Ay evet ya ben soyliyim koymasin bi de ben nette izledim aameliyatı oofff o drenide ggördüm yaBana kasalti yapariz dedi arastirdigim kadariyla kasalti biraz daha zahmetli ama napalim korkma cnm bende korkuyorum anliyorum da doktorla iyice gorus belki drene gerek olmaz
Canım şuna dikkat et ama, benim memem hiç yok, Dümdüzüm.dr um bana high profil önermedi. Süt bezlerini ezebileceğini söyledi. Emzirmede sıkıntı yaşayabilme ihtimalimin olabileceğini söyledi. O yüzden eğer çocuk planın varsa, bunu da araştır canım.2 doktorla gorustum c cup istedim minyon ve gogus kafesi dar bi bayan oldugum icin ikiside protezler cok buyuk olursa en azindan suan icin gerginlik olacagini bunun da kapsul yapabilecegini ve nefes almada ve tasimakta sikinti yaratabilecegini soyledi 2. Gorustugum prof. Hamilelik sonrasi emzirme bittiginde cildin esneyecegini ve daha buyuk cup istersem o zaman rahatlikla uygulayabilecegini soyledi
Mesaj Attim canimYa yeterki isini iyi yapsin 8 bine bile cikarim ama 10 bin beni cok asar arastirmalara devam ediyorum 2 senedir arastira arastira tum estetik doktorlari tanir oldum :)
Kardeşimde kas altı oldu drenlerde korkacak bir durum yok o gayet rahat geçirmişti bir hafta sonrada işe başlamıştı.Doku biraz var dedi ama kasaltini uygun gordu bende cunku minyonum ve ustum ince dogallik acisindan da daha iyi olur dedi
hmmm dren dıyınce hemen tüylerim kalkıyo maşallah kardeşine inş bende oyle olurumKardeşimde kas altı oldu drenlerde korkacak bir durum yok o gayet rahat geçirmişti bir hafta sonrada işe başlamıştı.
Saol cnm tesekkurederim uyarin icin peki high profil yerine ne uygulandi? Birde kasalti mi? Vucut tipine gore degisiyormusCanım şuna dikkat et ama, benim memem hiç yok, Dümdüzüm.dr um bana high profil önermedi. Süt bezlerini ezebileceğini söyledi. Emzirmede sıkıntı yaşayabilme ihtimalimin olabileceğini söyledi. O yüzden eğer çocuk planın varsa, bunu da araştır canım.
Kollarini ne kadar sure kullanamadi ? Birde kolunu havaya kaldirinca protezler de oynayabilir deniyor ama bilmiyorum?Kardeşimde kas altı oldu drenlerde korkacak bir durum yok o gayet rahat geçirmişti bir hafta sonrada işe başlamıştı.
Canım ben daha olmadım, son görüşmede Dr um söyledi. Temmuz 22 benim ameliyatSaol cnm tesekkurederim uyarin icin peki high profil yerine ne uygulandi? Birde kasalti mi? Vucut tipine gore degisiyormus
LİBRA72 BENİ İZLEMEYE ALIRMISINCanım ben 6000 e yaptırdım.ben yaptırırken yuvarlak 6000,damla 6500 dü.ama ben yaptırdıktan sonra zam gelmiş.fiyatlar değişmiş.ben nar şatıroğlu hastanesinde oldum.
Canım ben artık resim koymayanları izlemeye almıyorum.o yüzden seni daha önce almamıştım.ama eğer şimdiki halinin resmini koyarsan tabiki alırımLİBRA72 BENİ İZLEMEYE ALIRMISIN
Allahım yarebbim biz ne zaman mutlu olcaz . yok yok diyoruz yaptırıyoruz sonra yok yukarda yok dik yok ayrık yok ucu anya konya yok şiş yok sutyen uymadı olmadı bulamadık çıldiriciim yahuYa bunlar nye dik dik duruyor hala asagi insin istiorum biraz(
Ben bugün kardioloji Servisi'ne gittim, arada kalbimde bi ağrı hissediyordum. Bi sıkıntı yokmuş çok şükür. Okuldan sonra eve gelip duş alıp öyle gittim, malum Ramazan ve yediğim pastırmanın haddi hesabı yokAllahım yarebbim biz ne zaman mutlu olcaz . yok yok diyoruz yaptırıyoruz sonra yok yukarda yok dik yok ayrık yok ucu anya konya yok şiş yok sutyen uymadı olmadı bulamadık çıldiriciim yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?