Amiin benim hemen yaptirmam lazim 3 ay sonra dugunum var o gelinlik bu bedene olmali arkadas! :) cok da korku sariyor dusundukce agrisi acisi iyilesemiyecekmisim gibi geliyor of offCanım ben daha olmadım, son görüşmede Dr um söyledi. Temmuz 22 benim ameliyatAllah yardımcımız olsun.
HahaahBen bugün kardioloji Servisi'ne gittim, arada kalbimde bi ağrı hissediyordum. Bi sıkıntı yokmuş çok şükür. Okuldan sonra eve gelip duş alıp öyle gittim, malum Ramazan ve yediğim pastırmanın haddi hesabı yokDamarlarımda çemen akıyor sanki Doktor muhteşem kokumdan bayılmasın diye yıkanmak zorunda kaldım Ayyyy banyoda bi memelerime baktım, sütyen yüzünden çizgiler oluşmuş kırmızı kırmızı, uçları süngerin baskısından içine kaçmış.... O an Memelerimi özgür bırakmaya karar verdim, sütyen takmadım. Oldum mu bi oğlan çocuğu Sütyensiz ( memesiz) gittim Dr a. Sanki yolda herkes bana bakıyormuş gibi geldi. Çantanın sapıyla kamufle etmeye çalıştım .... Ve şunu farkettim , sütyen takmadığımda kalbimdeki ağrı azalıyor. Acaba o teller, takoz gibi olan süngerler baskı mı yapıyordu??????????
Olsun canim onemli degil sen benden kidemlisin be daha iki ay 5 gunlugum ama hala tas gibiler ne zaman yumusayacaklar bide bisey sorcam ara sira agri giriyo sendede oluyomu sanki icimden bole yakip geciyo c iz diyek bakma yazamadm uzun süredir gremiorum mutlu oldum walla sonucumdan 4 ay btmek üzere sayılır:)
Drende hic bir sey yok korkmayin gercekten...cikartmasi 15 sn ve acimiyor.[
cıkartırken deılde takılıyken sankı problem varmıs oyle dıolar
Doğum düşünenler için doğum sonrası daha mantıklı bence..Canım peki doğumdan önce olmasi mi ii sence yoksa ben de bir çocuktan sonra mı yapsam ay şimdide bu kafama takıldı aklımda şu vat aslında doğum sonrası olursa belki sarkma falan olur onun icin diklestirme de gerekir mi acaba şimdi yapsamda 6 7 ay sonra falan hamile kalsam sorun olur mu ay ne olcak böyle
yk walla bnde hc agrı fln kalmadı 2. ayda nasıldı hatrlamıorum ama sadece ucları sızlıyo gibi gelio bazenOlsun canim onemli degil sen benden kidemlisin be daha iki ay 5 gunlugum ama hala tas gibiler ne zaman yumusayacaklar bide bisey sorcam ara sira agri giriyo sendede oluyomu sanki icimden bole yakip geciyo c iz diye
DRENLERDEN BAHSEDİOSUNnasıl acımıyor yaaaa cıkartmasalar inanacam buna
Ben bugün kardioloji Servisi'ne gittim, arada kalbimde bi ağrı hissediyordum. Bi sıkıntı yokmuş çok şükür. Okuldan sonra eve gelip duş alıp öyle gittim, malum Ramazan ve yediğim pastırmanın haddi hesabı yokDamarlarımda çemen akıyor sanki Doktor muhteşem kokumdan bayılmasın diye yıkanmak zorunda kaldım Ayyyy banyoda bi memelerime baktım, sütyen yüzünden çizgiler oluşmuş kırmızı kırmızı, uçları süngerin baskısından içine kaçmış.... O an Memelerimi özgür bırakmaya karar verdim, sütyen takmadım. Oldum mu bi oğlan çocuğu Sütyensiz ( memesiz) gittim Dr a. Sanki yolda herkes bana bakıyormuş gibi geldi. Çantanın sapıyla kamufle etmeye çalıştım .... Ve şunu farkettim , sütyen takmadığımda kalbimdeki ağrı azalıyor. Acaba o teller, takoz gibi olan süngerler baskı mı yapıyordu??????????
caney kapat şu caps lockunuDRENLERDEN BAHSEDİOSUN
evet bnmki acımıstı wallaDRENLERDEN BAHSEDİOSUN
bazı kadınlar zeyna lilişcim biz öyle güclü degiliznasıl acımıyor yaaaa cıkartmasalar inanacam buna
ya amlyt sürecm cok ii gecti 4.günde ayaklandm ama diren cıkarken hic acımıyor desek yalan olur tabi dediği giibi 10 15 sanye sürüyorbazı kadınlar zeyna lilişcim biz öyle güclü degiliz
KOYMASADA OLUR MU ACABAevet bnmki acımıstı walla
oluyo ama riskli olabilir tabiKOYMASADA OLUR MU ACABA
benim yoktu doktorum kullanmıyormuş dren Allahtan bir sıkıntım olmadı .KOYMASADA OLUR MU ACABA
Bugün de takoz, menene,işkence sütyenimi takmadım, bol bi gömlek giydimAyy ilahi cok güldüm cesaretine hayran kaldım tatlım ben hayatta sütyensiz cıkmaya cesaret edemezdim (sütyensiz çıkmam abi) ama biliyorum cok baskı yapıyor o sutyenler ve teller benim de kalbim sıkışıyordu ondanmış demek
ve sorun olmamasına sevindim canım dün işten gücten konusamadık ne yoğun kadınlarız
mengene yazcaktım, menene diilBugün de takoz, menene,işkence sütyenimi takmadım, bol bi gömlek giydimOooooooooooh pek güZel...efil efil.....kalbim sıkışması, deriiiiiin nefes alma isteğim geçti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?