• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

teşekkürler canım umarım sizde olup kurtulursnz.benim boy 1.67 kilo 62.ıspartada oldum ben hakan beye harika bi doktor ve devlet hastanesinde olduğu için hakan bey ekstra ücret alınmıyor sadece protez ücreti ödüyosun o kadar.
Ne kadar tuttu ucret ? Bayan doktor var mi orda ? o_O

Ne kadar tuttu ucret ? Bayan doktor var mi orda ? o_O
yok sanırım bilmiyorm bi araştırabiliirsn ben doktorum için orda oldum yoksa devlet die deil. protezide medikalden kendin alıyosn yani bi medikale gidip konuşabilirsin marka model fiyat deiştiryoo sanırım.

teşekkürler canım umarım sizde olup kurtulursnz.benim boy 1.67 kilo 62.ıspartada oldum ben hakan beye harika bi doktor ve devlet hastanesinde olduğu için hakan bey ekstra ücret alınmıyor sadece protez ücreti ödüyosun o kadar.
Canım çok geçmiş olsun. Devlet Hastanesi nde toplam ne kadar maliyeti oldu.

Ameliyat sonrası görüşürüm zaten rapor sürecinde.ya burdaki yorumları görünce korkuyorum :-(

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım gecen hafta car oldum ameliyatımı kas altı 325 cc bugün 7. gün ve hala cok ağrım var kol göğüs kaslarımı rahat kullanamıyorm ve evt göğsümde öküz oturuyor gibi bi baskı var korkuyorm gecmicekmi acaba die sinirlerim bozuldu artık :KK43:((( tecrübeleri arkadsların yorumlarına cok ihtiyacım var:KK43:
Gunden gune azaliyo canim. 3. Haftada nerdeyse hicbiseyim kalmamisti benim.4. Haftada da ise basladim zaten

Kizlar :KK61: ben düşündüğüm doktoru aradim bugün fiyati sordum 8000 dedi :KK42:
benim bu ameliyati olmam imkansız :KK42:
moralim çok bozuldu çok kötüyüm :KK42:

Hayırlı olsun memislerin canim. Biraz gec kalmissin dugunden 2 ay once filan yaptirsaydin iyi olurdu ancak 2 aya yumusuyormus :KK43: esin dokundugunda acirsa anlayacaktir :KK43: Allah yardimcin olsun. Ameliyattan oncede mi ayrikti ? Bazi doktorlar yaklastiyorlarmis oyle bi talebin olmadi mi ? Benimkilerde cok ayrik :KK43:
Canım yaklaştırma işi her meme de olamıyor. Mesela benimkiler çok ayrık bu yüZden protez eğer ortada birleştirilip konursa uçlar yanlarda kalır, giyinirken güzel ama çıplakken komik olur dedi Dr um ;)

ben de 325cc taktırdım öncesinde çok az meme dokum vardı şu an istediğim kadar büyük olmadı mutsuzum doktora sadece normalden büyük olsun dedim daha önce araştırma yapmamıştım büyük olacak dedi ama normal oldu boyum 170 kilom58
senin boyun kilon kaçtı öncesinde meme dokun var mıydı ve çıkan sonuçtan büyüklükten memnun musun ve en çok merak ettiğim gittikçe küçüldü müüüüüü :KK43:
Ben protez büyüklüğünü dr a bıraktım ama keşke bırakmasaydım diyorum şimdi çünkü şişler inince küçüldü ilk halini beğenmiştim hatta drumu burdan tavsiye etmiştim ama 1.ayın sonunda istediğim gibi olmamış diyorum benim boyum 173cm 55 kiloyum üst bedrnim basenlerime göre ince ama sonuçtan memnun musun dersen evet diyemem 350 cc hatta 375 bile isterdim sçıkçası 325 küçük bence ama yapacsk bişey yok 1ay önce bu kadarda yoktu bunada şükür diyecrz napaliım

Ben protez büyüklüğünü dr a bıraktım ama keşke bırakmasaydım diyorum şimdi çünkü şişler inince küçüldü ilk halini beğenmiştim hatta drumu burdan tavsiye etmiştim ama 1.ayın sonunda istediğim gibi olmamış diyorum benim boyum 173cm 55 kiloyum üst bedrnim basenlerime göre ince ama sonuçtan memnun musun dersen evet diyemem 350 cc hatta 375 bile isterdim sçıkçası 325 küçük bence ama yapacsk bişey yok 1ay önce bu kadarda yoktu bunada şükür diyecrz napaliım

ecenazzli senin resimlerine baktım benimkilerde 325 cc bir ay oldu bana benim üst bedenim sana göre daha ince ondanmı bilmiyorum benim göğüslerim sana göre biraz daha dolgun ama tam istediğim gibi değil keşke protez seçimini dra bırakmasaydım ben dekoltesi daha dogun ve çatal istiyodum üst tarafları çok dolgun değil ve arasında bir parmak boşluk var 350 hatta 375 bile isterdim doğal olsun belli olmasın dedim ama yaptırdığımadadeğsin istemiştim ilk günler iyiydi beğenmiştim ama şişi indikçe istefiğim gibi olmadı burdan yaptıracaklara tavsiyem kesinlikl 350 den az olmamalı çünkü maddi olarak zaten çok para bide o ağrıları boşuna çekmiş olmayın şimdi ameliyata girsem 375 yaptırırım kesinlikle bide görüştüğüm ilk dra güvenip hemen yaptırdım başka dra gitmedim hata ettim

Fiyatlar doktora,hastaneye,kullanılan proteze göre değişebilir canım.
Her iki işlem aynı anda oluyor. Gögüs ucu için iyi araştır,kalıcı sonuç almayanlar oldu forumda.
canım bende hasan hoca ile görüşeceğim ama kararsız ve korkuluyum :( takibe alır mısın. öncesi ve sonrası arasındaki farkı hala kimseden görebilmiş değilim

A arzum
Ben daha ameliyat olmadim canim insallah bende biran once biriktiririm parayida olurum. Benim boyum 163 kilom 50 ben büyük istemiyorum ama cokta küçük istemiyorum 275 cc düşünüyordum ama az once 295 cc taktiran birinin mesajini okudum küçücük oldu mutsuzum diyordu kafam iyice karıştı :KK43:
kesinlikle 325 den az taktırma canım hatta 350 bile taktıranilirsin boyuna kilona 325 olur bence çünkü biz küçük memeli kadınlar hep büyük memelere özeniyoruz o yüzden bu kadar ağrıyı çekip o kdar para veriyoruz benim boyum 172 cm kilom 55 325 takıldı ve küçük geliyo bana şimdiki aklım olsa 375 taktırırdım

canım bende hasan hoca ile görüşeceğim ama kararsız ve korkuluyum :KK43: takibe alır mısın. öncesi ve sonrası arasındaki farkı hala kimseden görebilmiş değilim
En kıssa zamanda görüşmeni öneririm. Kafa karışıklığın muhakkak gidecektir ;) Olumlu sonuç alacaksan eğer zaten Hasan hoca meme ucu na okey verir. Herşeyi sana anlatacaktır canım...

Back