- 17 Haziran 2015
- 70
- 47
- 18
SÜDYENSIZMI GEZİOSUNBugün de takoz, menene,işkence sütyenimi takmadım, bol bi gömlek giydimOooooooooooh pek güZel...efil efil.....kalbim sıkışması, deriiiiiin nefes alma isteğim geçti....
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SÜDYENSIZMI GEZİOSUNBugün de takoz, menene,işkence sütyenimi takmadım, bol bi gömlek giydimOooooooooooh pek güZel...efil efil.....kalbim sıkışması, deriiiiiin nefes alma isteğim geçti....
![]()
İYİ BARİ DEMEK Kİ OLABILIYOMUS O ZAMAN BENDE KOYMAMASI İÇİN Bİ TEKLIF SUNARIMbenim yoktu doktorum kullanmıyormuş dren Allahtan bir sıkıntım olmadı .
oluyo ama riskli olabilir tabi
Evet canım , dümdüz tahta göğsümü gere gere geziyorum. Ama dediğim gibi bol bi gömlek var üstümde :)karşıdan rüzgar esmezse kimse çakmaz durumuSÜDYENSIZMI GEZİOSUN![]()
Benzer sorunlar bende de vardı canım.ameliyattan önce ekg çekildi,herşey normal çıktı.şu anda en hoşuma giden şey,denizden çıkınca süngerlerin suyunu sıkmak zorunda olmamak.deniz kıyafetim göbeğime kadar sırılsıklam olmadan eve dönebilmek.ne büyük rahatlıkmış yaaaEvet canım , dümdüz tahta göğsümü gere gere geziyorum. Ama dediğim gibi bol bi gömlek var üstümde :)karşıdan rüzgar esmezse kimse çakmaz durumuAyyy bi rahatım ki, Wallahi nefes açlığı çekiyordum hep.1 saatte bir hiiiiiiiiiii diyerek deriiiin bi nefes alıyordum. Kalbime iğneler batıyordu. Kardiolog iyisin deyip yolladı beni. Ama ben sorunu kendim teşhis ettim
Teşhis şu: sütyendeki kalın sünger teri emiyor ve ıslanıyor. Islak ıslak göğsümün üstünde duruyor, bu da kalp üstündeki göğüs kasını üşütüyor.( allahım saçmalamıyorum inşallah
) bu yüzden de göğüs Kasım'da iğne gibi batma hissediyorum. Nefes açlığımın sebebi de yine kalp değil, göğsüme baskı yapan sert ve kalın sütyen. 1 gündür sütyen yok, sıkıntı da yok.ama görüntü çok komik... Aaaaa başlarım sütyenine, 1 aydır kalp hastası sanıyordum kendimi.
mengene diye bir korku filmi vardı tv de cıkmıştı teeeey seneler evvel 20 sene öncesi ilk evlendigimiz hafta izlemistik eşimle ne korkmuştum yaw benim herif daha o zaman belliymiş ne romantik olduguMe
mengene yazcaktım, menene diil![]()
Tadını çıkar canımBenzer sorunlar bende de vardı canım.ameliyattan önce ekg çekildi,herşey normal çıktı.şu anda en hoşuma giden şey,denizden çıkınca süngerlerin suyunu sıkmak zorunda olmamak.deniz kıyafetim göbeğime kadar sırılsıklam olmadan eve dönebilmek.ne büyük rahatlıkmış yaaa![]()
Benimki de boks maçı izliyormengene diye bir korku filmi vardı tv de cıkmıştı teeeey seneler evvel 20 sene öncesi ilk evlendigimiz hafta izlemistik eşimle ne korkmuştum yaw benim herif daha o zaman belliymiş ne romantik oldugu![]()
ben bu memelerle südyensiz yatmıyorum bile düşün o kadar psikoloji gidik özgüvenine hayran kaldımEvet canım , dümdüz tahta göğsümü gere gere geziyorum. Ama dediğim gibi bol bi gömlek var üstümde :)karşıdan rüzgar esmezse kimse çakmaz durumuAyyy bi rahatım ki, Wallahi nefes açlığı çekiyordum hep.1 saatte bir hiiiiiiiiiii diyerek deriiiin bi nefes alıyordum. Kalbime iğneler batıyordu. Kardiolog iyisin deyip yolladı beni. Ama ben sorunu kendim teşhis ettim
Teşhis şu: sütyendeki kalın sünger teri emiyor ve ıslanıyor. Islak ıslak göğsümün üstünde duruyor, bu da kalp üstündeki göğüs kasını üşütüyor.( allahım saçmalamıyorum inşallah
) bu yüzden de göğüs Kasım'da iğne gibi batma hissediyorum. Nefes açlığımın sebebi de yine kalp değil, göğsüme baskı yapan sert ve kalın sütyen. 1 gündür sütyen yok, sıkıntı da yok.ama görüntü çok komik... Aaaaa başlarım sütyenine, 1 aydır kalp hastası sanıyordum kendimi.
aaaa tamam iş yerınde kullanıyorum o yuzden noldu kıcaney kapat şu caps lockunu![]()
Canım inan atletliyim şimdi evde geziyorum, Dümdüzüm.evde de temizlik var, temizliği beraber yapıyoruz bi bayanlaben bu memelerle südyensiz yatmıyorum bile düşün o kadar psikoloji gidik özgüvenine hayran kaldım
hahahahah ay canım ya koptum şu anCanım inan atletliyim şimdi evde geziyorum, Dümdüzüm.evde de temizlik var, temizliği beraber yapıyoruz bi bayanlaÖnce çaktırmadan baktı sonra da dik dik baktı
Beni hiç sütyensiz görmemişti tabi. Şöyle dedi" abouuu, heç memen yokmuş.vıyyyyyy yazzıgh gııııı.."
Inan öZgüven yerlerde, ama napiimmmm göğsüm ağrıyo sütyenle.biraz takmiiiiim bakalım .
ben size 1 ay sonra memenin hasını göstercem diyeydinCanım inan atletliyim şimdi evde geziyorum, Dümdüzüm.evde de temizlik var, temizliği beraber yapıyoruz bi bayanlaÖnce çaktırmadan baktı sonra da dik dik baktı
Beni hiç sütyensiz görmemişti tabi. Şöyle dedi" abouuu, heç memen yokmuş.vıyyyyyy yazzıgh gııııı.."
Inan öZgüven yerlerde, ama napiimmmm göğsüm ağrıyo sütyenle.biraz takmiiiiim bakalım .
yok bisey canım zor oluyordu da öyle okumakaaaa tamam iş yerınde kullanıyorum o yuzden noldu kı![]()
yok bisey canım zor oluyordu da öyle okumak![]()
Yaptırınca uçuna yıldız yapıştırıp gezicem... Yıldızlar dahahahahah ay canım ya koptum şu anbana da öyle diolar memen yok olsa çok seksı kız olurdun ben onlara göstersem seksiliği
![]()
yıldızlar sana feda olsun yaw gökyüzünden hepsini toplarım hatta bütün yıldızlar kendi aralarında kavgaya tutuşçak beni yapıştır beni yapıştır diyeYaptırınca uçuna yıldız yapıştırıp gezicem... Yıldızlar daWhiteSwan_ dan... O gökten topliiiicak yıldızları
![]()
haha evet yıldız çok mantıklıYaptırınca uçuna yıldız yapıştırıp gezicem... Yıldızlar daWhiteSwan_ dan... O gökten topliiiicak yıldızları
![]()
yıldızlar sana feda olsun yaw gökyüzünden hepsini toplarım hatta bütün yıldızlar kendi aralarında kavgaya tutuşçak beni yapıştır beni yapıştır diye![]()
sana da gül toplarım üzülme canımhaha evet yıldız çok mantıklı![]()