Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Stxy09 benim de goguslerm tubulermis ben de İzmirde bi doktor arastiriyorm forumdan anladığım kadarıyla ufuk bilkay ve cenk tokat iyi deniliyor sen muayene oldun mu cenk beye ben de muayene olcam ne dedi nasıl bir ameliyat yapicak kafam çok karışık

Stxy09 benim de goguslerm tubulermis ben de İzmirde bi doktor arastiriyorm forumdan anladığım kadarıyla ufuk bilkay ve cenk tokat iyi deniliyor sen muayene oldun mu cenk beye ben de muayene olcam ne dedi nasıl bir ameliyat yapicak kafam çok karışık

Aaa neden ? Sizin gosleriniz muhtesem derecede dogal duruyorlar ikinci ameliyat ne icin ?
Boynumdan rahatsizim cnm.meme büyütme ameliyatından sonra agirliktan ötürü boynumda duzlesme olmuş. Inanilmaz baş ağrısı ve kollarim da kuvvet kaybı oluyo. 495 cc büyük bir boyut.sonucta boyun ve omuzlar 1 kilo yük taşıyor. Tatsız bir durum ama her işte vardır bi hayir.ben belki diklestirme yaptiririm diyordum ama şimdi durum böyle olunca mecburen protezler kucultulup diklestirme yapilacak

Ay ilk defa büyüklüğünden şikayetçi birini duyuyorum çok şaşırdım resmin yok baktımda foto atmadınmı benmi açamadım izliyoruz birbirimizi ama göremedim

Ay ilk defa büyüklüğünden şikayetçi birini duyuyorum çok şaşırdım resmin yok baktımda foto atmadınmı benmi açamadım izliyoruz birbirimizi ama göremedim
Canım geçen gün ben de 500 cc civarı protezleri araştırmıştım. Ilerde çok sıkıntı yaratabiliyormuş:1- göğüs duvarında ezilme,1- kalıcı his kaybı,3- sarkma ,4- boyun ağrısı ..... Tabi herkeste olmuyordur.

Bence en ideali 350 -375 üst beden kalınlığına göre ama favorim 350 high profil

Seni şimdi izlemeye aldim. Bakabilirsin fotolara. Cnm ben aslında büyüklüğünden sikayetci değilim. Boyuta ben karar vermiştim ameliyattan önce. Ama boynumda ki rahatsızlık ileri dönemde boyun fitigina doğru yol alıyor. .illa büyük memelerim olsun diye de boynu feda edemiyorum haliyle

Haklısın canım büyük meme boyun ağrıdı yapıyomuş ne biliyim yıllarca büyük isteyince şaşırdım doğrusu:))))

Haklısın canım büyük meme boyun ağrıdı yapıyomuş ne biliyim yıllarca büyük isteyince şaşırdım doğrusu:))))
Şuan kesin birsey yok.yarin ameliyati yapan doktorumla goruscem. Ne yapılabilir bi bakicaz. Boynum içinde tekrar bir ortopedistle goruscem. Birkaç güne belli olacak son durum bakalim

ben bugün izmir'e geldim ailemin yanına canım. bu haftaiçi annemle cenk bey'e gideceğiz kısmetse. diyeceklerini yazacağım buraya zaten.

areola küçültme deri üstünden yapılıyor süt bezlerine zarar vermiyor. buradaki sorun, çoğu doktorun 2 farklı ize gerek yok tek yerden girelim demesi.

bir de şu kısıtlayıcı bantların kesimi illa meme ucundan mı oluyo onu soracam cenk bey'e. protezi meme ucundan koydurmak istemiyorum bi yandan da ya of vallahi bıktım

Ayyy tuh ya cok guzellerdi ama olsun saglik daha onemli 350 de guzel durur bence

benimkiler biliyorsun 505 cc ama hic öyle bir sikayetim yok sükür. Ne zaman basladi bu SIKINtilar??

slm,
benimkiler 505 cc ve saydiginiz hicbir SIKINTI yok. belk dokum vardi ondan olabilir.

benimkiler biliyorsun 505 cc ama hic öyle bir sikayetim yok sükür. Ne zaman basladi bu SIKINtilar??
Ameliyattan 5 yada 6 ay sonra başladı. Sürekli boynum tutuluyodu. Gunlerce boynumu kipirdatamadan gezdigim zamanlar oldu.ortopediste gittim.rontgen çekildi. O zaman baslamis boynumda duzlesme. Boyun egzersizleri ve ilaç tedavisi verildi. Hep yapiyorum ama sanırım ben ince kemikli biri olduğum için vücuta ağır geldi protezler. Benimde ameliyattan önce meme dokum vardi.b Cup kullaniyodum. Ama omuzlarına ve göğüs kafesi dar.boynum göğüs kemiklerim çok ince.sanirim ondan kaynaklandı bu sorun

Canim basta bana 450 cc yuvarlak high profil protez takildi ama goguslerim sarkikti cirkin bir goruntu oldu buyuk ve sarkik 5 ay sonra diklestirme yaptirdim ve 325 cc yuvarlak higt profil protez yaptirdim ve su an memmunum eger sizde sarkma varsa kesinlikle diklestirme yapin yoksa sarkik ve buyuk bir meme goruntusu sizi memmun etmez beni etmedi sizi izliyorum bakin once sonra resimlerime karar verin

Bu arada benim ilk protezsiz halim b kuptu dokum vardi ama sarkikti ustu bosalmisti

ben bugün izmir'e geldim ailemin yanına canım. bu haftaiçi annemle cenk bey'e gideceğiz kısmetse. diyeceklerini yazacağım buraya zaten.
Tamm canim inşallah güzel şeyler söyler bizim ameliyat biraz sıkıntılıymis galiba bantlar acilirken süt bezlerinin zarar görme olasılığı varmış tabi ben bu konuda tecrubesizim forumlardan netten okuduğum kadarıyla biliyorum o yüzden ameliyat olup olmama noktasında bir turlu karar veremiyorum sen bildiklerini paylasirsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…