Benim bildigim kadariyla yok doktorunla da konustun hatta ben de olucam ekim 29 da yalniz hemen 1 2 sene icersinde onermiyorlar ama tam olarak nedenini bilmiyorum bendedoğumdan önce silikon taktırmanın zararları var mı? emzirebilir miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bildigim kadariyla yok doktorunla da konustun hatta ben de olucam ekim 29 da yalniz hemen 1 2 sene icersinde onermiyorlar ama tam olarak nedenini bilmiyorum bendedoğumdan önce silikon taktırmanın zararları var mı? emzirebilir miyim?
korkma neden korkuyosun , kötü olur falan diyemiAnladım arkadaşım. Bende az önce günü aldım. 13 ekim inş. Çok korkmaya başladım aml sonrası için.
Şimdiden hayırlı olsun, hangi yöntemle konuşucak belli oldu mu? Kas altının daha ağrılı ve zor bir sürec olduğu söyleniyo, bende kas altı oldum , bugün 6. Günüm çok ızun süre ayakta kalınca yoruluyorım ve baskı ve gerginlik artıyo, doktorum 3 hafta dinlenebilsen çok iyi olur aslında demişti ama herkesin böyle lüksü olamıyo, sporcu sütyemi olarakta bana ayyıldız olsun mutlaka demişti çünkğ daha yumuşakmış ve daha iyi kavrıyomuşArkadaşlar merhaba ben de bugün 30 eylüle ameliyat günü aldım korkuyorm biraz ameliyat sonrası için kaç gün sora normal hayatıma dönebilirim ? Bide hangi marka sporcu sütyenini önerirsiniz?
Tşk ederim umarım iyi bi sonuç alırım , hayırlı olsun seninde :) kas üstü olacak dedi doktor kas dokun yeterli seviyede kas altına gerek yok dedi 275 cc düşünüyorum dediŞimdiden hayırlı olsun, hangi yöntemle konuşucak belli oldu mu? Kas altının daha ağrılı ve zor bir sürec olduğu söyleniyo, bende kas altı oldum , bugün 6. Günüm çok ızun süre ayakta kalınca yoruluyorım ve baskı ve gerginlik artıyo, doktorum 3 hafta dinlenebilsen çok iyi olur aslında demişti ama herkesin böyle lüksü olamıyo, sporcu sütyemi olarakta bana ayyıldız olsun mutlaka demişti çünkğ daha yumuşakmış ve daha iyi kavrıyomuş
teşekkürlerBenim bildigim kadariyla yok doktorunla da konustun hatta ben de olucam ekim 29 da yalniz hemen 1 2 sene icersinde onermiyorlar ama tam olarak nedenini bilmiyorum bende
Teşekkürler inşşalah güzel sonuçlar alırsın içini ferah tut yeter meme dokun varmış demekki, kas üstü olacagı için kesinlikle daha çabuk toparlanır ve daha az acı cekersinTşk ederim umarım iyi bi sonuç alırım , hayırlı olsun seninde :) kas üstü olacak dedi doktor kas dokun yeterli seviyede kas altına gerek yok dedi 275 cc düşünüyorum dedi
Teşekkürler inşşalah güzel sonuçlar alırsın içini ferah tut yeter meme dokun varmış demekki, kas üstü olacagı için kesinlikle daha çabuk toparlanır ve daha az acı cekersin[/QUOTE
Umarım öyle olur çok tşk ederim :)
ZatenWhiteSwan_ benim için çoook özel
çok seviyorum onu... Buluştuğunuzda lütfen beni de arayın , telekonferans yöntemiyle ben de bağlanayım
1. GELENEKSEL MEME GÜNLERINI başlatalım
![]()
ZatenWhiteSwan_ benim için çoook özel
çok seviyorum onu... Buluştuğunuzda lütfen beni de arayın , telekonferans yöntemiyle ben de bağlanayım
1. GELENEKSEL MEME GÜNLERINI başlatalım
![]()
hiç korkma güzel olacak diye düşün kendini neye hazırlarsan öyle olur :)Anladım arkadaşım. Bende az önce günü aldım. 13 ekim inş. Çok korkmaya başladım aml sonrası için.
bi ankara bi ist buluşması yapalımsıra sıra buluşuruz
![]()
Bende slikon taktircam tamda senin istemediğini istiyorum yuvarlak top gibi duran iri göğüsler :)))merhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
1. şehirler arası geleneksel silikon vadisi toplantısı :)) bunu organize edelim en uygun en kısa zamanda :)
kas üstü yaptırırsan öyle durabilir birazda büyük cc ile tabi bunu yapan Dr bulmak lazımBende slikon taktircam tamda senin istemediğini istiyorum yuvarlak top gibi duran iri göğüsler :)))
Bu mesaj bana ait değil,nasıl oldu bilmiyorum ama konuyu ben açmışım gibi görünüyor..Bende slikon taktircam tamda senin istemediğini istiyorum yuvarlak top gibi duran iri göğüsler :)))
Bende istedigim gogusu yapacak doktor ariyorum evet kas üstü yaptircam ve en az 450 cc slikon istiyorum gorustuklerimden sadece serdar özturk istedigin gogusleri yapabilirim dedi digerleri biraz naturallikten yana buyuk gogus yapma tarafi degillerkas üstü yaptırırsan öyle durabilir birazda büyük cc ile tabi bunu yapan Dr bulmak lazım
Dogru karari vermissin canım zaten göğüslerimiz kucuk oldugu icin slikon yaptiriyoruz ve üst lobuda boş damla yaptırırsak yine ustu bos kalcak hem yuvarlakta dekolte süper oluyor biraz var meme dokum hic yok degil avucu dolduruyor yani :) sen kac cc koydurdun kas altimiydi kas ustumuydu cnm ?Bu mesaj bana ait değil,nasıl oldu bilmiyorum ama konuyu ben açmışım gibi görünüyor..
Ben yuvarlak protez taktırdım,zaten hep yuvarlak istiyordum. Doktorlarda hep yuvarlak önermişti zaten :)
Yuvarlak top gibi mi istiyorsun? Meme dokun varmı hiç?
hastanın isteği önemli ama Bangır bangır ben silikonum diyen memeleri kimse yapmak istemez herhalde oytun İdil ile bi görüş ist daysan bana göre düşünce yapısı ve yaşam tarzı farklı olan bir dr kendisinin sitesini de inceleyebilirsin . hobileri falan farklı bi insanBende istedigim gogusu yapacak doktor ariyorum evet kas üstü yaptircam ve en az 450 cc slikon istiyorum gorustuklerimden sadece serdar özturk istedigin gogusleri yapabilirim dedi digerleri biraz naturallikten yana buyuk gogus yapma tarafi degiller![]()