Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bu arada sitede sık sık Mentor marka ile Natrella marka protez kıyaslamasında sanki Mentor daha sert bir protez markasıymış gibi bir algı edindiğim için ve nasıl bir protez takıldı sorusuna; ya mod plus ya high profil diye cevap aldığım için internette her iki protez markasının kendi sayfalarına baktığımda;

Mentor'un yuvarlak ve anatomik şekilli damla tabir edilen iki ayrı şekilde ve
3 farklı sertlik derecesi olan protez ürettiğini ve yine
yuvarlak protezlerin pürüzlü ve pürüzsüz yüzeyli olduklarını (hekimlerin kayma ihtimaline karşı pürüzlü yüzey kullandıklarını)
yuvarlak protezlerde 4 ayrı yükseklik seviyesi olan protez ürettiğini (orta-orta üzeri-yüksek- ultra yüksek) öğrendim.
anatomik şekilli protezlerde ise 3 farklı yükseklik seviyesini -öne çıkım- (orta-yüksek-yüksek üzeri) ve protezin kendisinin yerleştirildiği göğüs cebine göre 3 ayrı yükseklik içerebildiğini öğrendim.

gecmis canim. insallah budefa memnun kalirsin ve sikayetlerin gider

Canım çok sevindim hayırlı olsun bebeğin Allah tamamına erdirsin inşallah.analı babalı aklı ve azaları yerinde olsun inşallah . .. Meme de olur merak etme. Iyi yanından bak , emzirdikten sonra daha büyük protez konabiliyor. Sen yine de takipte kal bebek ve hamilelikle ilgili sorun olursa, tecrübelerimi paylaşmaktan zevk duyarım

mutluluk2015 canım naslsın , ben yokken bir sürü olaylar olmuş anca girip okuyabikiyorum.: senin ameliyata az kaldı ben de daha didimdeyim aklım da sende keşke ankarada olsaydım
Canım, sen eğlenmene bak bol bol yüz, güneşlen , keyifli vakit geçir bizler için de ben 22 si sabahı7:30 da hastanede olacağım inşallah. Allah yardımcım olsun, dua edin sağ salim kurtuliiim:)

Korku değildir o heyecan heyecan düşünsene hayaline kavuşuyorsun ne mutlu sana bizi habersiz brakma merak ediyor insan dualarım seninle sen de benim için et sevgiler
herkez gibi sende olacaksın ve geçecek cnm merak etme ve korkma .. (uzaktan davulun sesi hoş gelir ) biliyom ama geçecek.
Son 32 saat, Allah yardımcım olsun

askkitabi , bunları neden alıntıladınız şimdi? Ya da alıntıladı iseniz neden arkasındaki konuşmaları da alıntılamadınız? Çünkü sadece bu alıntıyı okuyan kişide farklı bir algı oluşacak.

Esasen olması gereken arzum77 arkadaşımızın yaptığı gibi bunu mesajla muhatabına yani bana iletmek olacakken burada hemen herkesin görebileceği bir alanda üzerimde şaibe yaratır gibi yorum yapılmamış olması.

Yeniden yazayım, ben çok eski üyelerdenim. Mesaj sayım fazla değil çünkü burada uzun süre vakit geçiremeyecek kadar yoğun çalışıyorum. Burayı ihtiyacım olduğunda kullanıyorum. Vakti çok olanlar eski mesajlarımı okuyarak hakkımda fikir sahibi olabilir. Internet görsel açıdan bir derya. Bu dehlizin içinden çıplak bir meme fotoğrafı bulmak zor olmasa gerek. Hem yaşça sizden büyük biri olarak hem bir hukukçu olarak albüm yapılırsa üyeliğin gerçekliğine dair olan inancınızın pek de sağlıklı olmadığını da yazmak isterim. Fakat aslolan insanların birbirine güvenmesidir. Güven asıldır. Buradaki sanal hayatın dışında gerçek bir hayat akıyor ve ben enerjimi oraya vermek zorundayım. Çok mesaj, fotoğraflar falan ancak sanal dünyanın popülerlik gerçeği olabilir. Bunlar yapılmadığında şaibeli bir algı ancak büyük bir yanılgı olabilir.

Çevremde bu ameliyatı konuşabileceğim birileri olsa burada bu konuyu takip etmezdim ama evet sadece burayı değil yabancı forumları da takip etmeye çalışıyorum.

Kendimi ifade etmeye çalışmak benim için çok rahatsız edici. Siz istemiyorsanız izlemeyin beni ama bırakın da şurada öğrenebildiğim kadar şey öğreneyim. Herkes görmek ister, ameliyat düşünen herkes bakayım nasıl olmuş der ama izlemeye alır mısınız beni diyemiyorum artık? İnsanlar beni erkek zannetmesin falan diye. Ama bu çok normal, hanginiz merak etmedi? Şu alıntıladığınız ama sonradan arkadaşın özür dilediği yazı yüzünden!

Kızlar bende dün adanada sadık karakaya ile görüştüm gayet iyi bir Dr ...güzel açıklamalar yaptı 300 cc kas üstü sarkma da var düzeltmek lazım dedı..dikleştirme ve silikon dedı boyum 1.62 kilom 54.. cc az gibi geldi bana bırde kas üstü demesi canımı sıktı..kasaltı olmaz sana dedi..meme basından asagı doğru bir kesık olacak dedi..be. bugun de erol kesiktaş la görüşecem bakalım o ne diyecek

slm zullall

ben bu mesaji burda görünce alinti yapip birseyler yazmistim, fakat sonradan yalnis bir durum ortaya ciktigini da Kazen bey de altini cizerek yazdiginda, yazdiklarimi sildim. onun icin alinti bos. silmek de mümkün olmadigi gibi, böyle kalmis.

ama hepimiz duyarli olmamiz gerek. birbirimizi böyle durumlarda haberdar etmemiz gerek. yani @SeraParis bunu bildirmekle yalnis birsey degil, bilakis dogru bir sey yapti, ama sizin icin gecerli degilmis Kazen bey de buna zaten aciklama yapmis! yani kisacasi "yalnis bir alarm" olmus. tabiki sizde buarada haliyle üzüldünüz malesef!

burda neler oluyor neler....

ben almanyada yasiyorum, ve burdaki forumlari da takip ediyorum. burda üye olmak bu kadar kolay degil. kimlik resmini gönderiyorsunuz sonrada bir sifre ve yaptirmak istediginiz bölgeyi de (mesela meme büyütme ise, memeniz de fotoda görünmesi gerek) ogünkü Gazete ile tarihi görünecek sekilde bir resim daha yolluyorusunuz . bu sekilde, üye oluyorsunuz. bence bu sekilde cok daha iyi.

zullall bende yaklasik 2,5 sene oldu burda üyeyim ondan öncesi de takip ediyordum ama üye degildim. sagolsun cogu bana yardimici oldular bunlarin arasinda arzum77 gibi.
ama bazilarida resim göstermediler. saygi duydum. özel sonucta resimlerimiz.
bende calisiyorum ama yinede ameliyatlarimdan sonra da kaybolmadim, burdayim ve elimden geldigi kadar yardimici olmaya calisyorum tecrübemle ve resimlerimle.

ayrica siz sormadan ben sizi izlemeye aliyorum! bakin, yorum sizin...

Kızlar bugun erol kesiktaş la görüştüm..meme dikleştirme ve silikon. .dual plane yöntem yapacam dedi 300 325 arası cc..Mentor marka high ve yuvarlak olacak dedi. ..göğüs başlarda yukarı gelecek dikleştirme yle. .ben cumartesı 10 da amelıyat oluyorum..1 gun hastanede kalacağım ..Of çok heyecanlıyım sizi hep okuyorum.ilk kez yazıyorum.lutfen banada dua edın .
6000 ücret..tek dediğim doğal olsun olabılwcek Enbüyük olsun.sütyensizde straplez felan giyiynebilim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…