Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yok ama haklıydı, gercekten fotoğraflarımın arasında baska bir üyenin ameliyat sonrası fotografı vardı. Albüm kapağı seklinde.

Benim profil fotografım kaldırılmış? Kazen profil fotografımı neden kaldırdığınızı öğrenebilir miyim acaba?

Olsun canım vardır bir hayır. Neden canım bu arada? Senin hazreti kocan da mı arıza yaptı?
Engel koymak için elinden geleni yapıyor ama caymak yok sanırım biraz yumuşamaya başladı çok Ağladım çünkü günlerce sende durumlar ne vaziyette dantelli çamaşır giymek istiyorum de sızlan biraz bende kadınım de

Yok ama haklıydı, gercekten fotoğraflarımın arasında baska bir üyenin ameliyat sonrası fotografı vardı. Albüm kapağı seklinde.
Az önce beni izleyen Arkadaşımın fotoğraflarına bakarken hemen altında "profil resmi yap " butonu vardı telefondan girenler için yalnışlıkla dokunmak ramak meselesi keza bende az Kalsın profil resmimi değiştirecektim aman dikkatli olalım arkadaşlar

Dün akşam ben de karşısında 30 dk ağladım, tane tane , sakin sakin konuştum. SessiZce dinledi. Bi şey demek için erken. Yarına netleştireceğim inşallah. Hayırlısı olsun.

Evet canım yaa, ben de telden giriyorum. Yanlışlıkla çok alakasız şeylere basıp , favorı yaptım, çoklu alıntı yaptım, reklamları açtım.

Başlık fotoğrafı mı ? ona da bakalım... lakin o pro değil bu sebeple o fotoğrafı kullanmaz ki !
Konu açılmışken bende yaşanan tatsız olaylardan bahsedeyim müsadenizle Kazen bey. Birkaç ay önce bir kullanıcı ameliyat olan bir arkadaşımızın fotolarına bakarken o kişinin çıplak meme fotosunu avatar fotosu yapmış. Arkadaşı uyardım hemen düzeltti. Aynı olay benimde başıma geldi. Albüm fotolarıma bakan bir üye Yanlışlıkla fotomu avatar fotosu yapmış. Fotomu forumda avatar fotosu görünce başımdan aşşagıya kaynar sular döküldü. Oda fotolara bakarken Yanlışlıkla kendine avatar fotosu yapmış,düzeltti hemen.
Albümlerde böyle bir ayarın olması,başka bir kişinin albümümüzdeki fotoyu kullanabilmesi bence hoş değil. Bu ayarların Kaldırılmasından yanayım.

Merhaba
Albümü sadece estetik için kullanıldığını düşünmeyin ben de çektiğim fotoğrafları kullanıyorum ve beğendiklerimi dönem dönem albüm kapağı yapıyorum. Fakat ayarlarda başka bir üyenin sizin fotoğraflarınızdan birini albüm kapağı yapma yetkisinin kaldırılması seçeneği vars aona bakalım.

Ameliyati olan arkadaşlar bisey sorcam simdi goguslerim birbirinden cok ayrik ameliyattan sonra iyilesmeye baslayinca sutyen taktigimizda birlesiyolarmi ? Yoksa öyle taş gibi duruyolar mi kipirdamadan ? Öyle olsun istemiyorum ben

Ameliyati olan arkadaşlar bisey sorcam simdi goguslerim birbirinden cok ayrik ameliyattan sonra iyilesmeye baslayinca sutyen taktigimizda birlesiyolarmi ? Yoksa öyle taş gibi duruyolar mi kipirdamadan ? Öyle olsun istemiyorum ben
Ameliyattan önceki hali mi ayrık duruyo canım

Kizlar şimdi 75 a.. 300 cc yuvarlak high profil dual plan yaptirdiginda sütyen ölçüsü kac olur ? Birde desteksiz giyebiliriz dimi sadece yani destekli giyebiliyormusunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…