Engel koymak için elinden geleni yapıyor ama caymak yok sanırım biraz yumuşamaya başladı çok Ağladım çünkü günlerce sende durumlar ne vaziyette dantelli çamaşır giymek istiyorum de sızlan biraz bende kadınım deOlsun canım vardır bir hayır. Neden canım bu arada? Senin hazreti kocan da mı arıza yaptı?
Az önce beni izleyen Arkadaşımın fotoğraflarına bakarken hemen altında "profil resmi yap " butonu vardı telefondan girenler için yalnışlıkla dokunmak ramak meselesi keza bende az Kalsın profil resmimi değiştirecektim aman dikkatli olalım arkadaşlarYok ama haklıydı, gercekten fotoğraflarımın arasında baska bir üyenin ameliyat sonrası fotografı vardı. Albüm kapağı seklinde.
Dün akşam ben de karşısında 30 dk ağladım, tane tane , sakin sakin konuştum. SessiZce dinledi. Bi şey demek için erken. Yarına netleştireceğim inşallah. Hayırlısı olsun.Engel koymak için elinden geleni yapıyor ama caymak yok sanırım biraz yumuşamaya başladı çok Ağladım çünkü günlerce sende durumlar ne vaziyette dantelli çamaşır giymek istiyorum de sızlan biraz bende kadınım de
Evet canım yaa, ben de telden giriyorum. Yanlışlıkla çok alakasız şeylere basıp , favorı yaptım, çoklu alıntı yaptım, reklamları açtım.Az önce beni izleyen Arkadaşımın fotoğraflarına bakarken hemen altında "profil resmi yap " butonu vardı telefondan girenler için yalnışlıkla dokunmak ramak meselesi keza bende az Kalsın profil resmimi değiştirecektim aman dikkatli olalım arkadaşlar
Konu açılmışken bende yaşanan tatsız olaylardan bahsedeyim müsadenizleBaşlık fotoğrafı mı ? ona da bakalım... lakin o pro değil bu sebeple o fotoğrafı kullanmaz ki !
Inss canim ilerde kilo aldigimiz zaman onun da etkisi olur belki ideal olur :)inşallah istediğin gibi olurlar canım, ben acele ettim istediğimden biraz küçük oldular:)
Benim profil fotografım kaldırılmış?Kazen profil fotografımı neden kaldırdığınızı öğrenebilir miyim acaba?
Konu açılmışken bende yaşanan tatsız olaylardan bahsedeyim müsadenizleKazen bey. Birkaç ay önce bir kullanıcı ameliyat olan bir arkadaşımızın fotolarına bakarken o kişinin çıplak meme fotosunu avatar fotosu yapmış. Arkadaşı uyardım hemen düzeltti. Aynı olay benimde başıma geldi. Albüm fotolarıma bakan bir üye Yanlışlıkla fotomu avatar fotosu yapmış. Fotomu forumda avatar fotosu görünce başımdan aşşagıya kaynar sular döküldü. Oda fotolara bakarken Yanlışlıkla kendine avatar fotosu yapmış,düzeltti hemen.
Albümlerde böyle bir ayarın olması,başka bir kişinin albümümüzdeki fotoyu kullanabilmesi bence hoş değil. Bu ayarların Kaldırılmasından yanayım.
Ameliyattan önceki hali mi ayrık duruyo canımAmeliyati olan arkadaşlar bisey sorcam simdi goguslerim birbirinden cok ayrik ameliyattan sonra iyilesmeye baslayinca sutyen taktigimizda birlesiyolarmi ? Yoksa öyle taş gibi duruyolar mi kipirdamadan ? Öyle olsun istemiyorum ben
Evet ben daha ameliyat olmadim ahh o gunleri bekliyorumAmeliyattan önceki hali mi ayrık duruyo canım
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah İkimiz de ameliyat tarihimiz şu şu deyip geri gün sayarız sevgilerDün akşam ben de karşısında 30 dk ağladım, tane tane , sakin sakin konuştum. SessiZce dinledi. Bi şey demek için erken. Yarına netleştireceğim inşallah. Hayırlısı olsun.
Canım eşim ikna oldu, son 6 gün. Şimdi de korkmaya başladım .Güzel haberlerini bekliyorum inşallah İkimiz de ameliyat tarihimiz şu şu deyip geri gün sayarız sevgiler
Ayyy canim cok sevindim senin adina simdi heycan yap memisler icin bos ver son zamanlarda yasadigin sikinti sonradan yasayacagin sinkinti olur insallah musmutlu olCanım eşim ikna oldu, son 6 gün. Şimdi de korkmaya başladım .
Hadi gözün aydın çok sevindim adınaCanım eşim ikna oldu, son 6 gün. Şimdi de korkmaya başladım .
Mutluluk gözyaşları döküyorum inan çook sevindim çok korkma sakın oldu da bitti maşallah dicez burdan sıra bana gelsin lütfeeennnCanım eşim ikna oldu, son 6 gün. Şimdi de korkmaya başladım .
Canım eşim ikna oldu, son 6 gün. Şimdi de korkmaya başladım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?