- 8 Temmuz 2015
- 10
- 1
- 1
- 37
Stxy09 benim de goguslerm tubulermis ben de İzmirde bi doktor arastiriyorm forumdan anladığım kadarıyla ufuk bilkay ve cenk tokat iyi deniliyor sen muayene oldun mu cenk beye ben de muayene olcam ne dedi nasıl bir ameliyat yapicak kafam çok karışıkpazartesi izmir'e gidiyorum, ilk işim cenk tokat'la görüşmek. 4. bi doktora gideceğimi sanmıyorum. kamran bey dünya tatlısı çok ilgili biri fakat biraz küçük protezler önerdi bana. cem bey mesela 300 high kas altı yaparım demişti. yaptırmışken dolu dolu istiyorum ben, dokum var çünkü. moderate kas üstüne konsa yine istediğim dolgunluğu sağlamaz bence. sağol iyi dileklerin için ablacım
Stxy09 benim de goguslerm tubulermis ben de İzmirde bi doktor arastiriyorm forumdan anladığım kadarıyla ufuk bilkay ve cenk tokat iyi deniliyor sen muayene oldun mu cenk beye ben de muayene olcam ne dedi nasıl bir ameliyat yapicak kafam çok karışıkpazartesi izmir'e gidiyorum, ilk işim cenk tokat'la görüşmek. 4. bi doktora gideceğimi sanmıyorum. kamran bey dünya tatlısı çok ilgili biri fakat biraz küçük protezler önerdi bana. cem bey mesela 300 high kas altı yaparım demişti. yaptırmışken dolu dolu istiyorum ben, dokum var çünkü. moderate kas üstüne konsa yine istediğim dolgunluğu sağlamaz bence. sağol iyi dileklerin için ablacım
Boynumdan rahatsizim cnm.meme büyütme ameliyatından sonra agirliktan ötürü boynumda duzlesme olmuş. Inanilmaz baş ağrısı ve kollarim da kuvvet kaybı oluyo. 495 cc büyük bir boyut.sonucta boyun ve omuzlar 1 kilo yük taşıyor. Tatsız bir durum ama her işte vardır bi hayir.ben belki diklestirme yaptiririm diyordum ama şimdi durum böyle olunca mecburen protezler kucultulup diklestirme yapilacakAaa neden ? Sizin gosleriniz muhtesem derecede dogal duruyorlar ikinci ameliyat ne icin ?
Ay ilk defa büyüklüğünden şikayetçi birini duyuyorum çok şaşırdım resmin yok baktımda foto atmadınmı benmi açamadım izliyoruz birbirimizi ama göremedimBoynumdan rahatsizim cnm.meme büyütme ameliyatından sonra agirliktan ötürü boynumda duzlesme olmuş. Inanilmaz baş ağrısı ve kollarim da kuvvet kaybı oluyo. 495 cc büyük bir boyut.sonucta boyun ve omuzlar 1 kilo yük taşıyor. Tatsız bir durum ama her işte vardır bi hayir.ben belki diklestirme yaptiririm diyordum ama şimdi durum böyle olunca mecburen protezler kucultulup diklestirme yapilacak
Canım geçen gün ben de 500 cc civarı protezleri araştırmıştım. Ilerde çok sıkıntı yaratabiliyormuş:1- göğüs duvarında ezilme,1- kalıcı his kaybı,3- sarkma ,4- boyun ağrısı ..... Tabi herkeste olmuyordur.Ay ilk defa büyüklüğünden şikayetçi birini duyuyorum çok şaşırdım resmin yok baktımda foto atmadınmı benmi açamadım izliyoruz birbirimizi ama göremedim
Bence en ideali 350 -375 üst beden kalınlığına göre ama favorim 350 high profilCanım geçen gün ben de 500 cc civarı protezleri araştırmıştım. Ilerde çok sıkıntı yaratabiliyormuş:1- göğüs duvarında ezilme,1- kalıcı his kaybı,3- sarkma ,4- boyun ağrısı ..... Tabi herkeste olmuyordur.
Seni şimdi izlemeye aldim. Bakabilirsin fotolara. Cnm ben aslında büyüklüğünden sikayetci değilim. Boyuta ben karar vermiştim ameliyattan önce. Ama boynumda ki rahatsızlık ileri dönemde boyun fitigina doğru yol alıyor. .illa büyük memelerim olsun diye de boynu feda edemiyorum haliyleAy ilk defa büyüklüğünden şikayetçi birini duyuyorum çok şaşırdım resmin yok baktımda foto atmadınmı benmi açamadım izliyoruz birbirimizi ama göremedim
Haklısın canım büyük meme boyun ağrıdı yapıyomuş ne biliyim yıllarca büyük isteyince şaşırdım doğrusu:))))Seni şimdi izlemeye aldim. Bakabilirsin fotolara. Cnm ben aslında büyüklüğünden sikayetci değilim. Boyuta ben karar vermiştim ameliyattan önce. Ama boynumda ki rahatsızlık ileri dönemde boyun fitigina doğru yol alıyor. .illa büyük memelerim olsun diye de boynu feda edemiyorum haliyle
Şuan kesin birsey yok.yarin ameliyati yapan doktorumla goruscem. Ne yapılabilir bi bakicaz. Boynum içinde tekrar bir ortopedistle goruscem. Birkaç güne belli olacak son durum bakalimHaklısın canım büyük meme boyun ağrıdı yapıyomuş ne biliyim yıllarca büyük isteyince şaşırdım doğrusu:))))
Stxy09 benim de goguslerm tubulermis ben de İzmirde bi doktor arastiriyorm forumdan anladığım kadarıyla ufuk bilkay ve cenk tokat iyi deniliyor sen muayene oldun mu cenk beye ben de muayene olcam ne dedi nasıl bir ameliyat yapicak kafam çok karışık
canım tabi ki sen bilirsin önemli olan senin düşüncen ama süt bezlerine en az zarar verilecek şekilde olsun bence benim göğüs uçlarım da çok büyük oldum olası pek sevmem şimdi daha da gözüme batıyor ama göğüslerim büyüdü ya hiç dert etmiyorum
Ayyy tuh ya cok guzellerdi ama olsun saglik daha onemli 350 de guzel durur benceBoynumdan rahatsizim cnm.meme büyütme ameliyatından sonra agirliktan ötürü boynumda duzlesme olmuş. Inanilmaz baş ağrısı ve kollarim da kuvvet kaybı oluyo. 495 cc büyük bir boyut.sonucta boyun ve omuzlar 1 kilo yük taşıyor. Tatsız bir durum ama her işte vardır bi hayir.ben belki diklestirme yaptiririm diyordum ama şimdi durum böyle olunca mecburen protezler kucultulup diklestirme yapilacak
Cok iyi anliyorum seni canim ayni dertten muzdaribiz 20 snde bakalim benim nasil olacak :)iri yapılı bir insan değilim canım 1.63 boy kilo 47-50 arası değişiyor ama işte insan yaptırmışken dolgun olsun istiyor :)
Boynumdan rahatsizim cnm.meme büyütme ameliyatından sonra agirliktan ötürü boynumda duzlesme olmuş. Inanilmaz baş ağrısı ve kollarim da kuvvet kaybı oluyo. 495 cc büyük bir boyut.sonucta boyun ve omuzlar 1 kilo yük taşıyor. Tatsız bir durum ama her işte vardır bi hayir.ben belki diklestirme yaptiririm diyordum ama şimdi durum böyle olunca mecburen protezler kucultulup diklestirme yapilacak
Canım biraz önce 500 cc protezler hakkında bi araştırma yaptım, Amerikalı bi kaç Dr un yazısını okudum. 3 tane temel sıkıntı yaratabiliyormuş:1- uçlarda kalıcı his kaybı, 2- sarkma,3- göğüs duvarı tahribatı. Tabi bu herkes için geçerli midir, bilemiyorum.
Ameliyattan 5 yada 6 ay sonra başladı. Sürekli boynum tutuluyodu. Gunlerce boynumu kipirdatamadan gezdigim zamanlar oldu.ortopediste gittim.rontgen çekildi. O zaman baslamis boynumda duzlesme. Boyun egzersizleri ve ilaç tedavisi verildi. Hep yapiyorum ama sanırım ben ince kemikli biri olduğum için vücuta ağır geldi protezler. Benimde ameliyattan önce meme dokum vardi.b Cup kullaniyodum. Ama omuzlarına ve göğüs kafesi dar.boynum göğüs kemiklerim çok ince.sanirim ondan kaynaklandı bu sorunbenimkiler biliyorsun 505 cc ama hic öyle bir sikayetim yok sükür. Ne zaman basladi bu SIKINtilar??
Canim basta bana 450 cc yuvarlak high profil protez takildi ama goguslerim sarkikti cirkin bir goruntu oldu buyuk ve sarkik 5 ay sonra diklestirme yaptirdim ve 325 cc yuvarlak higt profil protez yaptirdim ve su an memmunum eger sizde sarkma varsa kesinlikle diklestirme yapin yoksa sarkik ve buyuk bir meme goruntusu sizi memmun etmez beni etmedi sizi izliyorum bakin once sonra resimlerime karar verinBenim de emzirmiş ve boşalmış bir göğüs dokum var. İki kere 2 yıl emzirdim.Bu yüzden cevaplarınız benim için önemli. Sizin önceden göğüs cupunuz kaçtı? Nasıl bir protez takıldı? Şu anda cup ölçünüz kaç oldu? Yüksek profil mi uygulandı? Bu sönmüş balon gibi görüntü bu şekilde düzelir mi gerçekten merak ediyorum.
Bu arada benim ilk protezsiz halim b kuptu dokum vardi ama sarkikti ustu bosalmistiBenim de emzirmiş ve boşalmış bir göğüs dokum var. İki kere 2 yıl emzirdim.Bu yüzden cevaplarınız benim için önemli. Sizin önceden göğüs cupunuz kaçtı? Nasıl bir protez takıldı? Şu anda cup ölçünüz kaç oldu? Yüksek profil mi uygulandı? Bu sönmüş balon gibi görüntü bu şekilde düzelir mi gerçekten merak ediyorum.
Tamm canim inşallah güzel şeyler söyler bizim ameliyat biraz sıkıntılıymis galiba bantlar acilirken süt bezlerinin zarar görme olasılığı varmış tabi ben bu konuda tecrubesizim forumlardan netten okuduğum kadarıyla biliyorum o yüzden ameliyat olup olmama noktasında bir turlu karar veremiyorum sen bildiklerini paylasirsan sevinirimben bugün izmir'e geldim ailemin yanına canım. bu haftaiçi annemle cenk bey'e gideceğiz kısmetse. diyeceklerini yazacağım buraya zaten.
inşallah istediğin gibi olurlar canım, ben acele ettim istediğimden biraz küçük oldular:)Cok iyi anliyorum seni canim ayni dertten muzdaribiz 20 snde bakalim benim nasil olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?