Yuh yaIstanbuldayım canım bugün gidicem görüşmeye hem Aylin hanımla hemde Fuat beyle bakalım inşallah karar verebilirim Aylin hanım 9 bin Fuat bey 7 bin istiyor ikisininde göntemi farklı ne kadar zor işmiş karar verme aşaması walla ben kredi çektim bu yazı da memesiz geçiremezdim
Fuat beyle görüştüm kızlarr Perşembe ameliyat oluyorum walla ne kadar doktor araştırırsanız o kadar kafası karışıyo insanın ben 4 doktorla görüştüm hepsi başka bi Yöntem söyledi en son artık yeter dedim Fuat beyde karar kıldım iyi mi yaptım bilmiyorum diğer doktorlar meme yapın küçük en fazla 275 cc olur demişti Fuat bey 325 yada 350 cc yapıcam dedi çok Tedirgindim ani karar verdim ama hayırlısı artıkYuh yabu gidişle ben yaptiramicam galiba
canım hemen yaz bize görüşme nasil gecti ne oldu ne bitti
Canim diger doktorlar en fazla 275 demis 325 yada 350 takarsa catlaklar olmaz mi goguslerinde ? Hemde ben burdayim derler yani buyuk olmazlar miNeden bana kimse yardımcı olmuyo çok stres oldum
Canim diger doktorlar en fazla 275 demis 325 yada 350 takarsa catlaklar olmaz mi goguslerinde ? Hemde ben burdayim derler yani buyuk olmazlar mi[/QUOTE
Fuat bey Çatlak olmaz dedi ama bana göre büyük ve yapay durur diye düşünüyorum. önce çok hevesliydim ama şimdi çok kararsız kaldım
Konuştum canım bunun haricinde o kadar çok doktorlara konuştum ki o yüzden kafam karıştı zaten kas altı mentor high profile yapıcak kan testini felan verdim bugünInsallah canim insallah catlak olmaz.canim doktorla ayrintili konusmadin mio kadar acı cekeceksin ya keske ani karar vermeseydin
İnşallah3 ay önce arkadaşım da Fuat beye yaptırdı ama o hem toparlama hep silikon çokta memnun benim korkum yapay olmaması söyledim istediğim şeyi ama doktorlar da bazen kafasına yapabiliyo inşallah pişman olmam
İstanbul canımNisan.umut senin doktorun hangi şehirde ?
Canim kayinvalidenlerin bilmesini istemiyosan kesinkle döndükten sonra yaptir.cunku anlar herkes ve onu gec sen o aciyla nasil is güç yapicaksin orda ben olsam asla yaptirmazdim.ama bilsinler sorun diil diyosan yaptir ama onlarada ameliyat sonrasi surecini anlatmalisinYa kizlar benim bi sorum olcak fazla giremiyorum hem ramazan hem izin telaşi derken vakit kalmio ama kafama bi suru soru var ya ben izine gidince bi 20 gun ardahanà gidicem kaynanamlarin yanina yazlari koye gidiolar bizde ilk defa gidicez bi haftada istambulda kalcam siz ce amelyatimi gitmeden once mi olmaliyim gittikten sonrami ?? birde esim benimle bi hafta kaldik tan sora doncek fransaya ben kalcam Amelyat tan bi hafta sora cocuklara bakabilecekmiyim iki oglum var biri 3 digeri 1 bucuk yasinda ?? Doktorlada gorusmem var 22sinde onada sormak istiyorum cok kararsiz kaldim bn koye gitmeden once amelyat olmak istiyorum nasil olur sizce
Fuat beyle görüştüm kızlarr Perşembe ameliyat oluyorum walla ne kadar doktor araştırırsanız o kadar kafası karışıyo insanın ben 4 doktorla görüştüm hepsi başka bi Yöntem söyledi en son artık yeter dedim Fuat beyde karar kıldım iyi mi yaptım bilmiyorum diğer doktorlar meme yapın küçük en fazla 275 cc olur demişti Fuat bey 325 yada 350 cc yapıcam dedi çok Tedirgindim ani karar verdim ama hayırlısı artık
Kilomuz ve boyumuz ayniymis canim.ben en fazla 300e cesaret edebiliyorum.keske gorme imkanim olsaydiMerhaba canim kilon ve boyunu bilmiyorum ama 325 ve 350 arasi bence cok guzel ilk gunlerde 200 de taktirsan cok buyuk gelecek benim kilom yaptirirken 48 di boyumda 163 bana 345 takildi hic de buyuk gelmiyor tabi birazda zevk meselesi yirtilir korkusunuda bir cok yag var yirtilmaz eger duzenli birsure kullanirsan simdiden saglikla atlatman dilegiyle
Aslinda kimse nin bilmesini istemiorum ama soyle dusunuorum oralar sogukmus ole dio kayinvalidemler birde hasta olurum istambul sicak orasi soguk grip olurum doktor amelyat edemem derse die cok korkuyorum okadar bekledim ô yuz d'en gider gitmez oliyim diorum ya ben orda is guc yapmam ô yonden bi sıkıntim olmaz ama agrilarim olursa anlarlar anlamalarinida istemiorumCanim kayinvalidenlerin bilmesini istemiyosan kesinkle döndükten sonra yaptir.cunku anlar herkes ve onu gec sen o aciyla nasil is güç yapicaksin orda ben olsam asla yaptirmazdim.ama bilsinler sorun diil diyosan yaptir ama onlarada ameliyat sonrasi surecini anlatmalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?