Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

SÜDYENSIZMI GEZİOSUN
Evet canım , dümdüz tahta göğsümü gere gere geziyorum. Ama dediğim gibi bol bi gömlek var üstümde :)karşıdan rüzgar esmezse kimse çakmaz durumu Ayyy bi rahatım ki, Wallahi nefes açlığı çekiyordum hep.1 saatte bir hiiiiiiiiiii diyerek deriiiin bi nefes alıyordum. Kalbime iğneler batıyordu. Kardiolog iyisin deyip yolladı beni. Ama ben sorunu kendim teşhis ettimTeşhis şu: sütyendeki kalın sünger teri emiyor ve ıslanıyor. Islak ıslak göğsümün üstünde duruyor, bu da kalp üstündeki göğüs kasını üşütüyor.( allahım saçmalamıyorum inşallah) bu yüzden de göğüs Kasım'da iğne gibi batma hissediyorum. Nefes açlığımın sebebi de yine kalp değil, göğsüme baskı yapan sert ve kalın sütyen. 1 gündür sütyen yok, sıkıntı da yok.ama görüntü çok komik... Aaaaa başlarım sütyenine, 1 aydır kalp hastası sanıyordum kendimi.

Benzer sorunlar bende de vardı canım.ameliyattan önce ekg çekildi,herşey normal çıktı.şu anda en hoşuma giden şey,denizden çıkınca süngerlerin suyunu sıkmak zorunda olmamak.deniz kıyafetim göbeğime kadar sırılsıklam olmadan eve dönebilmek.ne büyük rahatlıkmış yaaa

Tadını çıkar canım doya doya yüz, sahilde süzül.... Koşa koşa şezlonga gidip havluya sarınma dönemi bitti

ben bu memelerle südyensiz yatmıyorum bile düşün o kadar psikoloji gidik özgüvenine hayran kaldım

ben bu memelerle südyensiz yatmıyorum bile düşün o kadar psikoloji gidik özgüvenine hayran kaldım
Canım inan atletliyim şimdi evde geziyorum, Dümdüzüm.evde de temizlik var, temizliği beraber yapıyoruz bi bayanlaÖnce çaktırmadan baktı sonra da dik dik baktı Beni hiç sütyensiz görmemişti tabi. Şöyle dedi" abouuu, heç memen yokmuş.vıyyyyyy yazzıgh gııııı.."Inan öZgüven yerlerde, ama napiimmmm göğsüm ağrıyo sütyenle.biraz takmiiiiim bakalım .

hahahahah ay canım ya koptum şu an bana da öyle diolar memen yok olsa çok seksı kız olurdun ben onlara göstersem seksiliği

ben size 1 ay sonra memenin hasını göstercem diyeydin

hahahahah ay canım ya koptum şu an bana da öyle diolar memen yok olsa çok seksı kız olurdun ben onlara göstersem seksiliği
Yaptırınca uçuna yıldız yapıştırıp gezicem... Yıldızlar da WhiteSwan_ dan... O gökten topliiiicak yıldızları

Yaptırınca uçuna yıldız yapıştırıp gezicem... Yıldızlar da WhiteSwan_ dan... O gökten topliiiicak yıldızları
yıldızlar sana feda olsun yaw gökyüzünden hepsini toplarım hatta bütün yıldızlar kendi aralarında kavgaya tutuşçak beni yapıştır beni yapıştır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…