• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim :KK66: Yuvarlak protez ayakta aşlagıya doğru hacmini verir ve top gibi durmaz yani :KK66:
Boy 1.68 Kilo şu an 58 tatlım. 400 cc yuvarlak Mentor kas zarı altı yöntemim :KK66:
Canım ben de 3 gün önce ameliyat oldum birazdan foto atcam eski halleri zaten var beni ekler misin Fikirlerinize ihtiyacım var görüntü suan da çok kötü yani resmen dikdörtgen gibi 350 cc mentor takıldı ama ben görünce çok canım sıkıldı yardimci olun lütfen bu formda benim gibi olanı görmedim yani :(

Canım ben de 3 gün önce ameliyat oldum birazdan foto atcam eski halleri zaten var beni ekler misin Fikirlerinize ihtiyacım var görüntü suan da çok kötü yani resmen dikdörtgen gibi 350 cc mentor takıldı ama ben görünce çok canım sıkıldı yardimci olun lütfen bu formda benim gibi olanı görmedim yani :KK43:
Canım sen hangi ara ameliyat oldun??????? Çok geçmiş olsun....

Canım ben de 3 gün önce ameliyat oldum birazdan foto atcam eski halleri zaten var beni ekler misin Fikirlerinize ihtiyacım var görüntü suan da çok kötü yani resmen dikdörtgen gibi 350 cc mentor takıldı ama ben görünce çok canım sıkıldı yardimci olun lütfen bu formda benim gibi olanı görmedim yani :KK43:

canim cok gecmis olsun hic yazmadin buralara olacagini falan. ilk basta cogu kisinin oyle oluyor du bakalim canini sikma bi foto koy hele bi. ki zaten gunden gune iyilesecek :/

canim cok gecmis olsun hic yazmadin buralara olacagini falan. ilk basta cogu kisinin oyle oluyor du bakalim canini sikma bi foto koy hele bi. ki zaten gunden gune iyilesecek :/
Ewet canım yazmadım tam belli değil di çünkü sorun falan çıkarsa diye çıkmayinca oldum ama ağrılarım hala devam ediyo gecseydi artık

Bugün elif hanimla gorusecektim ama gorusemeyecegim çünkü sabah hamile oldugumu öğrendim :mad: çok çok canım sıkkın piskolojim altüst oldu :KK42: ameliyata bu kadar yaklasmisken :KK42: bundada vardir bi hayr ama hayallerim hep kursagimda kalıyor yillarca arastir et yüz yüz kuyruğuna gel :'(
arka planda hep takipte olacagim Allaha emanetsiniz kizlar insallah hepinizin guzel memisleri olur:cry:
9ay+2 yıl sonra gorusmek üzere ... :cry::KK42::KK61:

bir son dakika fikir değişikliğinden dolayı iptal etmek durumunda kalacağım randevuyu, bu kararsızlıkla çok zor işim..

Back