- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Meme dokusu hiç yoksa 300 ile Bden yukarısı olmaz.Kizlar şimdi 75 a.. 300 cc yuvarlak high profil dual plan yaptirdiginda sütyen ölçüsü kac olur ? Birde desteksiz giyebiliriz dimi sadece yani destekli giyebiliyormusunuz ?
Ameliyattan 5 yada 6 ay sonra başladı. Sürekli boynum tutuluyodu. Gunlerce boynumu kipirdatamadan gezdigim zamanlar oldu.ortopediste gittim.rontgen çekildi. O zaman baslamis boynumda duzlesme. Boyun egzersizleri ve ilaç tedavisi verildi. Hep yapiyorum ama sanırım ben ince kemikli biri olduğum için vücuta ağır geldi protezler. Benimde ameliyattan önce meme dokum vardi.b Cup kullaniyodum. Ama omuzlarına ve göğüs kafesi dar.boynum göğüs kemiklerim çok ince.sanirim ondan kaynaklandı bu sorun
Kizlar izlemeye almadan lutfen yeni uyelerden album yapmasini bekleyin simdizullall uyesinin profilinde @Sharapova-06 resmini kullanmis yeni gordum iyice guvenim sarsildii
Canım çok sevindim hayırlı olsun bebeğinBugün elif hanimla gorusecektim ama gorusemeyecegim çünkü sabah hamile oldugumu öğrendimçok çok canım sıkkın piskolojim altüst oldu ameliyata bu kadar yaklasmisken bundada vardir bi hayr ama hayallerim hep kursagimda kalıyor yillarca arastir et yüz yüz kuyruğuna gel :'(
arka planda hep takipte olacagim Allaha emanetsiniz kizlar insallah hepinizin guzel memisleri olur
9ay+2 yıl sonra gorusmek üzere ...
Canım, sen eğlenmene bakmutluluk2015 canım naslsın , ben yokken bir sürü olaylar olmuş anca girip okuyabikiyorum.: senin ameliyata az kaldı ben de daha didimdeyim aklım da sende keşke ankarada olsaydım
Korku değildir o heyecan heyecan düşünsene hayaline kavuşuyorsun ne mutlu sana bizi habersiz brakma merak ediyor insan dualarım seninle sen de benim için et sevgiler
Son 32 saat, Allah yardımcım olsunherkez gibi sende olacaksın ve geçecek cnm merak etme ve korkma .. (uzaktan davulun sesi hoş gelir ) biliyom ama geçecek.
Canım benim gör bak herşey çok güzel geçecek.rahat rahat atlatacaksın.sonucun çoook güzel olacak.dualarımız seninleSon 32 saat, Allah yardımcım olsun
Son 32 saat, Allah yardımcım olsun
şimdiden geçmiş olsun kızlar, güzel geçer ve istediğiniz gibi olur inş sonuçlarınızBirazdan ameliyata alcaklar sabahtan beri bekliyoruz dualariniza ihtiyacim varcok korkuyorumm ne olur zaman cabucak gecse
Allah yardımcın olsun canım inşallah sorunsuz atlatırsın.Birazdan ameliyata alcaklar sabahtan beri bekliyoruz dualariniza ihtiyacim varcok korkuyorumm ne olur zaman cabucak gecse
Canım çoooook güzel geçmiştir inşallah ameliyatınBirazdan ameliyata alcaklar sabahtan beri bekliyoruz dualariniza ihtiyacim varcok korkuyorumm ne olur zaman cabucak gecse
askkitabi , bunları neden alıntıladınız şimdi? Ya da alıntıladı iseniz neden arkasındaki konuşmaları da alıntılamadınız? Çünkü sadece bu alıntıyı okuyan kişide farklı bir algı oluşacak.
Esasen olması gerekenarzum77 arkadaşımızın yaptığı gibi bunu mesajla muhatabına yani bana iletmek olacakken burada hemen herkesin görebileceği bir alanda üzerimde şaibe yaratır gibi yorum yapılmamış olması.
Yeniden yazayım, ben çok eski üyelerdenim. Mesaj sayım fazla değil çünkü burada uzun süre vakit geçiremeyecek kadar yoğun çalışıyorum. Burayı ihtiyacım olduğunda kullanıyorum. Vakti çok olanlar eski mesajlarımı okuyarak hakkımda fikir sahibi olabilir. Internet görsel açıdan bir derya. Bu dehlizin içinden çıplak bir meme fotoğrafı bulmak zor olmasa gerek. Hem yaşça sizden büyük biri olarak hem bir hukukçu olarak albüm yapılırsa üyeliğin gerçekliğine dair olan inancınızın pek de sağlıklı olmadığını da yazmak isterim. Fakat aslolan insanların birbirine güvenmesidir. Güven asıldır. Buradaki sanal hayatın dışında gerçek bir hayat akıyor ve ben enerjimi oraya vermek zorundayım. Çok mesaj, fotoğraflar falan ancak sanal dünyanın popülerlik gerçeği olabilir. Bunlar yapılmadığında şaibeli bir algı ancak büyük bir yanılgı olabilir.
Çevremde bu ameliyatı konuşabileceğim birileri olsa burada bu konuyu takip etmezdim ama evet sadece burayı değil yabancı forumları da takip etmeye çalışıyorum.
Kendimi ifade etmeye çalışmak benim için çok rahatsız edici. Siz istemiyorsanız izlemeyin beni ama bırakın da şurada öğrenebildiğim kadar şey öğreneyim. Herkes görmek ister, ameliyat düşünen herkes bakayım nasıl olmuş der ama izlemeye alır mısınız beni diyemiyorum artık? İnsanlar beni erkek zannetmesin falan diye. Ama bu çok normal, hanginiz merak etmedi? Şu alıntıladığınız ama sonradan arkadaşın özür dilediği yazı yüzünden!
Allah senin de yardımcın olsun mutluluk2015 inşAllah herşey gönlüne göre olurCanım çoooook güzel geçmiştir inşallah ameliyatınben de yarın 7:30 da hastanede olacağım, Allah yardımcımız olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?