Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yuh ya bu gidişle ben yaptiramicam galiba
canım hemen yaz bize görüşme nasil gecti ne oldu ne bitti

Kizlar merhaba :)

Ben uzun zamandir meme estetigi yaptirmak istiyordum ve nihayet kararimi verdim. Önümüzdeki yil yaptiriyorum. Simdi ise hangi doktoru sececegimi arastiriyorum. Önceden burnumu yaptirdim ve en pahali doktorlardan birisine gittim. Memnun kaldim elbette. Ama memelere ayni yüklü miktari ödemek istemiyorum. Burun tam yüzün ortasinda herkese acik sekilde oldugu icin daha önemliydi benim icin. Memelerimin arasinda cok bosluk var, birbirinden cok uzaklar ayriklar. Ve ikisi de yasima göre sarkik. 23 yasindayim ve gögusumun birisi digerinden buyuk. Bu sekilde memeleri olup basarili sonuc elde eden var mi aranizda? Ve doktor arastirirken nelere dikkat etmeliyim? Bildiginiz uygun fiyata yapan doktorlar var mi? Tecrübe sart, yani ne cok pahali olsun ne de ucuz... neler önerirsiniz bana? Nihayet yeni cicilerime kavusacamm :)

Yuh ya bu gidişle ben yaptiramicam galiba
canım hemen yaz bize görüşme nasil gecti ne oldu ne bitti
Fuat beyle görüştüm kızlarr Perşembe ameliyat oluyorum walla ne kadar doktor araştırırsanız o kadar kafası karışıyo insanın ben 4 doktorla görüştüm hepsi başka bi Yöntem söyledi en son artık yeter dedim Fuat beyde karar kıldım iyi mi yaptım bilmiyorum diğer doktorlar meme yapın küçük en fazla 275 cc olur demişti Fuat bey 325 yada 350 cc yapıcam dedi çok Tedirgindim ani karar verdim ama hayırlısı artık

Insallah canim insallah catlak olmaz.canim doktorla ayrintili konusmadin mi o kadar acı cekeceksin ya keske ani karar vermeseydin

Insallah canim insallah catlak olmaz.canim doktorla ayrintili konusmadin mi o kadar acı cekeceksin ya keske ani karar vermeseydin
Konuştum canım bunun haricinde o kadar çok doktorlara konuştum ki o yüzden kafam karıştı zaten kas altı mentor high profile yapıcak kan testini felan verdim bugün

3 ay önce arkadaşım da Fuat beye yaptırdı ama o hem toparlama hep silikon çokta memnun benim korkum yapay olmaması söyledim istediğim şeyi ama doktorlar da bazen kafasına yapabiliyo inşallah pişman olmam

3 ay önce arkadaşım da Fuat beye yaptırdı ama o hem toparlama hep silikon çokta memnun benim korkum yapay olmaması söyledim istediğim şeyi ama doktorlar da bazen kafasına yapabiliyo inşallah pişman olmam
İnşallah

Kızlar selam bayadır girememiştim foruma, 2. ayımdayım, göğüslerimden biri indi oturdu masaj yaparken de daha yumuşak ama diğer göğsüm daha sert ve dekolteli kısmı diğerine göre daha şiş, masaj yaparken de diğerine göre daha sertlik var, sanırım oturmadı ya da başka birşey var çözemedim :/ ara ara ağrımda oluyor o ğöğsümde kas ağrısı gibi, böyle bişey yaşayan var mı içinizde? Cumartesi bakıcak doktorum ama ben yinede sizlere de sormak istedim.

Ya kizlar benim bi sorum olcak fazla giremiyorum hem ramazan hem izin telaşi derken vakit kalmio ama kafama bi suru soru var ya ben izine gidince bi 20 gun ardahanà gidicem kaynanamlarin yanina yazlari koye gidiolar bizde ilk defa gidicez bi haftada istambulda kalcam siz ce amelyatimi gitmeden once mi olmaliyim gittikten sonrami ?? birde esim benimle bi hafta kaldik tan sora doncek fransaya ben kalcam Amelyat tan bi hafta sora cocuklara bakabilecekmiyim iki oglum var biri 3 digeri 1 bucuk yasinda ?? Doktorlada gorusmem var 22sinde onada sormak istiyorum cok kararsiz kaldim bn koye gitmeden once amelyat olmak istiyorum nasil olur sizce

Canim kayinvalidenlerin bilmesini istemiyosan kesinkle döndükten sonra yaptir.cunku anlar herkes ve onu gec sen o aciyla nasil is güç yapicaksin orda ben olsam asla yaptirmazdim.ama bilsinler sorun diil diyosan yaptir ama onlarada ameliyat sonrasi surecini anlatmalisin

Merhaba canim kilon ve boyunu bilmiyorum ama 325 ve 350 arasi bence cok guzel ilk gunlerde 200 de taktirsan cok buyuk gelecek benim kilom yaptirirken 48 di boyumda 163 bana 345 takildi hic de buyuk gelmiyor tabi birazda zevk meselesi yirtilir korkusunuda bir cok yag var yirtilmaz eger duzenli birsure kullanirsan simdiden saglikla atlatman dilegiyle

Kilomuz ve boyumuz ayniymis canim.ben en fazla 300e cesaret edebiliyorum.keske gorme imkanim olsaydi cok buyuk durmuyor mu 345

Son düzenleme:
Aslinda kimse nin bilmesini istemiorum ama soyle dusunuorum oralar sogukmus ole dio kayinvalidemler birde hasta olurum istambul sicak orasi soguk grip olurum doktor amelyat edemem derse die cok korkuyorum okadar bekledim ô yuz d'en gider gitmez oliyim diorum ya ben orda is guc yapmam ô yonden bi sıkıntim olmaz ama agrilarim olursa anlarlar anlamalarinida istemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…