- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
canım aynı benzetmeyi ben de yaptımSupperr cok sevindim essegini kaybettin ve buldun gibi oldu senin durum aman ii bak memislerine ne mucadele verdin ilerdr anlatirsin onlaracanım
Canım ben de 3 gün önce ameliyat oldum birazdan foto atcam eski halleri zaten var beni ekler misin Fikirlerinize ihtiyacım var görüntü suan da çok kötü yani resmen dikdörtgen gibi 350 cc mentor takıldı ama ben görünce çok canım sıkıldı yardimci olun lütfen bu formda benim gibi olanı görmedim yaniTeşekkür ederimYuvarlak protez ayakta aşlagıya doğru hacmini verir ve top gibi durmaz yani
Boy 1.68 Kilo şu an 58 tatlım. 400 cc yuvarlak Mentor kas zarı altı yöntemim
Canım sen hangi ara ameliyat oldun??????? Çok geçmiş olsun....Canım ben de 3 gün önce ameliyat oldum birazdan foto atcam eski halleri zaten var beni ekler misin Fikirlerinize ihtiyacım var görüntü suan da çok kötü yani resmen dikdörtgen gibi 350 cc mentor takıldı ama ben görünce çok canım sıkıldı yardimci olun lütfen bu formda benim gibi olanı görmedim yani
Canım ben de 3 gün önce ameliyat oldum birazdan foto atcam eski halleri zaten var beni ekler misin Fikirlerinize ihtiyacım var görüntü suan da çok kötü yani resmen dikdörtgen gibi 350 cc mentor takıldı ama ben görünce çok canım sıkıldı yardimci olun lütfen bu formda benim gibi olanı görmedim yani
TEŞEKKÜR ederim canim Arefe oldumCanım sen hangi ara ameliyat oldun??????? Çok geçmiş olsun....
Ewet canım yazmadım tam belli değil di çünkü sorun falan çıkarsa diye çıkmayinca oldum ama ağrılarım hala devam ediyo gecseydi artıkcanim cok gecmis olsun hic yazmadin buralara olacagini falan. ilk basta cogu kisinin oyle oluyor du bakalim canini sikma bi foto koy hele bi. ki zaten gunden gune iyilesecek :/
Sağol cnm inş istediğiniz gibi olur
Çok geçmiş olsun canım.İnşallah kısa sürede toparlarsın.Ewet canım yazmadım tam belli değil di çünkü sorun falan çıkarsa diye çıkmayinca oldum ama ağrılarım hala devam ediyo gecseydi artık
Sağol canim inş :)Çok geçmiş olsun canım.İnşallah kısa sürede toparlarsın.
Canım eksik olma@mutluluk2015 canım ne alemdesin günlerin azaldı heyecan var mı
Korku değildir o heyecan heyecan düşünsene hayaline kavuşuyorsun ne mutlu sana bizi habersiz brakma merak ediyor insan dualarım seninle sen de benim için et sevgilerCanım eksik olmaçok korkuyorum bildiğin gibi değil
herkez gibi sende olacaksın ve geçecek cnm merak etme ve korkma .. (uzaktan davulun sesi hoş gelir ) biliyom ama geçecek.Canım eksik olmaçok korkuyorum bildiğin gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?