastanede kaldim sabah taburcu oldum. Simdi daha iyiyim ama direnler var tabiki onlari takip ediyoruz sagolsun doktorum arayip surekli durumumu soruyor. Simdi sargilarin acilmasini ve bu direnlerin cikmasini bekliyorum. Ben daha cok agrilar bekliyordum tabiki var ama dayanilmayacak birsey degilmis. Isteyen arkadaslar sakin korkmayin surec cok guzel isliyor ve fark etmeden olup bitiyor
Ameliyattan sonra meme başında sanki yirtiliyomus gibi bi his oluyo mu kolunu oynattikca. Ben cuma gunu oldummeme altından. Kolumu hareket ettirince meme basimda yirtiliyomus hissi oluyo normal mi. Kas altı

Ć

Çok gecmis olsun. Merak etme canim yavas yavas oturuyor tabiki bir kac ay aliyor tam oturmasi seninki daha çok yeni ben gecen yil mayista yaptirmistim Kubilay hocaya gercekten cok memnunum tabiki oturma ve iyleşme suresi biraz zaman aliyor endiselenmektede cok haklisin iylesecekmi bunlar diye sormadim degil kendi kendime ama sonunda hepsi geciyor biraz daha sabir:KK36:

Merhaba geçmiş olsun. Dikkeştirme yapıldığına göre daha önceden dokunuz varmış , 325 cc ile gğzel sonuçlar alırsınız bence . Önceden kaç cm meme dokunuz vardı ?
Merhaba, daha once 75b idi gogus olcum, ama cok sarkik ve asimetrikdi. Ben zaten doktor beye buyuk degil, duzgun guzel gogusler istedigimi soyledim o da bunu uygun gordu.

Merhaba, daha once 75b idi gogus olcum, ama cok sarkik ve asimetrikdi. Ben zaten doktor beye buyuk degil, duzgun guzel gogusler istedigimi soyledim o da bunu uygun gordu.

Oooo maaşallah :)) nerden baksanız bi D cup olacaksınız büyük ihtimalle , Benim meme dokum yoktu hiç bana da 325 cc takıldı 10 cm filan doku geldi , B Cup kullanıyorum şu an . Sizin sonucunuz dokunuz da olduğu için çok güzel olacaktır Emin'im.

X