Cok tesekkurler yanit verdigin icin ne kadar surede iyilesti? Ben gelinlik alicam 2 ,5 ay surem kaldiKollarını ertesi gün kendi ihtiyaçları için kullanıyordu. 1 hafta sonra işe başladı ve kollarını kullanabiliyordu. Evet Kasaltı olunca protezlerin hareket ettiğini bende duydum.
2,5 aya rahat gelinlik giyersin canim bence. Zaten 1. Aydan sonra cogu doktor normal sutyene gecebilirsiniz diyo. Gelinligi de cok rahat giyersin. Ben ameliyattan 1 hafta sonra evlenen gelin taniyorumCok teseksonr yanit verdigin icin ne kadar surede iyilesti? Ben gelinlik alicam 2 ,5 ay surem kaldi
canım nasıl oldun daha iyimisin biraz ağrıların gecti mi ?Zaten hep dolgulu sutyen taktığımız için üst bedeni gelmeyen bi kıyafetim olmadı benimde dolgulu sutyenin dolgusunun yerini protez alıyor çok büyük bir protez takılmadıkça kıtafet sıkıntısı olmuyor
Ben de düğünden 2 gün sonra , altınlarıyla silikon taktıran tanıyorum2,5 aya rahat gelinlik giyersin canim bence. Zaten 1. Aydan sonra cogu doktor normal sutyene gecebilirsiniz diyo. Gelinligi de cok rahat giyersin. Ben ameliyattan 1 hafta sonra evlenen gelin taniyorum
Ah simdiki aklim olsa aynen oyle yapardımBen de düğünden 2 gün sonra , altınlarıyla silikon taktıran tanıyorumSol meme amca beyin künyesi , sağ meme halanın bileziği
2,5 aya rahat gelinlik giyersin canim bence. Zaten 1. Aydan sonra cogu doktor normal sutyene gecebilirsiniz diyo. Gelinligi de cok rahat giyersin. Ben ameliyattan 1 hafta sonra evlenen gelin taniyorum
Ben 1. Ayimda ise baslamistim canimyuregime su serptin valla kasalti ya o korkutuyor beni kollari bi sure kullanamiyormusuz malum evdi esyaydi provaydi yetismeyecek diye telaslaniyorum canim :)
2 aya hayli hayli duzelir merak etme kollarinda falan bi sknti olmaz gunluk hayatina devam edersin. Ben bazen ameliyat oldugumu bile unutuyorum vallayuregime su serptin valla kasalti ya o korkutuyor beni kollari bi sure kullanamiyormusuz malum evdi esyaydi provaydi yetismeyecek diye telaslaniyorum caniyani
Vay bee o da iyiymisBen de düğünden 2 gün sonra , altınlarıyla silikon taktıran tanıyorumSol meme amca beyin künyesi , sağ meme halanın bileziği
Ah ahh darisi bizee2 aya hayli hayli duzelir merak etme kollarinda falan bi sknti olmaz gunluk hayatina devam edersin. Ben bazen ameliyat oldugumu bile unutuyorum vallasanki dogustan boyleymis gibi. O derece benimsedim yani :-D
Senin de mi kasalti oldu??kizlar ben 40 gun once ameliyat oldum bir hafta sonra kambur da olsam disari cikip alisveris yapmistim (kolumu zor hareket ettiriyordum yataktan zor kalkiyordum)iki hafta sonra rahat yuruyordum uc hafta sonra tamamen iyilesmis ameliyati bile unutmustum. Ilk dort gun cok sıkıntiliydi kolay bir ameliyat kesinlikle degil bana 300 cc yuksek profil takildi meme dokum hemen hemen hic yoktu
Darisi tum isteyenlere insAh ahh darisi bizee
benim ki 7000 tl idi 10 bine yaptıranda var 12 bin tl ye yapanda..devlet 5500 civarı..fiyat değişikligi doktorun isim yapmasından tecrübesinden vs.kaynaklanıyor olabilir ama markalar özelde de devlettede aynı.arkadaşlar kaça yapıyorlar genel olarak. kullanım ömrü var mı ? gögüs ucumun biri içerde iki işlem aynı anda olur mu ? hem büyültme hem gögüs ucu
merhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?