Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Birde cuma günü prova var dedi onu pek anlayamadım.napılıyor acaba bilen var mı bırde tecrübelerinden yorum ıstıyor um lütfen 162 boy 54 kılı 300 325 iyimi. .dual plane yöntemiyle doğal dekolte ye kavuşur muyum.

Hayırlı olsun öncelikle izlemeye aldım seni dual planla dekolte ne kadar oluyor fotolarımdan görebilirsin ama 2. Amelyat sonrası fotolara bak şuanki hali prova dediği muhtemelen çizim yapacaktır ya da öncesi için foto çekecektir

Arkadaşlar ya benimde neredeyse göğsüm yok erkek gibi iyi ve uygun bir cerrah arıyorum. Bana yardımcı olabilirmisiniz.

Tboz canım senınkı ler harikaaaa olmuş..kaç cc bu canım yaa harika

Kızlar dr kasüstü dedı ama benim göğüslerim çok küçük ne yapsam ısrarcı mı olsam kasaltında sılık

Sılıkon bellı olaun istemıyorum yasadıgım yerde de 2 dr var amelıyat yapan

Amin Allah razı olsun cok teşekkür ederim canim. Meaaji yeni gördüm sen simdi ameliyatini olmussun. Insallah sorunsuz gecmistir insallah en kisa surede iyilesirsin memislerin hayirli olsun canim insallah adın gibi cok mutlu olursun

Teşekkür ederim, ben de sizi izlemeye aldım.

Cevap verme nezaketiniz için teşekkür ederim bu arada.

Siz Erol Bey'e mi yaptıracaksınız? Siz Adanalı mısınız? Ben işim sebebi ile şu anda burada bulunuyorum ve ameliyatımı da Adana'da olacağım. Bana Ersal Kaya ve Cemil Dalay Hoca'nın isimlerini verdiler, bu doktorlar hakkında bilginiz var mı?

Bir de Erol Bey, ameliyata eşi ile mi giriyor, iletişimi nasıl acaba çok merak ediyorum. Ben bu üç doktor arasında kararsız kaldım ama sanırım Ersal Kaya'ya yaptıracağım. Adana'da fiyat tahmini olarak 6.000-TL civarında mı? Burada yazılan fiyatlara göre çok iyi bir rakam diye düşündüm.

Canım çoooook güzel geçmiştir inşallah ameliyatın ben de yarın 7:30 da hastanede olacağım, Allah yardımcımız olsun.....
Saol canimm cok sukur iyi gecti :) inss seninde istedigin gibi olur kasalti 275 cc mentor kondu kollarimi kaldiramiyorum agri oluyor ve öksurmek fena kendim kalkamiyorum burnumda kolumda cihazlar var suan ufak agrilar var onun disinda sargili suan ustten iyi gorunuyolar birde ayaga kalkamadim henuz tansiyon fena dustu bakalim yarin nolucak hic pisman degilim evet agri var ama gecicek keske daha once olsaymisim hic korkmayin gelismelerden haberdar edicem bi gozumle gorseydim

Mrb ben de ılsun hanıma amelıyat olacagım bana kasüstü yapacagız dedı kafam karıştı sızın gogus dokunuz hiç yok kuydu kas altı yaptı?ben iki dogum yaptım emzirdım göğüslerimin üstü neredeyse bomboş altta sadece ıkı parmak doku var bı durumda kasüstü belli olur gıbi gelıyor bır de mamografıde sorun cıkabılıyomuş bu yöntemde

Canım bende araştırdım. .Erol hoca çok iyi bir Dr..hasta yorumları cok iyiydi. .bugun yaptığı ameliyatların resimleri gördüm harikaydı.bilmiyorum içime sindi..simdi karı koca beraber muayene edip beraber amelıyat a girecekler.cuma günü prova var amelıyat medline da.ben hem dikleştirme hem silikon olacak 6000..aynı amelıyatı kas üstünü sadık karakaya yla Dün görüştüm 5000 dedi. Ama erol bey dual plane yapacam dedi bunu herkes yapamaz dedi birde hava attı::)))ama ilgili bir Dr tum sorularıma cevap verdı

Kızlar sizlerde bana yardımcı olun lütfen .boyum 1.62 kilom 54.drum 300 cc iyi olur dedi sana biri 325 olacak biri 300 ..dual plane olacak high profil ..göğsümde cok sarkma olmus meme bası yerde değişecek kaldırılacak..kızlar baska belirtmek gereken birsey var mı dr a ne diyorsunuz ..birde kızlar eşim diyokı abartı buyuk olursa senı boşarım dıyor ya..çok tedırgınım..abartı olmaz demı 300 cc. .

Canım işk günler normalden büyük olacak Zaten ödem yüzünden eşine bunu söyle, sonra gözü alışacak ve boyutu normal gelir diye düşünüyorum . Bi de 300cc ideal bi boyut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…