Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım ya adana da ii bu dr bulursan bana da soylermisin bende erol kesiktasi duydum bugün görümcem görüşmeye gitti inş uçuk bi fiyat vermez :-(

Ersal Kaya ve Cemil Dalay bana tavsiye edilen doktorlar. Açıkçası arkadaşın bahsettiği doktoru hiç duymadım.

Bu arada Erol Kesiktaş kaç lira fiyat vermiş, beni de bilgilendirir misiniz?

Kızlaar bende mersinde büyütmeyiı düşünüyorum iyi bi doktor var mı bildiğiniz ve fiyatlar nedir 950 sayfa olmus muhabbet,tek tek bakamadım belki bahsetmişsinizdir bilen yaptıran var mı acabaa

Selam kızlar yıllardır takipteyim. Daha önce yazmadim çünkü bir türlü eşimi ikna edemedim. Ikna oldu tamam dedi ama şimdide işsiz kaldi. Amelyatlar cok cok pahali 10 bin diyen bile varmış bu cok korkunc bi rakam. Kararimi verdim insallah olucam ameliyat ama gercekten uygun bi doktor bulmaliyim ve tabi sadece bayan doktor eşimin şartı. Size soracagim o kadar cok soru var ki ... hepimiz bitbirimizi anliyoruz kimi yorunlari okurken dedim ki " kalbimin tercumani olmus bu mesaj " kendini kadin gibi hissedememek cok korkunc

Bir arkadaş universite hastanesinden bahsetmiş bu konuda bilgisi olan lutfen paylassin.. ben parayi esten dosttan bulucam ama 5binden fazla bulabilecegimi sanmiyorum

Dr. Aylin karanlık vardi mutlaka duymussunuzdur suan ki fiyatini bilen var mi arkadaşlar ?

Yaptırmış olan arkadaslari kutluyorum sizin adiniza gercekten cok seviniyorum Allah Bizede nasib eder insallah en saglikli ve güzel sekilde.

Korkularim çok benim

Ameliyat oldugumu kimsenin bilmesini istemiyorum bu yüzden istedigim büyüklükte taktirirsam ( ki büyük istemiyorum sevmiyorum ama o bicagin altina yatmiskende degsin istiyorum ) disardan belli olur mu ?

Kasalti cok cok zormuş ve benim canim cok azdir ama kas üstüne yapilirsa dokundugunda belli oluyormus o silikonu hissediyormussun bunu istemiyorum

Kas alti yuvarlak istiyorum çünkü dekolteye açım (((

Cok uzattim kusura bakmayin ...

Cnm o universite hastanesinden bahseden arkadas benim anliyorum seni hepimizin istegi asagi yukari ayni zaten vucut yapilarimiza gore degisiyor sekline ve nereye konacagina isinin ehli bi doktorla karar vermelisin ozellerde fiyat malum devlet hastanelerini bi arastir bulundugun sehirde bayan doktor istemissin tercih meselesi saygi duyarim ama cinsiyetinden once isini iyi yapmasina bakmalisin sonucta onlar icin yuzlerce gordukleri siradan bir organ esinede sagliginin doktorun cinsiyetinden once geldigini bi ara ogretiver

Teşekkür ederim canim. Ah eşim ! kıskanç erkek çok farklı oluyor canim normaldede hep bayan doktor arar .. aylin karanlik hakkinda bilgin varmı fiyati ne kadar acaba

Teşekkür ederim canim. Ah eşim ! kıskanç erkek çok farklı oluyor canim normaldede hep bayan doktor arar .. aylin karanlik hakkinda bilgin varmı fiyati ne kadar acaba
Benim ameliyat olacağın doktorda bayan canım isim vermiyim reklam gibi olöasın daga önce yazdım gerçi ama mesaj atarsan yazarım..

O doktoru duymadim cnm anliyorum ama bu kiskancliktan daha ote bisey sagligin sonucta o yuzden demistim ama mutlaka bayan doktor da vardir aylin hanimdan bi randevu alsan

O doktoru duymadim cnm anliyorum ama bu kiskancliktan daha ote bisey sagligin sonucta o yuzden demistim ama mutlaka bayan doktor da vardir aylin hanimdan bi randevu alsan
Gelde onu kiskanc adama anlat işte
parayi ayarlamadan randevu almam dogru olir mu ki

Kızlar bende yıllardır takipteyim nihayet yeni üye oldum adımı nasıl değiştirebilirim yardım lütfen

İzmir'de devlet hastanelerinde Üniversite'de ya da anlaşmalı özel hastanede yani kısacası estetiği daha ucuz ve iyi yapan bir doktor ismi önerebilecek olan arkadaş var mı?benim hem dikleştirme hem de büyütme olacak sanırım

İzmir Dr Ebru ülger duyan bilen varmı acaba hiç ön görüşme yapmadım yurt dışından gidicem Ağustos ta inşallah hem heyecan hem korku sormayın gitsin sizin paylaşımlarınızla cesaret alıp gidiyorum yaptıranlar çabuk iyileşme süreçleri dilerim benim gibilere de cesaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…