• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme buyutme estetigi

Merhabalar,
25 yasindayim, mayis sonunda ameliyat dusunuyorum. Istanbul'da bir doktora gozuktum ve ameliyatimin zor olacagini soyledi. Cunku bende meme yok, meme denilen sey bir deri parcasi gibi sarkik bir doku. Anne karninda olusan hormonal bir eksiklikten oturu memelerim bu sekilde kalmis. Bana adam bastan meme yapacak yani, buyutme adi altinda. Fakat ben basenli ve popolu bir kizim, her ne kadar ust bedenim ince olsa da. Vucut tipi benim gibi olan ve silikon deneyimi yasamis birileri bana yardimci olabilir mi cc konusunda? Silikon yapmak beni daha da mi kilolu gosterir ya da kac cc taktirdiniz, bu isin oluru nedir yardimci olabilir misiniz :(
Cevaplariniz icin cok tesekkurler, kafam muthis karisik..

Merhabalar,
25 yasindayim, mayis sonunda ameliyat dusunuyorum. Istanbul'da bir doktora gozuktum ve ameliyatimin zor olacagini soyledi. Cunku bende meme yok, meme denilen sey bir deri parcasi gibi sarkik bir doku. Anne karninda olusan hormonal bir eksiklikten oturu memelerim bu sekilde kalmis. Bana adam bastan meme yapacak yani, buyutme adi altinda. Fakat ben basenli ve popolu bir kizim, her ne kadar ust bedenim ince olsa da. Vucut tipi benim gibi olan ve silikon deneyimi yasamis birileri bana yardimci olabilir mi cc konusunda? Silikon yapmak beni daha da mi kilolu gosterir ya da kac cc taktirdiniz, bu isin oluru nedir yardimci olabilir misiniz :KK43:
Cevaplariniz icin cok tesekkurler, kafam muthis karisik..
Fofografin varmi canim simdiki halinden bitane koy herkez ona gore fikrini soyler
Benimde sag memem hic yoktu dogustan gelismemis dunduz du resmen sol mememde vardi kucukde olsa
Olmayan mememe 350 cc oburune 250cc takildi
Kilom 60 boyum 170
Baliketliyim yani
Sende foto ekle daha bilgili arkadaslar yardimci olur

Fofografin varmi canim simdiki halinden bitane koy herkez ona gore fikrini soyler
Benimde sag memem hic yoktu dogustan gelismemis dunduz du resmen sol mememde vardi kucukde olsa
Olmayan mememe 350 cc oburune 250cc takildi
Kilom 60 boyum 170
Baliketliyim yani
Sende foto ekle daha bilgili arkadaslar yardimci olur
aa oyle mi foto konuluyor mu ben yeniyim daha. iyi ki cevapladiniz cok sevindim, fotograf koyma isini ogrenip hemen yukluyorum:) cok sagolun cevap verdiginiz icin :)

aa oyle mi foto konuluyor mu ben yeniyim daha. iyi ki cevapladiniz cok sevindim, fotograf koyma isini ogrenip hemen yukluyorum:) cok sagolun cevap verdiginiz icin :)
Evt cnm ama bu sayfa pek aktif degil obur meme buyutme sayfasina yaz oraya cok yaziyorlar ben o sayfanin sayesinde gaza gelip estetik oldum hihi :)))

memislerin fotosunu koyuyorum umarim becerebilmisimdir :)

Eklentiler

• Ekran Resmi 2016-04-16 11.40.25.png
    Ekran Resmi 2016-04-16 11.40.25.png
    255 KB · Görüntüleme: 76
  • Ekran Resmi 2016-04-16 11.40.28.png
    Ekran Resmi 2016-04-16 11.40.28.png
    221,6 KB · Görüntüleme: 86
  • Ekran Resmi 2016-04-16 11.40.30.png
    Ekran Resmi 2016-04-16 11.40.30.png
    206,2 KB · Görüntüleme: 87
cicişlerin hayırlı olsun :) ameliyat sonrasını çok güzel anlatmışsın ben de çok merak ediyorum ne yaşıcam ne hissedicem. en korktuğum da anestezi daha önce hiç almadım çünkü. bu arada gerçekten büyük cesaret tek başına ameliyata gelmen.

Evet buyuk cesaret oldu demek o kadar bikmisim kucuk cicislerden, simdi o kadar alistimki sanki hep goguslerim boyleydi havalara gel :) Simdi 2 ay gecti ustunden hicbiseyim yok masallah turp gibiyim karnimin ustune bile yatiyorum yani o kadar acisiz. Gügüs altinda dikis izleri var sadece onuda iyi bir krem ariyorum gecer zamanla inslh..
Bende ilk narkozdan korktum benimde ilk ameliyatimdi, ve kombine estetik oldum yani benim ameliyat bi 4-5 saat surdu.
Ilk cok korkmustum hatta gittim korkunc filmler izledim narkozla ilgili ama uykudanda rahat yani bildigin TIK yok. Narkoz en az korktugunuz sey olsun :)

Back
X