Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

2 doktorla gorustum c cup istedim minyon ve gogus kafesi dar bi bayan oldugum icin ikiside protezler cok buyuk olursa en azindan suan icin gerginlik olacagini bunun da kapsul yapabilecegini ve nefes almada ve tasimakta sikinti yaratabilecegini soyledi 2. Gorustugum prof. Hamilelik sonrasi emzirme bittiginde cildin esneyecegini ve daha buyuk cup istersem o zaman rahatlikla uygulayabilecegini soyledi

Kizlar 8- 10 bin benim butcemi asiyor ozellerde fiyat yuksek arastirdigim kadariyla universite hastanelerinde cok cok iyi doktorlar var onemli olan iyi doktor bulmak benim gibi fiyati yuksek bulanlara tavsiyem devlet hastanelerine de bakin

[QUOTst: 41511883, member: 302989"]Bana kasalti yapariz dedi arastirdigim kadariyla kasalti biraz daha zahmetli ama napalim korkma cnm bende korkuyorum anliyorum da doktorla iyice gorus belki drene gerek olmaz[/QUOTE]
Hmmm bencexe
Bana kasalti yapariz dedi arastirdigim kadariyla kasalti biraz daha zahmetli ama napalim korkma cnm bende korkuyorum anliyorum da doktorla iyice gorus belki drene gerek olmaz
Ay evet ya ben soyliyim koymasin bi de ben nette izledim aameliyatı oofff o drenide ggördüm ya

Canım şuna dikkat et ama, benim memem hiç yok, Dümdüzüm.dr um bana high profil önermedi. Süt bezlerini ezebileceğini söyledi. Emzirmede sıkıntı yaşayabilme ihtimalimin olabileceğini söyledi. O yüzden eğer çocuk planın varsa, bunu da araştır canım.

Peki kollarini kullanmakta sikinti yasadi mi? Birde kollarini yukari kaldirinca silikon yerinden oynar diye de duydum ama nw kadar dogru bilmiyorum??

Saol cnm tesekkurederim uyarin icin peki high profil yerine ne kullandilar? Birde kasalti mi? Vucut tipine gore degisiyormus

Saol cnm tesekkurederim uyarin icin peki high profil yerine ne uygulandi? Birde kasalti mi? Vucut tipine gore degisiyormus

Hmmm benimkiler şu an çok küçükler ben yatirinca koymayı düşünüyorum sen modplus yaptirmissin o yüzden merak ettim izlemeye almazsanda saygı duyarım

Allahım yarebbim biz ne zaman mutlu olcaz . yok yok diyoruz yaptırıyoruz sonra yok yukarda yok dik yok ayrık yok ucu anya konya yok şiş yok sutyen uymadı olmadı bulamadık çıldiriciim yahu
Ben bugün kardioloji Servisi'ne gittim, arada kalbimde bi ağrı hissediyordum. Bi sıkıntı yokmuş çok şükür. Okuldan sonra eve gelip duş alıp öyle gittim, malum Ramazan ve yediğim pastırmanın haddi hesabı yokDamarlarımda çemen akıyor sankiDoktor muhteşem kokumdan bayılmasın diye yıkanmak zorunda kaldımAyyyy banyoda bi memelerime baktım, sütyen yüzünden çizgiler oluşmuş kırmızı kırmızı, uçları süngerin baskısından içine kaçmış.... O an Memelerimi özgür bırakmaya karar verdim, sütyen takmadım. Oldum mu bi oğlan çocuğu Sütyensiz ( memesiz) gittim Dr a. Sanki yolda herkes bana bakıyormuş gibi geldi. Çantanın sapıyla kamufle etmeye çalıştım .... Ve şunu farkettim , sütyen takmadığımda kalbimdeki ağrı azalıyor. Acaba o teller, takoz gibi olan süngerler baskı mı yapıyordu??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…