• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar şimdi 75 a.. 300 cc yuvarlak high profil dual plan yaptirdiginda sütyen ölçüsü kac olur ? Birde desteksiz giyebiliriz dimi sadece yani destekli giyebiliyormusunuz ?
Ya kizlar aşk olsun bi cevap verin ya sutyen siparis edicem hadi amaaa :(

Canim suanki durumunu gormedigim icin tam bir sey soylemek zor 325cc den sonrasi c cup diye biliyorum
Daha ameliyat olmadim canim ama yurtdisindan arkadasim gelicek sutyen getircek ona göre alicak susa 75a destekli kullaniyorum.sen ameliyat olmustun destekli sutyen takamiyosun dimi ?

Hadi gözün aydın çok sevindim adına
Ayyyy cok sevindim canimmm :21:
Hadi bakalım hayırlısı olsun cnm çok sevindim,, Sorunsuz bir ameliyat diliyorum senin için.. her şey istediğin gibi olur inşallah..
:KK54::KK58::KK19:
Mutluluk gözyaşları döküyorum inan çook sevindim çok korkma sakın oldu da bitti maşallah dicez burdan sıra bana gelsin lütfeeennn :KK1:
Canim suanki durumunu gormedigim icin tam bir sey soylemek zor 325cc den sonrasi c cup diye biliyorum
Canım çok teşekkür ederim. Dua edin noolurrrr? Allah hepimizin yardımcısı olsun. Siz sevinince daha da mutlu oluyorum.

Merhaba benim sol göğüsümde silikon kaymış aşırı morlim çok bozuk doktorum bi bant verdi ama bu sefer diğer göğüs de basıldı diğeri de hala yukarda acaba hiç başına böyle bişey gelen var mı :(

Birde bi göğüs de his olup diğerinde olmaması normal mi 2 ay oldu ameliyat olalı sanırım hiç geri gelmicek :(

Daha ameliyat olmadim canim ama yurtdisindan arkadasim gelicek sutyen getircek ona göre alicak susa 75a destekli kullaniyorum.sen ameliyat olmustun destekli sutyen takamiyosun dimi ?
Yarin iki ay olacak bana bu gune kkadar ameliyat sutyenimi taktim becbur olmadikca balenli takma ilk zamanlarda bende oyle yapacam cunku

Merhaba benim sol göğüsümde silikon kaymış aşırı morlim çok bozuk doktorum bi bant verdi ama bu sefer diğer göğüs de basıldı diğeri de hala yukarda acaba hiç başına böyle bişey gelen var mı :KK43:
Cok gecmis olsun insallah duzelir :( doktorun kimdi neden kaymis bi aciklama yapmadi mi

Cok gecmis olsun insallah duzelir :KK43: doktorun kimdi neden kaymis bi aciklama yapmadi mi
Ismini vermiyim tatlım ama bence hatalı takıldı çünkü en başından beri bana ödem olduğunu söyledi 1 buçuk ay sonra gittim tekrar ve diğerine göre tuhaf göründüğünü söyledim ağır mı kaldırdın dedi kesinlikle öyle bir durum yok sargı alınırken annem de bende farklı dediğim zaman iki göğüs farklı olabilir demişti :( çok üzgünüm lastik bir bant verdi bu seferde sağ göğüs basıldı kullanmicam 1 ay kullan dedi masaj yap dedi sürekli ama diğerinin de şeklini etkiliyor sanırım son çare ameliyat :(

Ismini vermiyim tatlım ama bence hatalı takıldı çünkü en başından beri bana ödem olduğunu söyledi 1 buçuk ay sonra gittim tekrar ve diğerine göre tuhaf göründüğünü söyledim ağır mı kaldırdın dedi kesinlikle öyle bir durum yok sargı alınırken annem de bende farklı dediğim zaman iki göğüs farklı olabilir demişti :KK43: çok üzgünüm lastik bir bant verdi bu seferde sağ göğüs basıldı kullanmicam 1 ay kullan dedi masaj yap dedi sürekli ama diğerinin de şeklini etkiliyor sanırım son çare ameliyat :KK43:
Allah yardimcin olsun insallah ameliyata gerek kalmadan düzelir. Canim ozelden versen ismini lutfen :KK43: listemde varsa cikarayim zaten cok korkuyorum doktor konusunda :KK17:

Merhaba benim sol göğüsümde silikon kaymış aşırı morlim çok bozuk doktorum bi bant verdi ama bu sefer diğer göğüs de basıldı diğeri de hala yukarda acaba hiç başına böyle bişey gelen var mı :KK43:
Canım çok geçmiş olsun. Belki zamanla düzelir . Ama kaydıysa, cebi büyük mü açmış acaba? Ya da damla silikon mu , o mu döndü ki?

Canım çok geçmiş olsun. Belki zamanla düzelir . Ama kaydıysa, cebi büyük mü açmış acaba? Ya da damla silikon mu , o mu döndü ki?
Canım hiç bilmiyorum ki ama en baştan beri var ilk kontrollerde ödem dediği için dikkate almadım ama son gidişimde tuhaf duruyor dedim doktorum da kaymış ağır bişey kaldırdın mı dedi öyle bir durumda olmadı :( masaj ve bant verdi ama bu seferde normal olan sağ göğüs basıldı sanki son aşama ameliyat olabiliyor bu durumlar çok rahat yerine indiririz dedi ama yine de kolay değil moralim çok bozuk o yüzden :(

Canım hiç bilmiyorum ki ama en baştan beri var ilk kontrollerde ödem dediği için dikkate almadım ama son gidişimde tuhaf duruyor dedim doktorum da kaymış ağır bişey kaldırdın mı dedi öyle bir durumda olmadı :KK43: masaj ve bant verdi ama bu seferde normal olan sağ göğüs basıldı sanki son aşama ameliyat olabiliyor bu durumlar çok rahat yerine indiririz dedi ama yine de kolay değil moralim çok bozuk o yüzden :KK43:
Canım sıkma canını, masaja devam et. Dr un ne diyorsa onu yap , zamanla bi düzelme olmazsa, 2. Bi Dr dan fikir alırsın ;) Canın sağolsun...

Kizlar yeni konu acmistim ama kimse cevap vermiyor :( op.dr elif eren aydın i taniyan bilen var mi nasil bi doktor ?

ablacım bende işler çok karışık ya şu high moderate durumu.. resmen matematik algoritması gibi bir şey bendeki opsiyonlar. tübüler şekli düzeltirsek high profili zorlarım dedi 300 high olur dedi ama moderate kas üstü de önerdi.

Merhaba canım ben de kamran beyle high diye konuştum ama moderate plus düşünüyorum şuan. Benim için doğal bir şekil daha seksi. :)
Burda gördüğüm birçok high profil cidden üstten genişler ve memeleri çıplakken çok kötü. Bir asil94 asil94 ve bir de S stibo bu iki fıstıgın high profilleri süper duruyor. @libra72 de efsane ve onunkiler moderate plus :)
Ben açıkçası 325 veya 350 moderate plus yuvarlak düşünmeye başladım kamran beyle bayramdan sonra tekrar görüşme kararı aldım. Bizim ameliyat tarihimiz de belli bide. Ben hala fikir değiştiriyorum :))

Back