Tamm canim inşallah güzel şeyler söyler bizim ameliyat biraz sıkıntılıymis galiba bantlar acilirken süt bezlerinin zarar görme olasılığı varmış tabi ben bu konuda tecrubesizim forumlardan netten okuduğum kadarıyla biliyorum o yüzden ameliyat olup olmama noktasında bir turlu karar veremiyorum sen bildiklerini paylasirsan sevinirim
Senin profilinde baskasinin meme resmi ne geziyor ?????Benim de emzirmiş ve boşalmış bir göğüs dokum var. İki kere 2 yıl emzirdim.Bu yüzden cevaplarınız benim için önemli. Sizin önceden göğüs cupunuz kaçtı? Nasıl bir protez takıldı? Şu anda cup ölçünüz kaç oldu? Yüksek profil mi uygulandı? Bu sönmüş balon gibi görüntü bu şekilde düzelir mi gerçekten merak ediyorum.
Kizlar izlemeye almadan lutfen yeni uyelerden album yapmasini bekleyin simdizullall uyesinin profilinde Sharapova-06 resmini kullanmis yeni gordum iyice guvenim sarsildii
Kusura bakmayin eski uye olarak kendi resimlerinizi kontrol edebilirdiniz baskasinin resmini nasil yukliyebildiniz anlamiyorum!???Sömestr tatiline ameliyat olacağım ve su yaptığınız davranışla emin olmadan beni mimliyorsunuz bu sitede? Insanlar da hakikaten erkeğim falan zannedecek. Lutfedip bir eski mesajlarımı okusaydınız keske. Bir zahmet mesaj atıp bu durum nedir diye bana mesaj atsaydınız?
Yani iki uç tane meme fotografı koyacak durumdayken internette zibilyon tane meme fotografı bulunabilecek bir yer varken akıl var mantık var neden burada aktif bir üyenin meme fotografını kullanayım? Fotograf güven kaidesi olamaz. Arkadaslar güvenim sarsıldı, lütfen fotograf koymadan izlemeye almayın demişsiniz brnim zaten fotograflarım var. Ben bu siteyi 2007'den beri gercekten sadece ihtiyacım oldugu zamanlarda, ilk annelik heyecanımda, ilk bebeğimde bir sorun var zannettiğimde kullanmış biriyim. Bir hukukçu olarak burada yardım isteyen arkadaslara hukuki bilgi paylaşımı yapmış biriyim.
Belli ki bir yanlışlık olmuş ama gercekten haksızlık ediyorsunuz bana. Umarım bu sebeple izlemekten vazgeçen kisi olmaz çünkü hic bilmediğim bir konuda yardımlaşma ve bilgi paylaşımı hakkımı elimden alacaksınız. Ayrıca siz beni sahte üye olmakla itham ederken aynı dakikalarda size uzun bir mesajla meme protezi ile ilgili sorular sormam da ne kadar tuhaf bir tesadüf olmuş. :-(
Ustelik hukukcusunuz profil olarak yuklediginiz resim baskasina ait bu buyuk bir suc bunuda biliyorsunuzdur heralde ben gozumle gordum screetshot yaptim bosyere suclama yapmadimBir dakika ya, şaşkınlık içindeyim. Bence bir yanlışınız var. Benim profilimde sadece uç tane kendime ait fotograf var.
Ayrıca ben hukukçuyum. Lütfen emin olmadan insanları suçlamayın. Siteye ilk kızıma hamileyken üye oldum. 2007 yılında. Tüm mesajlarım yazdığım konular da açıktır.
Eger sizin sucunuz yoksa bu olayda ben ozur dilerim ama eger sitede bir sorun varsa bunu bir an once duzeltsinlerBen mesajlarda gördüğüm arkadaşlardan 6/7 tanesini izliyorum. Bu kisiler de birbirini izliyor. Tanıyor. Biliyor. Zaten fotograf yorumlarından seninki daha iyi tarzı yorumlardan birbirini cok iyi tanıyan bu kişilerin tecrubelerinden faydalanmak icin izliyorum. Durum böyleyken neden böyle bir sey yapayım. Neredeyse meme protezi yaptıran herkes birbirinin memesini tanıyorken neden böyle ortaya çıkacak salakça bir sey yapayım.
Ben bu siteye 2007 yılında üye oldum. Bir kadınım. İki tane de kız cocugum var. Esim de ben de hukukçuyuz. Baskasının fotografını kendime fotograf yapmanın ahlaklı yanını gectim hukuki boyutunu bilen biri olarak bunu neden yapayım?
Siz söyleyince fotoğraflarımı kontrol ettim. Gercekten böyle bir sey olmuş. Nasıl oldugu hakkında bilgim de yok. Belk telefondan dokunmatik tuşlardan dolayı olmuştur. Asla bilerek ve isteyerek birinin fotografını kopyalamam soz konusu olamaz.
Eski uyeyim ama fark ettiyseniz siz benden 7 yıl sonra üye olduğunuz halde brnim mesaj sayımı kaça katlamışsiniz. Eski uyeyim ama cok yogun çalışıyorum ve ancak gercekten bir sorunum oldugunda buraya başvuruyorum. Hamileyken kullandığım imzayı bile silemedim ben. Sahte üye zannedilmemek icin de hic bela 3 adet fotograf koyabildim.Eger sizin sucunuz yoksa bu olayda ben ozur dilerim ama eger sitede bir sorun varsa bunu bir an once duzeltsinler
Eger siz oraya resim koyabildiyseniz bu demek oluyorki bu fotografi kayit ettiniz
Eski uyeyim ama fark ettiyseniz siz benden 7 yıl sonra üye olduğunuz halde brnim mesaj sayımı kaça katlamışsiniz. Eski uyeyim ama cok yogun çalışıyorum ve ancak gercekten bir sorunum oldugunda buraya başvuruyorum. Hamileyken kullandığım imzayı bile silemedim ben. Sahte üye zannedilmemek icin de hic bela 3 adet fotograf koyabildim.
Simdi baskasının resmini nasıl yukleyebildiniz diyorsunuz ya? Bunu yapmak icin once kopyalamam gerekir degil mi? Sonra da yüklemem?
Ben de size su mübarek günde her sey uzerine yemin ederim ki şimdiye kadar bu sitede bir tek insanın bile fotografını kopyalamadim. Bunu aklımdan bile gecirmem. Siz ne biliyorsanız benim de daha fazla bildigim bir sey yok.
Muhtemelen yüzyüze tanışsak bununla suçlanacak son kisi oldugumu anlardiniz. Sabah ise gitmeden bebeğimi emzirdim de oyle çıktım evden.
Maşallah canım Allah bağışlasın ve isteyen herkese de nasip etsin inşallah biran önce olursun ameliyatını gerçekten çok güzel bir duygu televizyonda açık Göğüs gördüğümde kıskanmıyorum artık benim de var diyorum sütyensiz de dolgun ya çok mutluyum tek pişmanlığım daha büyük olmaması her işte hayır da var diyorum bel boyun ağrısı olsbiliomuş öyle teselli ediorum kendimi ama sen burda tecrübelisin ne istediğine iyi karar vermişsindir tam gönlüne göre olur inşallahCanım emzirmekte sıkıntı yok, doğurmakta daama ben istemiyorum 2 tane var çok şükür, Allah onları bağışlasın.
Kazen bey avatar da degil uzunlamasina resim varya o resimden bahsediyorumSanırım bir sorun oluştu zira kullanıcı hiç avatar değişikliği yapmamış... Kuvvetle muhtemel avatarlar için verilen ID uniq bir rakam değil aynı rakam gelince iligili rakamda yer alan görsel avatar olarak gelmiş.
panik yok yani : )
C ChAneL81 bu konuya
Kazen bey avatar da degil uzunlamasina resim varya o resimden bahsediyorum
Mesela benim profilimdeki paris eifel kulesi resim ordaydi .Kapak resmi.. Sanirim yanlislik oldu yazdigim yorumlari silerseniz memmun olurum yoksa kimse zullal uyesine karsi guvensizlik olusacak tsk ederimuzunlamasına olan derken ? anlayamadım ?
Mesela benim profilimdeki paris eifel kulesi resim ordaydi ... Sanirim yanlislik oldu yazdigim yorumlari silerseniz memmun olurum yoksa kimse zullal uyesine karsi guvensizlik olusacak tsk ederim
Avatar degil, kendi fotografım var burada 3 adet. Ama nedense burada ameliyat oncesi bilgi edinmek icin bulunduğum halde ameliyat olmuş bir üyenin fotografı fotograflarım arasında. Seraparis bunu fark etmis ve benim sahte üye oldugumu düşündü.
Üyeliğimi inceleyebilirsiniz. Ben şaşkınlık içindeyim su anda. 2007 yılından beri bu siteye uyeyim. Hamilelik oncesi doktor önerisi sormusum, emzirme sütyeni sormusum, dogum kilomu paylaşmışım? Burada su anda paylaşım yapan pek cok üyeden eski bir uyeyim. Hukuki olarak bile bazı konularda yorum yapmisim.
Bakın ben hamileyken kullandığım imzayı bile silemedim nasıl yapılacağını bilmediğim icin. Sınırlı vakitlerde giriyorum siteye. Cok yogun çalışıyorum. Sadece gercekten ihtiyacım oldugunda bilgi edinmek icin ve meme protezi yaptırmak icin bir süredir bu forumu okuyorum. Böyle bir seyi neden yapayım? Hem ameliyat hakkında bilgi edineceğim hem de tutup ameliyat olmuş birinin fotografını fotograflarının arasına alacağım? Bana deli misin zaten ameliyat olmussun demezler mi? Kendimi nasıl izah edebilirim? Neredeyse iki saattir isimi gücümü bıraktım buraya dert anlatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?