Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar sali yada carsamba bi aksilik olmazsa ameliyata girecektim(hoca dolu yapmaya calisicak dediler) fakat agrili bir bogaz enfeksiyonu grip gibi bisey geciriyorum hemde bu havada :s cok gerildim reglimede bikac gun var asabiyet basladi normalde enfeksiyon riski olan bir ameliyat dedi doktor bu durumda iyilesemezsem bayram sonuna kalicak gibi aciliyetim dugunede 3 ay kalmasindan ne kadar surede iyilesirim ki kasalti olucak??

Cok teseksonr yanit verdigin icin ne kadar surede iyilesti? Ben gelinlik alicam 2 ,5 ay surem kaldi
2,5 aya rahat gelinlik giyersin canim bence. Zaten 1. Aydan sonra cogu doktor normal sutyene gecebilirsiniz diyo. Gelinligi de cok rahat giyersin. Ben ameliyattan 1 hafta sonra evlenen gelin taniyorum

2,5 aya rahat gelinlik giyersin canim bence. Zaten 1. Aydan sonra cogu doktor normal sutyene gecebilirsiniz diyo. Gelinligi de cok rahat giyersin. Ben ameliyattan 1 hafta sonra evlenen gelin taniyorum
Ben de düğünden 2 gün sonra , altınlarıyla silikon taktıran tanıyorum Sol meme amca beyin künyesi , sağ meme halanın bileziği

yuregime su serptin valla kasalti ya o korkutuyor beni kollari bi sure kullanamiyormusuz malum evdi esyaydi provaydi yetismeyecek diye telaslaniyorum canim :)

yuregime su serptin valla kasalti ya o korkutuyor beni kollari bi sure kullanamiyormusuz malum evdi esyaydi provaydi yetismeyecek diye telaslaniyorum caniyani
2 aya hayli hayli duzelir merak etme kollarinda falan bi sknti olmaz gunluk hayatina devam edersin. Ben bazen ameliyat oldugumu bile unutuyorum valla sanki dogustan boyleymis gibi. O derece benimsedim yani :-D

kizlar ben 40 gun once ameliyat oldum bir hafta sonra kambur da olsam disari cikip alisveris yapmistim (kolumu zor hareket ettiriyordum yataktan zor kalkiyordum)iki hafta sonra rahat yuruyordum uc hafta sonra tamamen iyilesmis ameliyati bile unutmustum. Ilk dort gun cok sıkıntiliydi kolay bir ameliyat kesinlikle degil bana 300 cc yuksek profil takildi meme dokum hemen hemen hic yoktu

Senin de mi kasalti oldu??

arkadaşlar kaça yapıyorlar genel olarak. kullanım ömrü var mı ? gögüs ucumun biri içerde iki işlem aynı anda olur mu ? hem büyültme hem gögüs ucu

arkadaşlar kaça yapıyorlar genel olarak. kullanım ömrü var mı ? gögüs ucumun biri içerde iki işlem aynı anda olur mu ? hem büyültme hem gögüs ucu
benim ki 7000 tl idi 10 bine yaptıranda var 12 bin tl ye yapanda..devlet 5500 civarı..fiyat değişikligi doktorun isim yapmasından tecrübesinden vs.kaynaklanıyor olabilir ama markalar özelde de devlettede aynı.

Merhaba, nerdeyse bütün yorumlarınızı okudum ben de hasan fındık'a karar verdim, görüştüm kendisiyle, ancak fotograflarınızı cok merak ediyorum. Kendisi öncesi sonrası fotograf göstermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…