• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arkadaşlar kaça yapıyorlar genel olarak. kullanım ömrü var mı ? gögüs ucumun biri içerde iki işlem aynı anda olur mu ? hem büyültme hem gögüs ucu
Fiyatlar doktora,hastaneye,kullanılan proteze göre değişebilir canım.
Her iki işlem aynı anda oluyor. Gögüs ucu için iyi araştır,kalıcı sonuç almayanlar oldu forumda.

Çok teşekkür ederim harikaaa bayıldım tam olarak istediğim bu:) ama çok zayıfım ve komik duracaktır şuan ancak ilerde 2. Ameliyat istiyorum doğumdan sonra! İdolümsünüz
Çok teşekkür ederim ;)
Çok zayıfsınız tabi vücudunuza göre uygun boyutta cc tercih edilir. Ama zaman sonra Heleki emzirmelerden sonra toparlamak için tekrar amelşyat olup cc yi yükseltebilirsiniz rahatlıkla ;) Hayırlısı olsun ;)

6 gün öne 325cc protez taktırdım kas altına çok sert ve ayrık :( ilk ne zaman yumuşar üç hafta sonra düğünüm var eşimin haberi yok ve beni de izler misin fotolarını merak ediyorum

6 gün öne 325cc protez taktırdım kas altına çok sert ve ayrık :KK43: ilk ne zaman yumuşar üç hafta sonra düğünüm var eşimin haberi yok ve beni de izler misin fotolarını merak ediyorum
Hayırlı olsun memislerin canim. Biraz gec kalmissin dugunden 2 ay once filan yaptirsaydin iyi olurdu ancak 2 aya yumusuyormus :KK43: esin dokundugunda acirsa anlayacaktir :KK43: Allah yardimcin olsun. Ameliyattan oncede mi ayrikti ? Bazi doktorlar yaklastiyorlarmis oyle bi talebin olmadi mi ? Benimkilerde cok ayrik :KK43:

boyum 170 kilom 58 ameliyattan önce normaldi çok ayrık değildi ama dolgulu sütyenle dekoltem çok hoştu sen ameliyat olalı ne kadar oldu?

büyük istediğimi söyledim doktora 325 350 arası takarım amliyatta karar vericem dedi 325cc takmış istediğimden küçük oldu :( daha da küçülsün hiç istemem ödem gidince

büyük istediğimi söyledim doktora 325 350 arası takarım amliyatta karar vericem dedi 325cc takmış istediğimden küçük oldu :KK43: daha da küçülsün hiç istemem ödem gidince
Ben daha ameliyat olmadim canim insallah bende biran once biriktiririm parayida olurum. Benim boyum 163 kilom 50 ben büyük istemiyorum ama cokta küçük istemiyorum 275 cc düşünüyordum ama az once 295 cc taktiran birinin mesajini okudum küçücük oldu mutsuzum diyordu kafam iyice karıştı :(

özelde 9.000 e ameliyat oldum doktora tam anlat ne istediğini ben 75c olsunistiyordum oldu mu bilmiyorum olmadıysa çok mutsuz olucam

özelde 9.000 e ameliyat oldum doktora tam anlat ne istediğini ben 75c olsunistiyordum oldu mu bilmiyorum olmadıysa çok mutsuz olucam
Ben bu 75 a b c nasil hesaplaniyor bilmiyorum suan 75 b yi doldurmuyor. Nasil hesaplaniyor bu anlatabilirmisin o_O

Arkadaşlar çok belli olacak , balon gibi olacak, küçük olsun 75 olsun diye düşünmeyin, benim de göğüslerim çok küçüktü balon gibi olmasın, çok belli olmasın diye düşünüp 75 beden yaptırdım, ilk başlarda mutluydum ama göğüs yerleşipte, şişliği indiği zaman, keşke daha ideal bir ölçü yaptırsaydım diye düşündüm ve ameliyatın üzerinden 6 sene geçti, keşke daha büyük 80 ya da 85 yaptırsaydım diye düşünüyorum, birde vücut ölçüleriniz çok önemli, benim omuzlarım geniş olduğu için daha büyük yaptırabilirdim, ama ilgi çekecek, fark edilecek, balon gibi olacak diye daha büyük yaptırmadım, şimdi mutsuzum :(

Arkadaşlar çok belli olacak , balon gibi olacak, küçük olsun 75 olsun diye düşünmeyin, benim de göğüslerim çok küçüktü balon gibi olmasın, çok belli olmasın diye düşünüp 75 beden yaptırdım, ilk başlarda mutluydum ama göğüs yerleşipte, şişliği indiği zaman, keşke daha ideal bir ölçü yaptırsaydım diye düşündüm ve ameliyatın üzerinden 6 sene geçti, keşke daha büyük 80 ya da 85 yaptırsaydım diye düşünüyorum, birde vücut ölçüleriniz çok önemli, benim omuzlarım geniş olduğu için daha büyük yaptırabilirdim, ama ilgi çekecek, fark edilecek, balon gibi olacak diye daha büyük yaptırmadım, şimdi mutsuzum :KK43:
Slm kizlar 75 85 vs bunlar gogusalti olcusu gogus a b c d cup diye olcululur benim 50 gun once 345 cc takildi gogsum sifirdi kilomda 48 50 boyumda 162 falan kimse ablamsain diye kucuk yaptirmayin zaten suanki gordukleriniz yeni ilk takildigindan sonra hele birde kas alti yapiliyorsa yuzde yirmiden fazla kuculuyor silikon yerine ofurdukca benimkiler ilk zaman buyuk geldi bir kac gundur baya kuculdugu soyleyebilirim yaptirmisken kucugunu yaptirmayin derim bacizane kendi fikrim benimde kimseye soylemedim ama onlar icinde kimse anlamasin diyede kucuk yaptirmadim sonucta bu bizi memnun etmek icin okadar para verip dunyanin acisini cekiyoruz risklere giriyoruz

Selam arkadaşlar.Ayın 25inde ameliyat olacağım.Göğüs büyütme.Bu konu hakkında biriyle konuşmak istiyorum.Fikir edinmek icin.Zaten zor karar verdim.Ağrı sızı falan beni korkutuyor.Ve çalışmaya dönmem gerek.20gün rapor verecekmiş doktorum.sonrasında çalışabilecek miyim acaba

Back