- 26 Şubat 2015
- 299
- 131
- 123
- 34
5000 demiş canım Medline da yapıyormuş fiyat ii ve istediğin boyutta yaparım ve ilerleyen yıllarda tekrar çıkartma yokmuş yani ömürluk demiş bazı silikon larin süresi vardı sanırım bu öyle birşey demems kafamda iki dr var biri o biri de ordu da hilal kurul temmuzda olcam inşErsal Kaya ve Cemil Dalay bana tavsiye edilen doktorlar. Açıkçası arkadaşın bahsettiği doktoru hiç duymadım.
Bu arada Erol Kesiktaş kaç lira fiyat vermiş, beni de bilgilendirir misiniz?
Ne güzel parayi ayarladiysan gerisi kolay. Peki neden 10 gün ? Insallah senin icin en hayirli doktoru bulursun.Arkadaşlar merhaba..bende yıllardır takip edenlerdenim sonunda üye oldum..benim derdimde meme büyütme izni parayı herşeyi ayarladım ama iki doktor arasında kararsız kaldım biri Prof Aylin bilgin Karabulut diğeri Prof Fuat Yüksel bu doktorlara ameliyat olan var mı?lütfen bana da yardımcı olun 10 gün içinde ameliyat olmam gerekiyor
PUUUFFF EVETAğustosu beklemekten ciğerim soldu be uf..
sadece bu dönem izin alabiliyorum Aylin hanımla görüşücem yarın farklı iki doktorla görüştüm kas üstü demişti ama Aylin hanım kas altı diyor kafam karıştı..ona ameliyat olan var mı acaba formlarda hiç yazı görmedim onun hakkında cevapladığın içinde çook teşekkür ederimNe güzel parayi ayarladiysan gerisi kolay. Peki neden 10 gün ? Insallah senin icin en hayirli doktoru bulursun.
Bende izledim bana pek korkunç gelmedi kes tak dikYa kızlar bir ameliyat seyrettim Youtube'da tırstım baya
Kollarını ertesi gün kendi ihtiyaçları için kullanıyordu. 1 hafta sonra işe başladı ve kollarını kullanabiliyordu. Evet Kasaltı olunca protezlerin hareket ettiğini bende duydum.Kollarini ne kadar sure kullanamadi ? Birde kolunu havaya kaldirinca protezler de oynayabilir deniyor ama bilmiyorum?
Drenli başka kişilerde gördüm korkulacak hiç birşey yok merak etme.hmmm dren dıyınce hemen tüylerim kalkıyo maşallah kardeşine inş bende oyle olurum
Teşekkür ederim ederim cnm herhangi bir aksilik olmazsa bu cuma olacağım inşallah :)Hayırlı olsub canım kararın bende temmuz sonu olucak iyi haberlerini bekliyoruzz
Ben aylin karanlık'i takip ediyorm yillardir.hic baska doktor düşünmedim senin soyledigin doktoru arastiracaktim bende. O ne kadar istiyor ücretisadece bu dönem izin alabiliyorum Aylin hanımla görüşücem yarın farklı iki doktorla görüştüm kas üstü demişti ama Aylin hanım kas altı diyor kafam karıştı..ona ameliyat olan var mı acaba formlarda hiç yazı görmedim onun hakkında cevapladığın içinde çook teşekkür ederim
Kes tak dikBende izledim bana pek korkunç gelmedi kes tak dik
Kes tak dikkiz masallah ne kadar rahatsin sen
Istanbuldayım canım bugün gidicem görüşmeye hem Aylin hanımla hemde Fuat beyle bakalım inşallah karar verebilirim Aylin hanım 9 bin Fuat bey 7 bin istiyor ikisininde göntemi farklı ne kadar zor işmiş karar verme aşaması walla ben kredi çektim bu yazı da memesiz geçiremezdimBen aylin karanlık'i takip ediyorm yillardir.hic baska doktor düşünmedim senin soyledigin doktoru arastiracaktim bende. O ne kadar istiyor ücretibirde hangi sehirdeydi ? Madem izin günün hemen karar vermelisin canim çünkü randevu tarihini uzaga atabilir doktor bak herkes bekle bekle bi hal olmuş. Hoş ben parayi denklestirsem beklemeye razıyım
Bende kredi çekicem kaç günde çıkıyoIstanbuldayım canım bugün gidicem görüşmeye hem Aylin hanımla hemde Fuat beyle bakalım inşallah karar verebilirim Aylin hanım 9 bin Fuat bey 7 bin istiyor ikisininde göntemi farklı ne kadar zor işmiş karar verme aşaması walla ben kredi çektim bu yazı da memesiz geçiremezdim
Istanbuldayım canım bugün gidicem görüşmeye hem Aylin hanımla hemde Fuat beyle bakalım inşallah karar verebilirim Aylin hanım 9 bin Fuat bey 7 bin istiyor ikisininde göntemi farklı ne kadar zor işmiş karar verme aşaması walla ben kredi çektim bu yazı da memesiz geçiremezdim
Yok canım ücretli değilFuat Bey'in muayenesi ücretli mi canım?
Ben aynı gün alabildim krediyi canımBende kredi çekicem kaç günde çıkıyo
Oyy o korku kimde yokkiya rahat değilim video korkunçç gelmedi ama dehşet bi anestezi fobim var bugün yine rüyama girdi yavaştan kafayı sıyorıyorum galba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?