- 16 Aralık 2015
- 42
- 24
- 88
Galiba yaptım teşekkürler :)Yukarıda adının solunda 3 çizgi var Altalta . Orayı tıkla, albümlere gir. Albüm oluştur foto ekle de. Ancak güvenlik ayarlarını iyi yap, sadece izlediklerin görsün resimlerini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba yaptım teşekkürler :)Yukarıda adının solunda 3 çizgi var Altalta . Orayı tıkla, albümlere gir. Albüm oluştur foto ekle de. Ancak güvenlik ayarlarını iyi yap, sadece izlediklerin görsün resimlerini.
Dr.Bahman olyai bahcelievler muayenemi oldum maslak İstanbul aestetikde ameliyatımı yaptı doktorumun ilgisinden cok memnunum tavsiye ederim izlerimi kimse anlamıyor göğüs ucundan kesi yaptı ve his kaybım olmadı. Fotoğraf eklemek istiyorum ama cok yeni olduğum için nasıl ekleyeceğimi bulamadım
Cok tesekkurler onerdiginiz doktordan da bilgialicam peki toplamda kac defa doktorla gorusmeniz oldu arastirdigim butun drlar anadolu yakasinda benim iki kizim var gitmek zor olacak o nedenle soruyorum tekrar teTeşekkürler. QUOTE="incilla, post: 44149195, member: 723527"]Dr.Bahman olyai bahcelievler muayenemi oldum maslak İstanbul aestetikde ameliyatımı yaptı doktorumun ilgisinden cok memnunum tavsiye ederim izlerimi kimse anlamıyor göğüs ucundan kesi yaptı ve his kaybım olmadı. Fotoğraf eklemek istiyorum ama cok yeni olduğum için nasıl ekleyeceğimi bulamadım[/QUOTE][/QUOTE][QUOincilla, post: 44149195, member: 723527"]Dr.Bahman olyai bahcelievler muayenemi oldum maslak İstanbul aestetikde ameliyatımı yaptı doktorumun ilgisinden cok memnunum tavsiye ederim izlerimi kimse anlamıyor göğüs ucundan kesi yaptı ve his kaybım olmadı. Fotoğraf eklemek istiyorum ama cok yeni olduğum için nasıl ekleyeceğimi bulamadım
benide izlemeye alırmısın .bir arkadaşım yokki sorularıma cevap bulayım, ya da nasıl olmuş diye bakayım. düşüne düşüne kafamda büyütüyorum sadece. forumu kullanmayı da anlayamadım. resimlere nasıl bakılacak,izleme nedir kafam karıştı yani. kızlar bir yardım edin be sevaba girersiniz vallaCnm seni izlemeye aliyim bak resimlerime.ben iki hafta once 2.silikon ameliyatimi oldum.420 cc protez takildi.bu ameliyati olmadan once de bende 495 cc vardi.albumlerimde fotograflarim mevcut.sana fikir olur
Canımm sanırım foto ayarlarinda beni izleyenler yapmışsın. Izlediklerim yaparsan senin eklediklerin gorur su an ise seni izleyenler görüyoDr.Bahman olyai bahcelievler muayenemi oldum maslak İstanbul aestetikde ameliyatımı yaptı doktorumun ilgisinden cok memnunum tavsiye ederim izlerimi kimse anlamıyor göğüs ucundan kesi yaptı ve his kaybım olmadı. Fotoğraf eklemek istiyorum ama cok yeni olduğum için nasıl ekleyeceğimi bulamadım
Uyarın için teşekkürler şimdi düzelttim :)Canımm sanırım foto ayarlarinda beni izleyenler yapmışsın. Izlediklerim yaparsan senin eklediklerin gorur su an ise seni izleyenler görüyo
beni de izler misinUyarın için teşekkürler şimdi düzelttim :)
Canım eğer meme dokun varsa ve kas altı yaptırmazsan acımıyor benim kas zarı altına yerleştirildi ve hiç ağrı kesici kullanmadım meme halkasından kesi yapıldı o nedenle izlerimde hiç belli değil ben doktorumdan cok memnunum fiyatlarıda cok uygun dr Bahman olyai mutlaka bi görüşün derim istanbuldaBanda yardimci olun almanyada yasiyorum ve meme buyutme istiyorum
Ama burda pek guvenilir doktor bulamadim ve istanbulda var diye duydum 23 yasindayim
170 boyundayim 60 kiloyum agustos ayinda dugunum olucak nerde yapicagimi bilmiyorum ya ve nasil olucak agricakmi kanama olucakmi ?
Annemler bikti benim sorularimdan ve kimseyi tanimiyorum meme estetigi olan oyuzden sizlere soruyorum lutfen banada yardimci olunnnn
Canım eğer meme dokun varsa ve kas altı yaptırmazsan acımıyor benim kas zarı altına yerleştirildi ve hiç ağrı kesici kullanmadım meme halkasından kesi yapıldı o nedenle izlerimde hiç belli değil ben doktorumdan cok memnunum fiyatlarıda cok uygun dr Bahman olyai mutlaka bi görüşün derim istanbulda
arkadaşım 10 yıl önce bu doktora yaptırdı kas altı olduğu için çok doğal duruyor onunda izleri hiç belli değil ve 2 cocuk emzirdi hiç deforme olmadı bende onu görünce çok etkilendim ve aynı doktora yaptırmaya karar verdim doktor bahcelievlerdw numarası 0212 441 01 80Bende kas alti istiyorum illerde cocuklarimi emzirebilmek icin
Simdilik 2 tane doktor biliyorum ama onlarda tam nasil iyimi bilemicem
Sizin gittiginiz doktorun numarasini veya adresini filan yazabilirmisin burdan veya ozelden cok sevinirim :)
Subat gibi olmak istiyorum acaba ameliyatan kac gun sonra calismaya basladiniz ve agustosda evlenicegim icin belli oluyormu pritez oldugu cunku simdilik nisanlima biseyden bahsetmedim kendisi boyle seylere sicak bakmaz
Ama ben kendimi daha guzel hisedicegim icin yaptirmak istiyorum
arkadaşım 10 yıl önce bu doktora yaptırdı kas altı olduğu için çok doğal duruyor onunda izleri hiç belli değil ve 2 cocuk emzirdi hiç deforme olmadı bende onu görünce çok etkilendim ve aynı doktora yaptırmaya karar verdim doktor bahcelievlerdw numarası 0212 441 01 80
Cnm insallah hersey istedigin gibi olurben yarin sabah amaliyat olu cam ne. dua edin benim için çok korkuyordum da birde beni izlemelisiniz resimleri bizi görmem icin
Hadi bakalim canım gozunu kapayıp açacaksın ve hersey olup bitmiş olacak :))ben yarin sabah amaliyat olu cam ne. dua edin benim için çok korkuyordum da birde beni izlemelisiniz resimleri bizi görmem icin
Inanmiyorum ayy kendi basima gelmis gibi oldum bi anda moralinide bozmak istemiorum ama ben olsam asiri bi tepki gosterirdim heralde ama neyse belkide boylesi daha hayirlidir senin icininanmayacaksınız ama dün hastaneye gittim bütün tetkikler yapıldı amaliyat hane için hazirlandim giyindim felan tam iğneyi vurup ameliyathaneye goturecekler hemşire geldi acil bir vakka var ameliyat iptal oldu yemek yiyin doktor bey size bilgi verecek dedi ve kalktım yemegimi yedim sonra geldi gidecekmissiniz eve dedi doktor bey sizi arayip bilgi verecekmus dedi uzuldum saece kendimj cok hazirladim simdi tekrar ayni seyleri yasayacagm her iste bi hayır vardır tabiki ama tekrar ayni şeyi yaşayacak olmak üzdü üniversite hastanesinde yaptıracağım orda böyle sorunlar oluyormuş yani