Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

N
niye bu kadar korkuyorlar büyükten anlamıyorum keşke daha çok araştırsaydım ne istbe

Ben de dolgun ve Çatallı istiodum olabilecek en büyük dedim doktoruma da keşke daha önce okusaydım burdaki yazılar bir bilgim yoktu ve alelacele yaptırdım ama ne istediğimi kesinlikle çok iyi biliyordum normalden daha büyük dedim doktor olan o anlaması lazımdı dedi 400ccleri ancak cinsiyet değiştiren erkeklere yapılır çok iri olduklarından tamam dedim istediğim gibi olsunda.ama hayal kırıklığı mutsuzluk umutsuzluk şuan yaşadığım sana bakmadım daha benim Göğüs altım 76 göğsüm 93 daha küçülürse gerçekten kahrolurum doktor indikçe dolgunlaşıcak dedi inşallah öyle olur

Ben
ben de görüştüğüm ilk doktora güvenip yaptırdım öyle bi bahsetti ki 325 350cclerden daha büyüğünü kimse yapmıo yaptırmıo böyle Bayağı kocaman bir şey yaptırıyorum sandım ilk şokumu bandajlar açıldığında yaşadım ağlayasım geldi ama dolgunlaşıcak dedi

400 Cc cinsiyet değiştiren erkekleremi yapılırmış
Tatlım,ben iki çocuk emzirdim. Gögüslerim esnemişti. Üstte doku yoktu,altta vardı. Sarkıklık yoktu,toparlayıp dik bir gögüs yapmak için 400 cc ancak oldu. Hiçte öyle kocaman göğüslere sahip olmadım. Gayet güzel,dolgun sexy,alımlı,beğenilen göğüslere sahip oldum.. Bundan ufagı olsaydı ameliyat olmama değmezdi. Hatta bazen keşke biraz daha büyük olsaydı bile diyorum düşün... Forumda 500 cc ler hatta daha büyüklerini gördük biz. Kişinin boyuna,vücut yapısına,meme tapısına göre cc büyür. Cinsiyet değiştiren erkeklerle ne alakası var yahu .. Ne kadar saçma bir şey bu..!

Saçma işte ! 325cc ile 500cclik görüntü bekliodum bilmediğimden minnacık bi şey çıktı Saçma işte doktor böyle dediği için Israr etmedim zaten bulduğum ilk doktora ameliyat oldum ve çok mutsuzum o acıdan sıkıntıdan yılmasam çıkarıp 450 cc taktırırdım doktorlar büyük göğüsten niye bu kadar kaçıyor hastaları mutsuz etmek pahasına anlamıyorum söylemiştim doktora ne kadar büyükse bana o kadar güzel geliyor insanların büyüklüğünden şikayet ettikleri boyutlara bile özeniyorum diye

Arzum77 beni izlermisin görüntüsünü metal ediyorum

Tatlım,her doktor hasta isteğine Önem vermiyor sanırsam. Yani ben ameliyattan önce çok doktor gezdim araştırma yaptım.Hasta olarak beklentimi,istegimi anlatıyordum bazı doktorlar (özellikle hemcinslerim) beni dinliyormuş gibi yapıp kendi istediklerini bana kabul ettirmeye çalışıyorlardı. Özellikle boyut konusunda anlaşamıyoruk. Hatta eşime neden büyük yapmaktan kaçıyor bayan doktorlar demiştim,kıskanıyorlar belki diyip gülüşmüştük :)) Eşim kıskançlık yapıp bayan doktora ameliyat olmamı istiyordu ama bayan doktorları elemiştim bu yüzden. Hee erkek doktorlarında bazısı büyük protezden yana değil,büyük dediğim protezde büyük olsa Yurtdışında öylemi oysa :))
Beni anlayan doktoru,benim fikirlerime Önem veren doktoru bulana kadar araştırdım. Keşke sende acele etmeseydin ana olan olmuş artık. Fotolarına baktım,çok ufak değil aslında ama kıyafetle duruşu da önemli tabi..
Izlemeye aldım,bakabilirsin fotolara ..

Merhaba ben 2 ay önce göğüs altı kesi yöntemiyle silikon yaptırdım şu an sağ da dorun yok ama sol göğüs de ortası üste göre sönük duruyor ve hiç his yok öyle kalma durumu var mı kalırsa emzirmeye engel mi doktorum geçer dedi ama ameliyat olan başka bir arkadaş 2 Yıldır his olmadığını ve artık bu duruma alıştığını söyledi. Bir de doktorum masaja gerek yok dedi bu şekilde yönlendirmesi normal mi.?

Arkadaşlar ben ölçü konusunda daha görüşmedim doktorla tahlillerden sonra konuşusucaz parayı falan berince.siz böyle büyük küçük diye konustukca kafam karıştı.biri beni izlemeye alabilir mi? Bu konuda pişman olmak istemiyorum

400 cc ve cinsiyet değiştiren erkekler ??? ya ne alaka cok sacma

benim doktorum da sert sert masaj yapmamı önerdi..ben hissizlik hiç yaşamadım bilmiyorum bu hissizlik neden oluyor acaba onu da anlamış degilim .

kızlar yarın kamran efendioğlu ile görüşeceğim, randevu aldım. izmir'e gitmeden buradan 1-2 kişiyle daha görüşmek istedim fikir açısından. bakalım neler diyecek

Bence ücreti ödemeden önce doktorun size yapmayı düşündüğü,olabilecek büyümeyi (cup olarak) konuşun! Belki sizi tatmin edecek bir sonuca götürmeyecek ! Şu anki beden ve cup ölçünüzü size söylesin,kaç cup büyüyebilir sorun.. Bedeninizi ve cup ölçünüzü büyük magazalardaki iç çamaşırı bölümünde çalışan bayanlar bunu yapabilir. Yada sizde ölçebilirsiniz

4. hafta mı ben ameliyat için 1 hafta izin alıp 1 hafta sonra işe başlamayı düşünüyordum . Mümkün değil mi şimdi
yani kişiden kişiye göre değişen bi durum bu. bende oyle olmustu. ben mesela 2. haftada işe baslasam kollarımı falan kaldıramazdım tamamen yukarı... belki sende durum farklı olur hızlı iyileşirsin bilemem canım. olmadı raporunu uzattırırsın bişey olmaz

Sen iki çocuk mu emzirdin ama sen kac yasindasin cok cok genc duruyorsun masallah canim sana ya. Herkes senin memislerini cok begeniyor benide izlermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…