Izlemeye aldım,bakabilirsiniz fotolaraMerhaba, nerdeyse bütün yorumlarınızı okudum ben de hasan fındık'a karar verdim, görüştüm kendisiyle, ancak fotograflarınızı cok merak ediyorum. Kendisi öncesi sonrası fotograf göstermedi
Fiyatlar doktora,hastaneye,kullanılan proteze göre değişebilir canım.arkadaşlar kaça yapıyorlar genel olarak. kullanım ömrü var mı ? gögüs ucumun biri içerde iki işlem aynı anda olur mu ? hem büyültme hem gögüs ucu
Canım inşallah istediğin sonuca ulaşırsın. Hangi dr a karar verdiğini ve fiyatı merak ettimKizlaar gribi bi atlatayim ameliyat olunca memnun kalirsam size isim vericem :) hemde oyle 10 bin lere cikmadan
Canım beni de izler misin ben de merak ediyorum :)Izlemeye aldım,bakabilirsiniz fotolara
Izlemeye aldım,bakabilirsiniz fotolara
Çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim harikaaa bayıldım tam olarak istediğim bu:) ama çok zayıfım ve komik duracaktır şuan ancak ilerde 2. Ameliyat istiyorum doğumdan sonra! İdolümsünüz
Arzum benide izlermisin ben seni izliyorum bazi fotolari goruyorum ama göğüs fotolarini goremiyorumIzlemeye aldım,bakabilirsiniz fotolara
Hayırlı olsun memislerin canim. Biraz gec kalmissin dugunden 2 ay once filan yaptirsaydin iyi olurdu ancak 2 aya yumusuyormus6 gün öne 325cc protez taktırdım kas altına çok sert ve ayrıkilk ne zaman yumuşar üç hafta sonra düğünüm var eşimin haberi yok ve beni de izler misin fotolarını merak ediyorum
Ben daha ameliyat olmadim canim insallah bende biran once biriktiririm parayida olurum. Benim boyum 163 kilom 50 ben büyük istemiyorum ama cokta küçük istemiyorum 275 cc düşünüyordum ama az once 295 cc taktiran birinin mesajini okudum küçücük oldu mutsuzum diyordu kafam iyice karıştıbüyük istediğimi söyledim doktora 325 350 arası takarım amliyatta karar vericem dedi 325cc takmış istediğimden küçük oldudaha da küçülsün hiç istemem ödem gidince
Ben bu 75 a b c nasil hesaplaniyor bilmiyorum suan 75 b yi doldurmuyor. Nasil hesaplaniyor bu anlatabilirmisinözelde 9.000 e ameliyat oldum doktora tam anlat ne istediğini ben 75c olsunistiyordum oldu mu bilmiyorum olmadıysa çok mutsuz olucam
Slm kizlar 75 85 vs bunlar gogusalti olcusu gogus a b c d cup diye olcululur benim 50 gun once 345 cc takildi gogsum sifirdi kilomda 48 50 boyumda 162 falan kimse ablamsain diye kucuk yaptirmayin zaten suanki gordukleriniz yeni ilk takildigindan sonra hele birde kas alti yapiliyorsa yuzde yirmiden fazla kuculuyor silikon yerine ofurdukca benimkiler ilk zaman buyuk geldi bir kac gundur baya kuculdugu soyleyebilirim yaptirmisken kucugunu yaptirmayin derim bacizane kendi fikrim benimde kimseye soylemedim ama onlar icinde kimse anlamasin diyede kucuk yaptirmadim sonucta bu bizi memnun etmek icin okadar para verip dunyanin acisini cekiyoruz risklere giriyoruzArkadaşlar çok belli olacak , balon gibi olacak, küçük olsun 75 olsun diye düşünmeyin, benim de göğüslerim çok küçüktü balon gibi olmasın, çok belli olmasın diye düşünüp 75 beden yaptırdım, ilk başlarda mutluydum ama göğüs yerleşipte, şişliği indiği zaman, keşke daha ideal bir ölçü yaptırsaydım diye düşündüm ve ameliyatın üzerinden 6 sene geçti, keşke daha büyük 80 ya da 85 yaptırsaydım diye düşünüyorum, birde vücut ölçüleriniz çok önemli, benim omuzlarım geniş olduğu için daha büyük yaptırabilirdim, ama ilgi çekecek, fark edilecek, balon gibi olacak diye daha büyük yaptırmadım, şimdi mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?