• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme buyutme estetigi

Inanmiyorum ayy kendi basima gelmis gibi oldum bi anda moralinide bozmak istemiorum ama ben olsam asiri bi tepki gosterirdim heralde ama neyse belkide boylesi daha hayirlidir senin icin
bende öyle düşünüyorum her serde bir hayır vardır bugün aradı ve yarin saat birde olacağını söyledi yarin saat birde girecegim ameliyata dua edin lütfen benim için şimdi de çok korkuyorum anesteziden ve ameliyat sırasında bisey olmasından dün ameliyatimin iptal olmasının nedeninin benden önceki meme küçültme ameliyatının sırasında k kardiyolojik bir komplikasyon olmus o yuzdrn cok uzamış ve benim ki kalmış. şimdi hayırlısı diyorum ins. bakalım çıktığımda yazarım yine

bende öyle düşünüyorum her serde bir hayır vardır bugün aradı ve yarin saat birde olacağını söyledi yarin saat birde girecegim ameliyata dua edin lütfen benim için şimdi de çok korkuyorum anesteziden ve ameliyat sırasında bisey olmasından dün ameliyatimin iptal olmasının nedeninin benden önceki meme küçültme ameliyatının sırasında k kardiyolojik bir komplikasyon olmus o yuzdrn cok uzamış ve benim ki kalmış. şimdi hayırlısı diyorum ins. bakalım çıktığımda yazarım yine
Canim kalbini feral tut dua et insallah bu aksam guzel goguslerin olcak ☺☺☺

Bende kas alti istiyorum illerde cocuklarimi emzirebilmek icin
Simdilik 2 tane doktor biliyorum ama onlarda tam nasil iyimi bilemicem
Sizin gittiginiz doktorun numarasini veya adresini filan yazabilirmisin burdan veya ozelden cok sevinirim :)
Subat gibi olmak istiyorum acaba ameliyatan kac gun sonra calismaya basladiniz ve agustosda evlenicegim icin belli oluyormu pritez oldugu cunku simdilik nisanlima biseyden bahsetmedim kendisi boyle seylere sicak bakmaz
Ama ben kendimi daha guzel hisedicegim icin yaptirmak istiyorum
Canım ben Ankara'da oldum. Hiç iz istemediğim için koltukaltı kesisi ile oldum. 4 ay oldu şu anda beni gören biri hayatta silikon olduğunu anlamaz. Koltukaltlarımda kıllı bölgede 3,4 cm lik kesi var. 1 yıla silikleşecekler inşallah. Eğer müstakbel eşine hiç demek istemiyorsan, ki bence demelisin ;) , koltukaltı kesisi düşünebilirsin. Dr um bazı hastalarının bu ameliyatı eşlerine veya partnerlerine demediğini ve hiç birinin de anlamadığını söylemişti ;) ama koltukaltı kesisi ile sadece ️kasaltı oluyor. Meme dokusu olanlara ️kasaltı önerilmiyor. Resim koyabilirsin. Ben seni izliyorum.koltukaltıma bi bak ;)

Kas altı protezi ağrılı geçiyor maalesef. bir hafta yoğun ağrı oluyor.ben oturarak uyuyordum.hemen iyileşmeyi bekleme derim.islerini ona göre ayarlamalisin canım

Canım ben Ankara'da oldum. Hiç iz istemediğim için koltukaltı kesisi ile oldum. 4 ay oldu şu anda beni gören biri hayatta silikon olduğunu anlamaz. Koltukaltlarımda kıllı bölgede 3,4 cm lik kesi var. 1 yıla silikleşecekler inşallah. Eğer müstakbel eşine hiç demek istemiyorsan, ki bence demelisin :KK66: , koltukaltı kesisi düşünebilirsin. Dr um bazı hastalarının bu ameliyatı eşlerine veya partnerlerine demediğini ve hiç birinin de anlamadığını söylemişti :KK66: ama koltukaltı kesisi ile sadece ️kasaltı oluyor. Meme dokusu olanlara ️kasaltı önerilmiyor. Resim koyabilirsin. Ben seni izliyorum.koltukaltıma bi bak :KK66:

Bende kas alti istiyorum ama benim bildigim meme altindan daha kolay ameliyat oluyormus izi de kalmiyor diye okudum..
Nisanlima soylemicem cunku boyle seylere cok karsi ve ben kendim icin iatiyorum onun icin yapmicam :)
Ama en onemlisi bi doktor tam bulamadim ve agrilari merak ediyorum cunku ben kolumu biraz carpsam bile morariyor ve agrio degil ki ameliyat :(

CNM nasil gecti operasyonun cok agrin sizin varmi

Bende kas alti istiyorum ama benim bildigim meme altindan daha kolay ameliyat oluyormus izi de kalmiyor diye okudum..
Nisanlima soylemicem cunku boyle seylere cok karsi ve ben kendim icin iatiyorum onun icin yapmicam :)
Ama en onemlisi bi doktor tam bulamadim ve agrilari merak ediyorum cunku ben kolumu biraz carpsam bile morariyor ve agrio degil ki ameliyat :KK43:
Meme altında bi cok doktor başarılı evet ama en izsiz yontem meme alti değil benim bildiğim kadarıyla.. Ince beyaz bi iz kalıyormuş meme altı kıvrımında sanırım:(

Kizlarrr inanamiyorumm ameliyat olmama tam 3 hafta kaldiiiii

Nerde olucaksin peki hangi doktorda
Ay ben hala karar veremedim yaaaa offf
Evdekiler bikti benden hep bu konuyu konusuyorum
Hangi doktor olsun diye karar vermemedim cunku almanyada yasiyorum ve bi bilgim yok
Ama derhal olmam lazim yaza dugunum var agustosda :(
Valla cok kararsizim yaaaaaaa

Nerde olucaksin peki hangi doktorda
Ay ben hala karar veremedim yaaaa offf
Evdekiler bikti benden hep bu konuyu konusuyorum
Hangi doktor olsun diye karar vermemedim cunku almanyada yasiyorum ve bi bilgim yok
Ama derhal olmam lazim yaza dugunum var agustosda :KK43:
Valla cok kararsizim yaaaaaaa
Ben ingilterede yasiyorum cnm hassan sulaiman diye bi doktora yaptiracam arastirirsaniz cok iyi zaten hatta ogretmen gogus ameliyatlari uzerine bakalim nasil olcak

ben yarin sabah amaliyat olu cam ne. dua edin benim için çok korkuyordum da birde beni izlemelisiniz resimleri bizi görmem icin

Inshallah istedigin gibi olursun merakla bekliyorum Ben burda yaniyim bende meme buyutmek istiyorum ama daha cesaret edemedim

ben yeni üyeyim yazınızı yeni okudum...bende 165 boyunda 54 kilodayım ve 40 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum 385cc yüksek profil takıldı kas zarı altına yerleştirildi meme ucunda dikişlerim inanın hiç izim yok çok memnun kaldım bence 400cc üzerine cıkmayın ...ne kadar üyük olursa okadar ağırlık yapıyor ve deriler geriliyor sarkma olayıda daha cok hızlanır...lütfen herşeyi iyi düşünerek hareket edin...sizin boy ve kilonuza göre 400cc üzeri fazla gelir diye düşünüyorum
Merhaba incilla Ben yeni uyeyim ve bende ameliyat olmak istiyorum ama tek korktugum sey anestezi ya kalkmasam daha once hic makas altinda yatmadim ,acaba bir tavsiyeniz var mi korku yenmek icin

Evliyim iki tane kizim var siz?
Ee ozaman yatir neden.korkuyorsun ki esininde rizasi varsa ama protez icin iyice arastirin benim birbucuk sene pldu sag gpgsumde gogsumde kitle oldu dr goruscem adetim bitsin bekliyorum gerekirse cikarttiracagim isin kotu yani benim bilen kimse yok

Ee ozaman yatir neden.korkuyorsun ki esininde rizasi varsa ama protez icin iyice arastirin benim birbucuk sene pldu sag gpgsumde gogsumde kitle oldu dr goruscem adetim bitsin bekliyorum gerekirse cikarttiracagim isin kotu yani benim bilen kimse yok
Canim inshallah hic bir seyin yoktur inshsllah kotu bir sey yok. Allah sifa versin canim.

Merhaba incilla Ben yeni uyeyim ve bende ameliyat olmak istiyorum ama tek korktugum sey anestezi ya kalkmasam daha once hic makas altinda yatmadim ,acaba bir tavsiyeniz var mi korku yenmek icin
Canım bende anesteziden cok korkuyordum çok düşük tansiyonum var ve kansızlık sorunuda yaşıyorum doktor ameliyat esnasında tansiyonumun düşük olmasından tedirgin olmuş ama inanın çok rahat bi ameliyat gecirdim sadece halsizlik vardı ilk gün tek başıma ayağa kalksmadım ablamdan destek aldım onun dışında hiç acı ve sorun yaşamadım ve tüm risklere değdi çok memnunum. Size ameliyat öncesi sakinleştirici yapacaklar gerisin hatırlamayacaksınız bide gözlerinizi acacaksınız ki hayalinizdeki memişlere kavuşmuşsunuz narkozu dert etmeyin ama silikonun ölcüleri ve yüksekliği çok önemli iyi secim yapın bi ömür boyu taşıyacaksınız dikişlerde önemli doktor seciminize dikkst edin şimdiden hayırlı olsun sizi izlrmeye alayım benim fotoğraflarıma bi bakarsınız

Canım bende anesteziden cok korkuyordum çok düşük tansiyonum var ve kansızlık sorunuda yaşıyorum doktor ameliyat esnasında tansiyonumun düşük olmasından tedirgin olmuş ama inanın çok rahat bi ameliyat gecirdim sadece halsizlik vardı ilk gün tek başıma ayağa kalksmadım ablamdan destek aldım onun dışında hiç acı ve sorun yaşamadım ve tüm risklere değdi çok memnunum. Size ameliyat öncesi sakinleştirici yapacaklar gerisin hatırlamayacaksınız bide gözlerinizi acacaksınız ki hayalinizdeki memişlere kavuşmuşsunuz narkozu dert etmeyin ama silikonun ölcüleri ve yüksekliği çok önemli iyi secim yapın bi ömür boyu taşıyacaksınız dikişlerde önemli doktor seciminize dikkst edin şimdiden hayırlı olsun sizi izlrmeye alayım benim fotoğraflarıma bi bakarsınız
Incilla beni de izler misin 2 bucuk hafta kaldi bende ameliyat olcam

Back
X