• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme buyutme estetigi

Ben ingilterede yasiyorum cnm hassan sulaiman diye bi doktora yaptiracam arastirirsaniz cok iyi zaten hatta ogretmen gogus ameliyatlari uzerine bakalim nasil olcak

Insallah seninde basarili gecer cnm
Valla ben cok korkuyorum ve daha doktor secimi bile yapamadim
Simdilil dr. Ozturk ve ayse estetik le bi iletisimim oldu ama karar veremedim
Benimde cok korkularim var panik oluyorum hastaneye gitogimde bile korku basiyor degil ameliyat ama karar verdim olucam...ve anastezi den korkuyorum herkez gibi acaba nasil olucak beni bayilticaklarmi yoksa sadece uyucakmiyim hisedicekmiyim acaba yada kalkabilecekmiyim off offd bubsorular :(

Insallah seninde basarili gecer cnm
Valla ben cok korkuyorum ve daha doktor secimi bile yapamadim
Simdilil dr. Ozturk ve ayse estetik le bi iletisimim oldu ama karar veremedim
Benimde cok korkularim var panik oluyorum hastaneye gitogimde bile korku basiyor degil ameliyat ama karar verdim olucam...ve anastezi den korkuyorum herkez gibi acaba nasil olucak beni bayilticaklarmi yoksa sadece uyucakmiyim hisedicekmiyim acaba yada kalkabilecekmiyim off offd bubsorular :KK43:
Cnm bende yillardir yapmak istiyodum ama hic arastirmiyodum yada bi girisimde bulunmuyodum 3 ay once bi arastiriim dedim hersey oyle hizli gelistiki bi anda hersey oldu bitti 2 bucuk hafta sonra ameliyatim var ve odeme her sey yapildi sadece beklemek kaldi

Cnm bende yillardir yapmak istiyodum ama hic arastirmiyodum yada bi girisimde bulunmuyodum 3 ay once bi arastiriim dedim hersey oyle hizli gelistiki bi anda hersey oldu bitti 2 bucuk hafta sonra ameliyatim var ve odeme her sey yapildi sadece beklemek kaldi

Aynen bende bu bikac ay icinde iatiorum
Bikac doktor bilgim var ama iyi mi kotumu bilmiyorum
Ayse estetik duydunuzmu aranizda kizlar iyimi kotumu?
Simdilik onu dusunuyorum cunku
Ve dr. Ozturk ve dr. gokhan beyhan
Acaba bilginiz varmi

Slm arkadaslar ben yeni uye oldm 24 yasindayim..25 ocak ta gogus estetigi olcam ve 445cc takilcak ama cok mu buyuk olur diye korkuyorum aranizda bu olculerde taktiran varsa bana yardim ede bilirmisiniz
Insallah pisman olmam bide kas altinda oldugu icin cok buyuk durmaz dedi doktor
Evli degilsen ve cocuk yapmamissan bu buyuk olabilir cunku hamilelik doneminde memeye sut giriyor ve dahada buyuyor sikinti yasama sonradan

Cnm seni izlemeye aliyim bak resimlerime.ben iki hafta once 2.silikon ameliyatimi oldum.420 cc protez takildi.bu ameliyati olmadan once de bende 495 cc vardi.albumlerimde fotograflarim mevcut.sana fikir olur
Siz neden ikikere amlt oldunuz avaba bi sıkıntıniz mi oldu birde cikartmak zor bi operasyonmu ben ilerde cikartmayi düşünüyorum da

Siz neden ikikere amlt oldunuz avaba bi sıkıntıniz mi oldu birde cikartmak zor bi operasyonmu ben ilerde cikartmayi düşünüyorum da
Cikarttirmak zor değil.ama memeye protez koyulduktan sonra o meme derisi esniycek genisliycek.protezi cikarttirdiktan sonra goruntu cok hos olmiycaktir.benim ilk protezlerim buyuk geldi.boyun ve sirt agrilari yasadim.ve agir bir protez oldugu icin sarkma da yasadim.o yuzden ikinci ameliyatimi oldum.

Be
Cikarttirmak zor değil.ama memeye protez koyulduktan sonra o meme derisi esniycek genisliycek.protezi cikarttirdiktan sonra goruntu cok hos olmiycaktir.benim ilk protezlerim buyuk geldi.boyun ve sirt agrilari yasadim.ve agir bir protez oldugu icin sarkma da yasadim.o yuzden ikinci ameliyatimi oldum.
Bende sag gogsumde kitle cikti da hafta basi ultrason isteyip doktorunla gorusecegim bi sikinti yaratmicaksa cikartmam ama protezr bagliysada saglimdan onemli degil benimkiler kucuk ben hanileligi dusundugum iicn buyuk istememistim sarka durumu cok olmaz insallah bide emzirme yaptinizmi protezlerle bi sikinti yasadinizmi sormasi ayip.

inanilacak gibi değil ama üçüncü kez ameliyatim iptal edildi bu cuma olcak dye aradı doktorum ama bilmiyorum artık umudum tükenmek üzere ini. de rapor çıkartıp yaptirilinca böyle oluyormuş demekki korkuları arttı acaba diyorum olmamaliyim bu da allahin bana bi işareti mu acaba diye düşünüyorum su hale kadar gel gel geri don

Eklentiler

• 20151222_092239.jpg
    20151222_092239.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 77
inanilacak gibi değil ama üçüncü kez ameliyatim iptal edildi bu cuma olcak dye aradı doktorum ama bilmiyorum artık umudum tükenmek üzere ini. de rapor çıkartıp yaptirilinca böyle oluyormuş demekki korkuları arttı acaba diyorum olmamaliyim bu da allahin bana bi işareti mu acaba diye düşünüyorum su hale kadar gel gel geri don
Allah allah :( üzülme canım ya her iste bi hayır vardır:KK64:

Allah im sadece 11 gun kaldi korku heycan sevinc hepsini bi arada yasiyorum 445 cc buyuk mu yoksa guzel mi olcak cok agrim olcak mi aklim da deli sorular bide dikis izi sorunu var tabiii benim için dua edin lutfennnnnnnnn bazen heycandan ortadan ikiye catlicam diye cok korkuyorum

Allah im sadece 11 gun kaldi korku heycan sevinc hepsini bi arada yasiyorum 445 cc buyuk mu yoksa guzel mi olcak cok agrim olcak mi aklim da deli sorular bide dikis izi sorunu var tabiii benim için dua edin lutfennnnnnnnn bazen heycandan ortadan ikiye catlicam diye cok korkuyorum
Kas alti oldugu iicn agri oluyor ilk 3 gun yatip kalkamadim ben kaslar geriliyor kullanamıyorsun ama sıkı korse cıkinca rahatliyorsun. 10 gunden sonra hizli iyilesiyor iz de aylar gectikce siliklesiyor bana jel vermisti dr um iz icin meme ucu kesisi oldugu icin simdi belli olmuyor dikkatli bakmayinca. Benim 322 protezim bana gore ideal ve dogal duruyor cunki dogum yapmadim büyük istemedim hamilelikte sutte dolunca sorun yasarim diye 322 oldugu halde amt dan sonra goguslerim cok sismisti catlicak sanmistim yani

kızlar oldum ameliyat bugün saat ikide iyi geçti çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı sadece meme döküm hiç olmaldığı için deri çok gerildi ve doktor daha büyüğünü konuşmamış deri esneme yapmamış şimdi iyiyim resim eklerin bakarsınız

Kas alti oldugu iicn agri oluyor ilk 3 gun yatip kalkamadim ben kaslar geriliyor kullanamıyorsun ama sıkı korse cıkinca rahatliyorsun. 10 gunden sonra hizli iyilesiyor iz de aylar gectikce siliklesiyor bana jel vermisti dr um iz icin meme ucu kesisi oldugu icin simdi belli olmuyor dikkatli bakmayinca. Benim 322 protezim bana gore ideal ve dogal duruyor cunki dogum yapmadim büyük istemedim hamilelikte sutte dolunca sorun yasarim diye 322 oldugu halde amt dan sonra goguslerim cok sismisti catlicak sanmistim yani
Tesekkur ederim motive ettin bni xx

kızlar oldum ameliyat bugün saat ikide iyi geçti çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı sadece meme döküm hiç olmaldığı için deri çok gerildi ve doktor daha büyüğünü konuşmamış deri esneme yapmamış şimdi iyiyim resim eklerin bakarsınız
Geçmiş olsun tatlim

Tesekkur ederim motive ettin bni xx
Vallahi canim ama bi hafta sonrasinda iyiki yapmissin diyorsun =) ben motive den cok korkuların aklindaki soru isaretleri hakkinda aydinlanman icin yazmistim insallah agrisiz gecer de dayanilmicak bi agri degil benim oldugumdan kimsenin haberi yoktu annemlere düştüm dedim =) 3. Gunu isteydim bide kuaforum dusun agda yaptim o halimle yapistir cek ben dayandiysam sen hayli dayanirsin bence insallah =)

Vallahi canim ama bi hafta sonrasinda iyiki yapmissin diyorsun =) ben motive den cok korkuların aklindaki soru isaretleri hakkinda aydinlanman icin yazmistim insallah agrisiz gecer de dayanilmicak bi agri degil benim oldugumdan kimsenin haberi yoktu annemlere düştüm dedim =) 3. Gunu isteydim bide kuaforum dusun agda yaptim o halimle yapistir cek ben dayandiysam sen hayli dayanirsin bence insallah =)
Bende pastaciyim 16 kg kilo ulnar falan kaldiriyorum gecen 2 hafta once yoneticilige basvurdum yarin yonetici olcakmiyim olmicak miyim onu solicekler daha fazla caliscam eger olursa ama ben 3 hafta izin aldim zaten ins zorluk cekmem

Sonunda olabilmişsın senın ıptal olmuştu değıl mı ıkı kere gecmiş olsun agrın var mı tuvalete kendın gıdebılıyomusun

Back
X