Ayyyy cok sevindim canimmmCanım eşim ikna oldu, son 6 gün. Şimdi de korkmaya başladım .
Ya kizlar aşk olsun bi cevap verin ya sutyen siparis edicem hadi amaaaKizlar şimdi 75 a.. 300 cc yuvarlak high profil dual plan yaptirdiginda sütyen ölçüsü kac olur ? Birde desteksiz giyebiliriz dimi sadece yani destekli giyebiliyormusunuz ?
Canim suanki durumunu gormedigim icin tam bir sey soylemek zor 325cc den sonrasi c cup diye biliyorumYa kizlar aşk olsun bi cevap verin ya sutyen siparis edicem hadi amaaa
Daha ameliyat olmadim canim ama yurtdisindan arkadasim gelicek sutyen getircek ona göre alicak susa 75a destekli kullaniyorum.sen ameliyat olmustun destekli sutyen takamiyosun dimi ?Canim suanki durumunu gormedigim icin tam bir sey soylemek zor 325cc den sonrasi c cup diye biliyorum
Hadi gözün aydın çok sevindim adına
Ayyyy cok sevindim canimmm
Hadi bakalım hayırlısı olsun cnm çok sevindim,, Sorunsuz bir ameliyat diliyorum senin için.. her şey istediğin gibi olur inşallah..
Mutluluk gözyaşları döküyorum inan çook sevindim çok korkma sakın oldu da bitti maşallah dicez burdan sıra bana gelsin lütfeeennn
Canım çok teşekkür ederim. Dua edin noolurrrr? Allah hepimizin yardımcısı olsun. Siz sevinince daha da mutlu oluyorum.Canim suanki durumunu gormedigim icin tam bir sey soylemek zor 325cc den sonrasi c cup diye biliyorum
Yarin iki ay olacak bana bu gune kkadar ameliyat sutyenimi taktim becbur olmadikca balenli takma ilk zamanlarda bende oyle yapacam cunkuDaha ameliyat olmadim canim ama yurtdisindan arkadasim gelicek sutyen getircek ona göre alicak susa 75a destekli kullaniyorum.sen ameliyat olmustun destekli sutyen takamiyosun dimi ?
Cok gecmis olsun insallah duzelirMerhaba benim sol göğüsümde silikon kaymış aşırı morlim çok bozuk doktorum bi bant verdi ama bu sefer diğer göğüs de basıldı diğeri de hala yukarda acaba hiç başına böyle bişey gelen var mı
Ismini vermiyim tatlım ama bence hatalı takıldı çünkü en başından beri bana ödem olduğunu söyledi 1 buçuk ay sonra gittim tekrar ve diğerine göre tuhaf göründüğünü söyledim ağır mı kaldırdın dedi kesinlikle öyle bir durum yok sargı alınırken annem de bende farklı dediğim zaman iki göğüs farklı olabilir demiştiCok gecmis olsun insallah duzelirdoktorun kimdi neden kaymis bi aciklama yapmadi mi
Allah yardimcin olsun insallah ameliyata gerek kalmadan düzelir. Canim ozelden versen ismini lutfenIsmini vermiyim tatlım ama bence hatalı takıldı çünkü en başından beri bana ödem olduğunu söyledi 1 buçuk ay sonra gittim tekrar ve diğerine göre tuhaf göründüğünü söyledim ağır mı kaldırdın dedi kesinlikle öyle bir durum yok sargı alınırken annem de bende farklı dediğim zaman iki göğüs farklı olabilir demiştiçok üzgünüm lastik bir bant verdi bu seferde sağ göğüs basıldı kullanmicam 1 ay kullan dedi masaj yap dedi sürekli ama diğerinin de şeklini etkiliyor sanırım son çare ameliyat
Özelden nasıl yazabilirim bilmiyorum canımAllah yardimcin olsun insallah ameliyata gerek kalmadan düzelir. Canim ozelden versen ismini lutfenlistemde varsa cikarayim zaten cok korkuyorum doktor konusunda
Canım çok geçmiş olsun. Belki zamanla düzelir . Ama kaydıysa, cebi büyük mü açmış acaba? Ya da damla silikon mu , o mu döndü ki?Merhaba benim sol göğüsümde silikon kaymış aşırı morlim çok bozuk doktorum bi bant verdi ama bu sefer diğer göğüs de basıldı diğeri de hala yukarda acaba hiç başına böyle bişey gelen var mı
Canım hiç bilmiyorum ki ama en baştan beri var ilk kontrollerde ödem dediği için dikkate almadım ama son gidişimde tuhaf duruyor dedim doktorum da kaymış ağır bişey kaldırdın mı dedi öyle bir durumda olmadıCanım çok geçmiş olsun. Belki zamanla düzelir . Ama kaydıysa, cebi büyük mü açmış acaba? Ya da damla silikon mu , o mu döndü ki?
Canım sıkma canını, masaja devam et. Dr un ne diyorsa onu yap , zamanla bi düzelme olmazsa, 2. Bi Dr dan fikir alırsınCanım hiç bilmiyorum ki ama en baştan beri var ilk kontrollerde ödem dediği için dikkate almadım ama son gidişimde tuhaf duruyor dedim doktorum da kaymış ağır bişey kaldırdın mı dedi öyle bir durumda olmadımasaj ve bant verdi ama bu seferde normal olan sağ göğüs basıldı sanki son aşama ameliyat olabiliyor bu durumlar çok rahat yerine indiririz dedi ama yine de kolay değil moralim çok bozuk o yüzden
Supperr cok sevindim essegini kaybettin ve buldun gibi oldu senin durum aman ii bak memislerine ne mucadele verdin ilerdr anlatirsin onlaraCanım eşim ikna oldu, son 6 gün. Şimdi de korkmaya başladım .
ablacım bende işler çok karışık ya şu high moderate durumu.. resmen matematik algoritması gibi bir şey bendeki opsiyonlar. tübüler şekli düzeltirsek high profili zorlarım dedi 300 high olur dedi ama moderate kas üstü de önerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?