Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benim ilk başta çok ağrılıydı bir hafta çalışman zor bence ama kişiye göre değişebilir kolumu kaldıramıyordum sırtüstü yatmaktan sırtım ağrıdı göğsümde sürekli bir baskı var üstüne öküz oturmuş gibi ve boğazım ağrıyor öksürürken çok canım acıyor öksüremiyorum ameliyatta çeri soktukları şey zedeliyormuş.6. günüm bitti bugün ve çok daha az ağrım var sadece psikolojim bozuk kolunu kaldıracağın bir işin yoksa 20 gün sonra rahatlıkla çalışırsın

Ben bu 75 a b c nasil hesaplaniyor bilmiyorum suan 75 b yi doldurmuyor. Nasil hesaplaniyor bu anlatabilirmisin
göğüs altınla göğsünün en geniş kısmı arasındaki fark kup oluyor mesela göğüs altım 75 önceden a cuptum silikonla ne kadar çok büyürse göğüs cup artar b c gittikçe büyür. ben c cup olsun isterdim yaklaştı mı bilmiyorum şuan

Markette reyonda çalışıyorum evde olduğum sürece sıkıntı yok.sonrası korkutuyo çalışamazsam diye.bi de ameliyat sonrası ilk günler.içeri ne sokuyolar

Cok teşekkür ederim canim. Daha once sordum burda ama kimse cevap vermedi bu ccler kaçar kaçar büyüyor sen biliyormusun ?

6 gün öne 325cc protez taktırdım kas altına çok sert ve ayrık ilk ne zaman yumuşar üç hafta sonra düğünüm var eşimin haberi yok ve beni de izler misin fotolarını merak ediyorum
Bende bir ay önce 325 high profil taktırdım benimkilerde anca yumuşadı hala biraz sertler biraz daha zaman var yumuşaması için

Arzum 77 benide izler misin benimkilerle kıyaslama yapmak istiyorum mümkünse

Bende bir ay önce 325 high profil taktırdım benimkilerde anca yumuşadı hala biraz sertler biraz daha zaman var yumuşaması için
ben de 325cc taktırdım öncesinde çok az meme dokum vardı şu an istediğim kadar büyük olmadı mutsuzum doktora sadece normalden büyük olsun dedim daha önce araştırma yapmamıştım büyük olacak dedi ama normal oldu boyum 170 kilom58
senin boyun kilon kaçtı öncesinde meme dokun var mıydı ve çıkan sonuçtan büyüklükten memnun musun ve en çok merak ettiğim gittikçe küçüldü müüüüüü

Markette reyonda çalışıyorum evde olduğum sürece sıkıntı yok.sonrası korkutuyo çalışamazsam diye.bi de ameliyat sonrası ilk günler.içeri ne sokuyolar
bandajla sarıp üzerine ameliyat sonrası için özel sütyen giydiriyorlar sonrasında bir ay boyunca kol hareketlerine dikkat etmek gerekiyor zorlanırsa kapsül oluşup göğüsler sert kalabiliyormuş öncesinde doktorunla konuşman gerek

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım gecen hafta carsamba oldum ameliyatımı kas altı 325 cc bugün 7. gün ve hala cok ağrım var kol göğüs kaslarımı rahat kullanamıyorm ve evt göğsümde öküz oturuyor gibi bi baskı var korkuyorm gecmicekmi acaba die sinirlerim bozuldu artık ((( tecrübeleri arkadsların yorumlarına cok ihtiyacım var

aa benim de 7.günüm 1temmuzda mı oldun sen de benimki de 325 cc kasaltı yuvarlak. aynen hala ağrı var özellikle yataktan kalkarken çok ağrıo 3 yastıkla oturur gibi uyumaktan sırtım ağrıdı çok geçmiş olsun bu arada

sanada geçmiş olsun canım evt bende 1 temmuzda oldum ve yuvarlak seninkiyle aynıı. benim yatıp kalkmak merasim zaten delirtiyor ağrısı beni yatıp kalkarken yani ilk günkü gibi deilim ama genede günler geçtikçe şu baskı bari yok olsun istiyor insan. umarım en kısa zamanda geçer bu ağrılar.

sargıların açıldı mı hiç benimki alerji yaptığından erken açıldı üst kısmı daha kabarık bir de allergen seninkinin markası ne

sargıların açıldı mı hiç benimki alerji yaptığından erken açıldı üst kısmı daha kabarık bir de allergen seninkinin markası ne

Allergen firma adı diil mi ? Protezin ismi ne nutrelle mi ? Hayirli olsun bu arada.. insallah bizede nasib olur

Aramiza hosgeldin sen olmuş kurtulmussun hayirli olsun canim. Doktorun kimdi ne kadar ödedin boyun kilon kac ? Fikir edinmek açısından soruyorum canim cevaplarsan cok sevinirim

benim sargılar 2. günün sonunda açıldı sonra doktor tekrar alttan desteleyen bi sargı yapıp ameliyat sonrası sütyeni giydim pazar günü dustada onları çıkardık valla o sargıların çıkması rahatlattı beni bu arada mentor benimki.

Aramiza hosgeldin sen olmuş kurtulmussun hayirli olsun canim. Doktorun kimdi ne kadar ödedin boyun kilon kac ? Fikir edinmek açısından soruyorum canim cevaplarsan cok sevinirim
teşekkürler canım umarım sizde olup kurtulursnz.benim boy 1.67 kilo 62.ıspartada oldum ben hakan beye harika bi doktor ve devlet hastanesinde olduğu için hakan bey ekstra ücret alınmıyor sadece protez ücreti ödüyosun o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…