- 19 Ağustos 2015
- 261
- 341
- 103
Başarılar dilerim sanaArtık meme forumuna eskisi gibi takılmıyorum kendimi geliştirdimödüllü yemek yarışmaları var sizde katılın kategori kek :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
bende öyleyim şimdi bi de ev taşıdım allahım nasıl zor geliyor her şey kolileri yavaş yavaş açıyorum har şey yıkanması lazız of ofBaşarılar dilerim sanaben biraz üşengecim
ayy inşallah tatlımbende öyleyim şimdi bi de ev taşıdım allahım nasıl zor geliyor her şey kolileri yavaş yavaş açıyorum har şey yıkanması lazız of of
yeni taşındığım yeri çok sevdim yakın zamandaWhiteSwan_ ile de görüşeceğiz inşallah ay çok heyecanlıyım
Beni izlemeye aldın tşk ederim.baktim.hayirli olsun güzel olmuş sanırım zamanla daha da guzellesiyo.bide kaç cc idi seninki?Arkadaşlar bugün bandajlarım açıldı 5.günüm fotograf ekledim bakarmısınız yorumlarınıza ihtiyacım var
Teşekkür ederim 300 cc yuvarlak kas altı benimki sen ne zaman düşünüyosunBeni izlemeye aldın tşk ederim.baktim.hayirli olsun güzel olmuş sanırım zamanla daha da guzellesiyo.bide kaç cc idi seninki?
Canım güle güle kullan biraz da kilo al ki çok daha güzel dursun memişlerArkadaşlar bugün bandajlarım açıldı 5.günüm fotograf ekledim bakarmısınız yorumlarınıza ihtiyacım var
Tesekkur ederim aliyorum valla simdiden 1 kilo aldim bileCanım güle güle kullan biraz da kilo al ki çok daha güzel dursun memişler
Bu konuyla ilgili benim detayli bilgim olmamalla birlikte sut kanallarina zarar vermiyen yontemlerle yapildigini ve pek cok kisininde dogumdan once implant taktirdigini soyleyenbilirimdoğumdan önce silikon taktırmanın zararları var mı? emzirebilir miyim?
anladım, ben de estetik yaptırmak istiyorum ama emzirme konusunda endişelerim var da teşekkür ederimBu konuyla ilgili benim detayli bilgim olmamalla birlikte sut kanallarina zarar vermiyen yontemlerle yapildigini ve pek cok kisininde dogumdan once implant taktirdigini soyleyenbilirim
Canım artık ameliyat olmamış gibiyim. Yüzüstü yatmAya çalışıyorum ama tuhaf hissediyorum kendimiSen nasıl oldun bu arada ?? Ağrın falan kalmamıştır artıkyahu zaman nasıl geçiyor daha dün gibi ..ben buraya girdikçe sizleri takip edince zamanın çok hızlı geçtiğini anlıyorum..
Ben daha oğuz beyle görüşemedim. Ankaraya gidip geldim, şimdi bayram için tatile gidicez. Sonra gelicem ekim sonuna kadar düğün var kuzenlerin.. 4 tane düğünaslında yaptırmam da lazım iş olunca hiç yaptıramam .. Bakalım ayarlayacağız artık zamanı
Canım benim de öyle biri daha büyük ve yukarıda duruyordu. Yeni yeni benziyorlar( 2 ay oldu)Azmine hayran kaldım @dila0993 ne istediğini bilmek kadar güzel bişey yok valla bravo :) sol daha dik duruyo büyük gözükmesi ondan sanırım eşitlencek yani dimi doktoruöda eşitlencwk dedi ama yaşayan birilerinden duyunca insan daha bi rahat ediyo
bende öyleyim şimdi bi de ev taşıdım allahım nasıl zor geliyor her şey kolileri yavaş yavaş açıyorum har şey yıkanması lazız of of
yeni taşındığım yeri çok sevdim yakın zamandaWhiteSwan_ ile de görüşeceğiz inşallah ay çok heyecanlıyım
Yaaaaa , ama ben de istiyomayy inşallah tatlım
yaaaa sende gelYaaaaa , ama ben de istiyom
Zatenyaaaa sende gel
Benimki bayramdan sonra demiştik ama bana 325 350 arası higt profil demişti yalnız seninkini gördükten sonra büyük olur gibime geliyorTeşekkür ederim 300 cc yuvarlak kas altı benimki sen ne zaman düşünüyosun
Benimki bayramdan sonra demiştik ama bana 325 350 arası higt profil demişti yalnız seninkini gördükten sonra büyük olur gibime geliyor[/QUOTE ben de kuculmelerunden korkuyorum herkes gibi:) herkeste farkli duruyo bu cc kesinlikle bunu anladim, bana doktorum 325 koyucam demisti ben 350 yide deneyun lutfen demistim , olmamus mesela 325 cok tuhaf durdu altlardan tasti yayildi en guzeli bu oldu vucuduna dedi, nasil bir gogus istwdigii soyleyip doktiruna birak gerisini , vucut yapisi belirliyi cc nin nasil durdugunu
Anladım arkadaşım. Bende az önce günü aldım. 13 ekim inş. Çok korkmaya başladım aml sonrası için.Yorum yazdim ustte seninkinin altina devam etmis :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?