Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar bugün ameliyat oldum 9 da aldılar 12 gbi uyandım . Kas altı 275 cc takılmış. Ama inanılmaz ağrım var bunu yazarken bile çok kötüyüm

Merhaba arkadaşlar bugün ameliyat oldum 9 da aldılar 12 gbi uyandım . Kas altı 275 cc takılmış. Ama inanılmaz ağrım var bunu yazarken bile çok kötüyüm

Canım gecmis olsun..cok mu kotu agrılar? Agrı kesiciyle falan dinmiyor mu? Ben bu gidisle hic olamıcam galiba

Canım gecmis olsun..cok mu kotu agrılar? Agrı kesiciyle falan dinmiyor mu? Ben bu gidisle hic olamıcam galiba
Canım kişiden kişiye değişiyor galiba , benim kas altıydı bide yani kaburganın üzerine koydular protezi o yüzden ağrım çok, ağrı kesiciler çok kesmiyor çünkü baskı yapıyor

Ayy çok gecmiş olsun bir anönce gecer agrıların inşallah benım de kasaltı olucak galıba çok korkuyorummmmm(((

Geçmiş olsun canım ne kadar güzel olcaklarını düşün hep kendine hep moral ver

Canimmm geçmişler olsun. Bu senin en ağrılı günün biraz daha sabretmen gerekiyo sonra cok mutlu olacaksın. Memelerinin ne kadar guzel olacağına odaklanmaya çalış ağrıyı dusunmemeye çalış :)

Canım bu arada beni de izlemeye alabilir misin? Ben de kas altı 270 veya 300 taktircam bu pazartesi

arkadaşlar benim göğüslerim büyüktü fakat zayıflayınca sarktı ve küçüldü doktorum dikleştirmeyi izden dolayı önermiyor en küçüğünden protez takalım diyor, sizce protez dikleşmesini sağlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…