- 19 Ağustos 2015
- 261
- 341
- 103
Senin ölçülerinde bana cok yakınmış canım. Herkeste bu cc'ler farklı duruyo ben de düşün düşün mahvoldum kendi kendimeBi de 325 350 cc gıbı istıyorum bana buyuk mu olur bıraz zayıfım boyum 1.65 kılo 48

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ölçülerinde bana cok yakınmış canım. Herkeste bu cc'ler farklı duruyo ben de düşün düşün mahvoldum kendi kendimeBi de 325 350 cc gıbı istıyorum bana buyuk mu olur bıraz zayıfım boyum 1.65 kılo 48
Sen de kasaltı mı olucaksın kac cc dusunuyosun ay çok korkuyorum ben acılardan agrıdan üff bır de anaokulu öğretmenıyım rapor alıcam 10. Gunde işime dönmem lazım
Ayy çok az kalmış senınde gelışmelerden bizi haberdar et şimdiden gecmiş olsun bana da önce kasüstü dedı sonra ben tedırgınlıklerımı soyleyınce ıkısı de uygun sana fakat kasaltı koyarsam daha buyuk koymam gerekır dedı bılemedımCanim selam sanirim seninle ayni durumdayiz.. Benimde emzirmeden dolayi ustler bos altlarim dolu...
Banada doktor kas ustu yuvarlak 300 cc dedi.. Ben 1 ekimde yani yarin degil obur gun ameliyat olucam... Bu gittigim 2. Doktordu cok fazla dontora sormadim ancak ilki kas alti damla dedi bu ise kas ustu yuvarlak..
Acikcasi iyilesme sureci acisindan bunu tercih ettim ama bir yandanda sarkmasindan korkuyorum
En son bi mutluluk sardi icimi icimi gerisi karanlik cok merak ediyorum sorucam bu defa ins uyumusumdur :)Canım bende hatırlamıyorum daha oda da gitmişim oysa ameliyathanede Ozan beye büyük olmasın diye söyliycektim tekrardan..Sonradan konuştuğumuzda iyi ki görmedim sizi konuşmadık dedim tam boyutunda olmuş dedim .görüştük ya konuştuk ya dedi Ozan bey birşey zırvaladım mı hiç hatırlamıyorum
ama en güzeli daha oda da uyumuş olmam ameliyathane ortamı beni çok strese sokuyordu diğer ameliyatlarımdan biliyorumiyi ki orayı görmedim
![]()
kafa leyla oluyo dimiEn son bi mutluluk sardi icimi icimi gerisi karanlik cok merak ediyorum sorucam bu defa ins uyumusumdur :)
Ayy çok az kalmış senınde gelışmelerden bizi haberdar et şimdiden gecmiş olsun bana da önce kasüstü dedı sonra ben tedırgınlıklerımı soyleyınce ıkısı de uygun sana fakat kasaltı koyarsam daha buyuk koymam gerekır dedı bılemedım
Aynen yakafa leyla oluyo dimibende narkoz bağımlılık yaptı
![]()
Benım dr um sakaryada cnm ben zaten olmuşken buyuk olsun istıyorum ızlemye aldım senı
Yarın sabah 9 da ameliyatım var çok heyecanlıyım :))
Allah yardımcımız olsun o zaman :) canım doktor kas üstü dedi meme dokun yeterli dedi ama ben sarkmadan korktuğum için kas altı istiyorum tamam dedi doktorda, cc olarakta 275-325 arası deneyecem hangisi iyi durursa onu kullanacam dediCanim benimde obur gun... Hangi yontem ve kac cc olacak?
İnsallah istedigin gibi gecer canim..
Canim izlemeye aldim seni fotografima bakarmisin seninkilerde boyle ki.. Kas ustu olursa sarkarmi?Arkadaşlar ameliyat sonrası hemen sporcu sütyenimi takayım mı yoksa bi kaç gün sonra mı ?
buna doktorun karar verir canım kimisi ameliyat sütyeni kimisi sporcu kimisi bant tarzı bişey takıyor o sizin gögüs yapınıza göre degişir.Arkadaşlar ameliyat sonrası hemen sporcu sütyenimi takayım mı yoksa bi kaç gün sonra mı ?
Canım seninkiler bayaa bildiğin meme :) benim ki bi avuç ancak var . Sana kas üstü olur kas altı olmaz zaten sarkmaz bence bide yuvarlak olsun üst kısımlar da dolar . Kas altı yapılırsa sana 2 meme gibi durur . Kas üstü ideal olurCanim izlemeye aldim seni fotografima bakarmisin seninkilerde boyle ki.. Kas ustu olursa sarkarmi?
Anladım canım çok tşk ederim:)buna doktorun karar verir canım kimisi ameliyat sütyeni kimisi sporcu kimisi bant tarzı bişey takıyor o sizin gögüs yapınıza göre degişir.
olacak arkadaşlar şimdiden geçmiş olsun sorunsuz süreçler dilerim..
baktım cnm fotograflarına sen nıye amelıyat oluyosun kı senın bayagı gogsun var sen de yaptırıyosan benım yaptırmam şart o zamanCanim bence seninkiler cok guzel olacak.. Cunku gogus dokun cok yok ve sarkim degil.. Benim hem gogus dokum var hemde sarkik gibi ..
İnsallah guzel olur yaa
Bende izlemeye aldim canim seni bi bakarmisin fotograflarima
Bak
baktım cnm fotograflarına sen nıye amelıyat oluyosun kı senın bayagı gogsun var sen de yaptırıyosan benım yaptırmam şart o zaman