• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sen de kasaltı mı olucaksın kac cc dusunuyosun ay çok korkuyorum ben acılardan agrıdan üff bır de anaokulu öğretmenıyım rapor alıcam 10. Gunde işime dönmem lazım

Canim selam sanirim seninle ayni durumdayiz.. Benimde emzirmeden dolayi ustler bos altlarim dolu...
Banada doktor kas ustu yuvarlak 300 cc dedi.. Ben 1 ekimde yani yarin degil obur gun ameliyat olucam... Bu gittigim 2. Doktordu cok fazla dontora sormadim ancak ilki kas alti damla dedi bu ise kas ustu yuvarlak..
Acikcasi iyilesme sureci acisindan bunu tercih ettim ama bir yandanda sarkmasindan korkuyorum

Canim selam sanirim seninle ayni durumdayiz.. Benimde emzirmeden dolayi ustler bos altlarim dolu...
Banada doktor kas ustu yuvarlak 300 cc dedi.. Ben 1 ekimde yani yarin degil obur gun ameliyat olucam... Bu gittigim 2. Doktordu cok fazla dontora sormadim ancak ilki kas alti damla dedi bu ise kas ustu yuvarlak..
Acikcasi iyilesme sureci acisindan bunu tercih ettim ama bir yandanda sarkmasindan korkuyorum
Ayy çok az kalmış senınde gelışmelerden bizi haberdar et şimdiden gecmiş olsun bana da önce kasüstü dedı sonra ben tedırgınlıklerımı soyleyınce ıkısı de uygun sana fakat kasaltı koyarsam daha buyuk koymam gerekır dedı bılemedım

Canım bende hatırlamıyorum daha oda da gitmişim oysa ameliyathanede Ozan beye büyük olmasın diye söyliycektim tekrardan..Sonradan konuştuğumuzda iyi ki görmedim sizi konuşmadık dedim tam boyutunda olmuş dedim .görüştük ya konuştuk ya dedi Ozan bey birşey zırvaladım mı hiç hatırlamıyorum o_O
ama en güzeli daha oda da uyumuş olmam ameliyathane ortamı beni çok strese sokuyordu diğer ameliyatlarımdan biliyorum :KK43: iyi ki orayı görmedim :KK72:
En son bi mutluluk sardi icimi icimi gerisi karanlik cok merak ediyorum sorucam bu defa ins uyumusumdur :)

Ayy çok az kalmış senınde gelışmelerden bizi haberdar et şimdiden gecmiş olsun bana da önce kasüstü dedı sonra ben tedırgınlıklerımı soyleyınce ıkısı de uygun sana fakat kasaltı koyarsam daha buyuk koymam gerekır dedı bılemedım

Cok sagolasin... Canim aynisini banada dedi yoksa doktorumuz aynimi seninki kim?
Banada ikiside uygun ama kas alti yaparsam buyuk koymam gerek ve buyuk goguslerin olur dedi.. Sen ne zaman olacaksin... Birde gogus tipini cok merak ettim.. Bende aksama dogru yukleyeyim..

Benım dr um sakaryada cnm ben zaten olmuşken buyuk olsun istıyorum ızlemye aldım senı

Canim bence seninkiler cok guzel olacak.. Cunku gogus dokun cok yok ve sarkim degil.. Benim hem gogus dokum var hemde sarkik gibi ..:(
İnsallah guzel olur yaa
Bende izlemeye aldim canim seni bi bakarmisin fotograflarima

Canim benimde obur gun... Hangi yontem ve kac cc olacak?
İnsallah istedigin gibi gecer canim..
Allah yardımcımız olsun o zaman :) canım doktor kas üstü dedi meme dokun yeterli dedi ama ben sarkmadan korktuğum için kas altı istiyorum tamam dedi doktorda, cc olarakta 275-325 arası deneyecem hangisi iyi durursa onu kullanacam dedi

Arkadaşlar ameliyat sonrası hemen sporcu sütyenimi takayım mı yoksa bi kaç gün sonra mı ?

Arkadaşlar ameliyat sonrası hemen sporcu sütyenimi takayım mı yoksa bi kaç gün sonra mı ?
buna doktorun karar verir canım kimisi ameliyat sütyeni kimisi sporcu kimisi bant tarzı bişey takıyor o sizin gögüs yapınıza göre degişir.
olacak arkadaşlar şimdiden geçmiş olsun sorunsuz süreçler dilerim..

Canim izlemeye aldim seni fotografima bakarmisin seninkilerde boyle ki.. Kas ustu olursa sarkarmi?
Canım seninkiler bayaa bildiğin meme :) benim ki bi avuç ancak var . Sana kas üstü olur kas altı olmaz zaten sarkmaz bence bide yuvarlak olsun üst kısımlar da dolar . Kas altı yapılırsa sana 2 meme gibi durur . Kas üstü ideal olur

Bak
Canim bence seninkiler cok guzel olacak.. Cunku gogus dokun cok yok ve sarkim degil.. Benim hem gogus dokum var hemde sarkik gibi ..:KK43:
İnsallah guzel olur yaa
Bende izlemeye aldim canim seni bi bakarmisin fotograflarima
baktım cnm fotograflarına sen nıye amelıyat oluyosun kı senın bayagı gogsun var sen de yaptırıyosan benım yaptırmam şart o zaman

Bak
baktım cnm fotograflarına sen nıye amelıyat oluyosun kı senın bayagı gogsun var sen de yaptırıyosan benım yaptırmam şart o zaman

Canim benim meme ucu halkam burusuk resimde oyle cikmamis ama oyle.. Cunku ici bos .. Ayrica yatinca da tamamen dumduz oluyo bundan cok rahatsiz oluyorum.. Egilince bildigin keci memesi.. Buyukluk su bu istemiyorum tek istegim sadece ustunun dolmasi.. Ama biliyorum bu dokgunluhu yapabilmek icin doktor baya bi buyuk koyacak gibi.. Bakalim :(

arkadaşlar ben hiç memnun değildim. kendime güvenmiyordum. giydiklerimi yakıştırmıyodum. takıntı yapmıştım. birden ani yaptırmaya karar verdim. karar verip 1 hafta içinde de oldum ameliyatı. açıkçası hiç araştırmadım. ama şansıma sıkıntı yaşamadım. ameliyat olalı 2 yıl oldu. gayet memnunum. kendime aşırı güvenim geldi. ve yaptırdığıma bir kere bile pişman olmadım. umarım sizlerde benim gibi iyi bir şekilde atlatırsınız. hepinize bol şans diliyorum.

Back
X