• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme buyutme estetigi

Doktorum cok buyuk durmicagini soyledi ama yine de korkuyorum..meme dokum yok dedi doktor ingilterede yasiorum burdaki olculer biraz degisik sanirim ben b cup dolgulu giyiyorum
B cup baya bir kucuk .taktiricagin bizim ölcuye gore ne oluyor? Is it a D ? Ben DD yim ama sarkik ve ici brz bos buna ragmen diklestiricem ve buyutucem :)) and im searching for devlet hastanesi ozeller asiri pahali

Slm arkadaslar ben yeni uye oldm 24 yasindayim..25 ocak ta gogus estetigi olcam ve 445cc takilcak ama cok mu buyuk olur diye korkuyorum aranizda bu olculerde taktiran varsa bana yardim ede bilirmisiniz

Slm az kalmis, 6 gun.. heycan varmi? bende 11 subatta olacagim allah izin verirse cok korkuyorum ve hicbir fikrim yok nasil olacagindan gorusme yapamadik öncede malesef yurt disinda yasadigim icin. 1hafta istanbula gelicem o kadar.. ameliyat olan arkadaslar benide izlermisiniz foto gormek icin fikrim olur.. simdiden tsk ederim <3

kilonboyun ve sırt omuz ölçü hepsi önemli nasıl duracağı konusunda mesela benim memeler ayrikdi zaten ve 44kiloyum 160 boy 300 cc konuldu daha fazla konuşmazdı çünkü meme ayrık olduğu için daha büyüdü konduğunda meme uçları yanlarda kalırdı yani insanların fiziki durumları nedeniyle nasıl duracağı tamamen kişiye özel oluyor. ama du varki şimdi ki yeni teknoloji ile bilgisayardan yapılmış halini yan ve düz gormek isteyin öyle daha iyi karar verirsiniz bu şekilde çok az bi oynama kalır amleiyat esnasında doktorunuza

kilonboyun ve sırt omuz ölçü hepsi önemli nasıl duracağı konusunda mesela benim memeler ayrikdi zaten ve 44kiloyum 160 boy 300 cc konuldu daha fazla konuşmazdı çünkü meme ayrık olduğu için daha büyüdü konduğunda meme uçları yanlarda kalırdı yani insanların fiziki durumları nedeniyle nasıl duracağı tamamen kişiye özel oluyor. ama du varki şimdi ki yeni teknoloji ile bilgisayardan yapılmış halini yan ve düz gormek isteyin öyle daha iyi karar verirsiniz bu şekilde çok az bi oynama kalır amleiyat esnasında doktorunuza

öyle önceden gorme ihtimali varmiydi , super o zaman tsk ederim :) bende doktoruma sorarim o zaman. peki baska sorum olacakti.. Ilerde süt verebilmek icin illaha kas alti operasyonu'mu olmasi gerek? yoksa fark etmiyormu

öyle önceden gorme ihtimali varmiydi , super o zaman tsk ederim :) bende doktoruma sorarim o zaman. peki baska sorum olacakti.. Ilerde süt verebilmek icin illaha kas alti operasyonu'mu olmasi gerek? yoksa fark etmiyormu
evet ilerde bidaha emzirebilmek icin kas alti olnasi lazim cunku dut keseleri altta kalirsa sütün meme ucuna gelmez diye dusunuyorum

Canım aynısını bana Dr um da söylemişti ;) seni izliyorum ;)

:KK55::KK55:
evet ilerde bidaha emzirebilmek icin kas alti olnasi lazim cunku dut keseleri altta kalirsa sütün meme ucuna gelmez diye dusunuyorum
Benimkiler de çok ayrık, 176 boyunda kocaman bi kadın olduğum halde, 325 cc ancak olmuş . Yoksa kollarına doğru taşacaktı dedi. Aah ahhhh ben de nasıl isterdim şöyle bi 450 cc ;):mad:

Back
X