Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım ben daha olmadım, son görüşmede Dr um söyledi. Temmuz 22 benim ameliyat Allah yardımcımız olsun.
Amiin benim hemen yaptirmam lazim 3 ay sonra dugunum var o gelinlik bu bedene olmali arkadas! :) cok da korku sariyor dusundukce agrisi acisi iyilesemiyecekmisim gibi geliyor of off

Hahaah alemsin o destekli sutyen acisini iyi bilirim ve takmadiginda ki eksikligi evde cikarip atiyosun da ben senin kadar cesur olamam bu disariya cikma konusunda malum zaten minicik yok desen yeridir cikacakmis da dolu vurmus buyuyememis misali

k bakma yazamadm uzun süredir gremiorum mutlu oldum walla sonucumdan 4 ay btmek üzere sayılır:)
Olsun canim onemli degil sen benden kidemlisin be daha iki ay 5 gunlugum ama hala tas gibiler ne zaman yumusayacaklar bide bisey sorcam ara sira agri giriyo sendede oluyomu sanki icimden bole yakip geciyo c iz diye

Canım peki doğumdan önce olmasi mi ii sence yoksa ben de bir çocuktan sonra mı yapsam ay şimdide bu kafama takıldı aklımda şu vat aslında doğum sonrası olursa belki sarkma falan olur onun icin diklestirme de gerekir mi acaba şimdi yapsamda 6 7 ay sonra falan hamile kalsam sorun olur mu ay ne olcak böyle

Doğum düşünenler için doğum sonrası daha mantıklı bence..

Canım peki doğumdan önce olmasi mi ii sence yoksa ben de bir çocuktan sonra mı yapsam ay şimdide bu kafama takıldı aklımda şu vat aslında doğum sonrası olursa belki sarkma falan olur onun icin diklestirme de gerekir mi acaba şimdi yapsamda 6 7 ay sonra falan hamile kalsam sorun olur mu ay ne olcak böyle

Olsun canim onemli degil sen benden kidemlisin be daha iki ay 5 gunlugum ama hala tas gibiler ne zaman yumusayacaklar bide bisey sorcam ara sira agri giriyo sendede oluyomu sanki icimden bole yakip geciyo c iz diye
yk walla bnde hc agrı fln kalmadı 2. ayda nasıldı hatrlamıorum ama sadece ucları sızlıyo gibi gelio bazen

Ayy ilahi cok güldüm cesaretine hayran kaldım tatlım ben hayatta sütyensiz cıkmaya cesaret edemezdim (sütyensiz çıkmam abi) ama biliyorum cok baskı yapıyor o sutyenler ve teller benim de kalbim sıkışıyordu ondanmış demek
ve sorun olmamasına sevindim canım dün işten gücten konusamadık ne yoğun kadınlarız

Bugün de takoz, menene,işkence sütyenimi takmadım, bol bi gömlek giydim Oooooooooooh pek güZel...efil efil.....kalbim sıkışması, deriiiiiin nefes alma isteğim geçti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…