• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme buyutme estetigi

Slm kızlar yarın atasehirde özel bir klinikte doktor randevum var görüşüp ameliyat tarihi alicam arkadaşım damla silikon yaptırdı bu klinikte bende damla silikon 495 cc taktirmayi dusunuyorum hem heyecanlıyım hem çok korkuyorum cuma yaptırıp pazartesi ise donebilirmisim arkadaşımın söylemesine göre ama uzun sürer mi muallaktayim :(

Slm kızlar yarın atasehirde özel bir klinikte doktor randevum var görüşüp ameliyat tarihi alicam arkadaşım damla silikon yaptırdı bu klinikte bende damla silikon 495 cc taktirmayi dusunuyorum hem heyecanlıyım hem çok korkuyorum cuma yaptırıp pazartesi ise donebilirmisim arkadaşımın söylemesine göre ama uzun sürer mi muallaktayim :KK43:
Ben daha yaptirmadim 25 inde ama okuduguma gore 2 gunde ise donmen imkansiz

Cnm seni izlemeye aliyim bak resimlerime.ben iki hafta once 2.silikon ameliyatimi oldum.420 cc protez takildi.bu ameliyati olmadan once de bende 495 cc vardi.albumlerimde fotograflarim mevcut.sana fikir olur
merhaba bende on gun sonra alicam 160 boy 45 kiloyum bende de meme dokusu yok su an ölçüm yapılı 250 cc dedi doktorum da h büyük ister misin dedi ama ben hiç anlamıyorum bu cc ne demek yani sizce bana nasıl olur

merhaba bende on gun sonra alicam 160 boy 45 kiloyum bende de meme dokusu yok su an ölçüm yapılı 250 cc dedi doktorum da h büyük ister misin dedi ama ben hiç anlamıyorum bu cc ne demek yani sizce bana nasıl olur
Oldukca zayifsin ve meme dokunda hic yok.buna ragmen 250 cc bana gore kucuk.kas alti olacak sanirim meme dokun olmadigi icin.kas altinda protez daha da ufak duruyor.ama derinin yapisi da önemli.eger esnemezse daha buyuk bir protez koymak imkansiz.cc olayina pek takilmayin.herkeste farkli duruyor.eger dolgun bir meme goruntusu istiyorsaniz doktorunuza koyabileceginiz en buyuk cc yi koyun dersin.dolgun bir meme istediginizi de mutlaka belirtin.dogal meme olsun diyince doktorlarimiz yumurta kadar protez koyuyor:KK12:

haklısınız doktorum bana 250 dedi ben sorduğumda sizkaç istersiniz dedi da h buyuk mu bende bilmem dedim hani kiloma göre en uygunu olsun diye ama eşim de hiç istemiyo büyük tekrar soru cam ve bide ben ameliyat sırasında deneyecem dedi hangisi daha iyi duruyo diye
siz kaç kilosunun gördüm resimleri de merak ettim

Arkadaslar bende olucam randevu almadim daha ama agustosda da dugunum olucak ve kessinlikle olmam gerekio onceden en gec subat gibi dusunuyorum 23 yasindayim bu arada ama asirii derecede korkuyorum yaaa olanlar yazabilirmi ameliyat gunu ve sonrasi nasil geciyor tskrl simdiden:KK36:

Slm kızlar yarın atasehirde özel bir klinikte doktor randevum var görüşüp ameliyat tarihi alicam arkadaşım damla silikon yaptırdı bu klinikte bende damla silikon 495 cc taktirmayi dusunuyorum hem heyecanlıyım hem çok korkuyorum cuma yaptırıp pazartesi ise donebilirmisim arkadaşımın söylemesine göre ama uzun sürer mi muallaktayim :KK43:
Canim senin nasil gecti randevun

bende doktoru mu aradım tekrardan bana damla koymaktan vazgeçmiş yuvarlak koyacakmis pazartesi olu cam öncesi ve sonrasi resmimi burdan atarım sizlere tabi sağ sağlık kurtulursam

34 b giyiyorum boyum 162 kilometres 55
ben yeni üyeyim yazınızı yeni okudum...bende 165 boyunda 54 kilodayım ve 40 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum 385cc yüksek profil takıldı kas zarı altına yerleştirildi meme ucunda dikişlerim inanın hiç izim yok çok memnun kaldım bence 400cc üzerine cıkmayın ...ne kadar üyük olursa okadar ağırlık yapıyor ve deriler geriliyor sarkma olayıda daha cok hızlanır...lütfen herşeyi iyi düşünerek hareket edin...sizin boy ve kilonuza göre 400cc üzeri fazla gelir diye düşünüyorum

ben yeni üyeyim yazınızı yeni okudum...bende 165 boyunda 54 kilodayım ve 40 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum 385cc yüksek profil takıldı kas zarı altına yerleştirildi meme ucunda dikişlerim inanın hiç izim yok çok memnun kaldım bence 400cc üzerine cıkmayın ...ne kadar üyük olursa okadar ağırlık yapıyor ve deriler geriliyor sarkma olayıda daha cok hızlanır...lütfen herşeyi iyi düşünerek hareket edin...sizin boy ve kilonuza göre 400cc üzeri fazla gelir diye düşünüyorum
Beni izler misin lutfen

Merhaba bende silikon ameliyati dusunuyorum ve kararsizim bende cumartesi fuat yukselle gorusmeye gidicem bende fikir amacli fotograflariniza bakabilirmiyim simdiden tesekkurler.OTE="adan, post: 43842554, member: 472632"]Cnm seni izlemeye aliyim bak resimlerime.ben iki hafta once 2.silikon ameliyatimi oldum.420 cc protez takildi.bu ameliyati olmadan once de bende 495 cc vardi.albumlerimde fotograflarim mevcut.sana fikir olur[/QUOTE]

Merhaba dr kimdi acaba ben hala dr konusunda karar veremedim

Merhaba dr kimdi acaba ben hala dr konusunda karar veremedim
Dr.Bahman olyai bahcelievler muayenemi oldum maslak İstanbul aestetikde ameliyatımı yaptı doktorumun ilgisinden cok memnunum tavsiye ederim izlerimi kimse anlamıyor göğüs ucundan kesi yaptı ve his kaybım olmadı. Fotoğraf eklemek istiyorum ama cok yeni olduğum için nasıl ekleyeceğimi bulamadım

canım bende cesaret toplayıp yaptırmak isteyenlerdenim izleyebilirmisiniz benide fikir sahibi olmuş olurum.çok korkuyorum ben ameliyat işlerinden:KK43:
Ameliyatta korkulacak bişey yok uyuyosun uyaniyosun bitmiş:) Onemli olan iyi bi doktor seçmek sonrasinda doktorun yonlendirmesiyle her sey guzel oluyo:KK49:

Dr.Bahman olyai bahcelievler muayenemi oldum maslak İstanbul aestetikde ameliyatımı yaptı doktorumun ilgisinden cok memnunum tavsiye ederim izlerimi kimse anlamıyor göğüs ucundan kesi yaptı ve his kaybım olmadı. Fotoğraf eklemek istiyorum ama cok yeni olduğum için nasıl ekleyeceğimi bulamadım
Yukarıda adının solunda 3 çizgi var Altalta . Orayı tıkla, albümlere gir. Albüm oluştur foto ekle de. Ancak güvenlik ayarlarını iyi yap, sadece izlediklerin görsün resimlerini.

Back
X