Ya kızlar çok alemsinizbenim de bugün devreler yandıKızıma, kardeşini gösterip" neydi şunun adı?" Dedim. Oğlumun adını unuttum
bunu çok düşündümama napim yenemiyorum erkek olursa zaten burda adanada hem çok daha ucuza hem de iyi yapacak doktor var . sırf bayan diye aylin hanımı istiyorum .
k bakma yazamadm uzun süredir gremiorum mutlu oldum walla sonucumdan 4 ay btmek üzere sayılır:)Mekan farkketmez :) sonuc seni mutlu ettiyse sorun yok. Ne kadsr oldu olali
aynı seyler düşünüyoruz ortasını bulursan bana haber et bari senn basın baglıHadi sen kaç yıllık evlisin . Bem daha yeni nişanlıyım benimki de aynı yahu. Bu erkeklerin hepsi aynı.. Grey gibi adamı napıcaksın ayrıca adamın sadece beyninde bir yeri çalışıyorazıcık romantik olmalı adam dediğin ama azıcık. Fazlası da bayar sanırım beni.. Çok ilgili erkekler de itici geliyor o dengeyi kuranı da göremedim daha varsa eskiyi getir yeni götür yapıcam şaka tabiki odun da olsa benim odunum o
Hahahhaj simdi mesajlarina baktimda sanirim olmamis yanliz kalicam yerine kaldim yazmis bende oldu sandim sende oruc bende sicak arkadasta stres hepsi karisinca bole olmus iste
hayırlısıyla bi atlataydıkbenim de bugün devreler yandıKızıma, kardeşini gösterip" neydi şunun adı?" Dedim. Oğlumun adını unuttum
Ay kızlar stres ve oruc basa vurdu valla yanlis yazmisim kalicam yazicaktm oldugum zaman hemen yazip foto yuklicem
Hahahhaj simdi mesajlarina baktimda sanirim olmamis yanliz kalicam yerine kaldim yazmis bende oldu sandim sende oruc bende sicak arkadasta stres hepsi karisinca bole olmus iste
bana beyhan beyi tavsiye ettilerAdana'da hangi doktoru tavsiye edersiniz acaba? Ben de Adana'da olacağım bu ameliyatı inşallah.
Kas altı olacaksa mutlaka dren konması gerekiyor kızlar. Ama dreni birkaç günde çıkartıyorlar. Genelde kas altını meme dokusu olmadığı durumlarda yapıyorlarmış meme dokunuz varsa kas altı tercih etmeyebilirsiniz.dren koymasa olmazmı
Doktorun neden kas altı dedi meme dokun olmadığı için mi yoksa o tekniği uyguladığı için mi?bana kasalti dedi cnm oda daha zahmetliymis ama napiyim boyle de psikolojimi anliyosundur
Bana kasalti yapariz dedi arastirdigim kadariyla kasalti biraz daha zahmetli ama napalim korkma cnm bende korkuyorum anliyorum da doktorla iyice gorus belki drene gerek olmazBenimde yarın görüşmem var bakalım hayırlısı beni de o drenler korkutuyor dren koyulanlar pek iyi şeyler söylemiyor
Doku biraz var dedi ama kasaltini uygun gordu bende cunku minyonum ve ustum ince dogallik acisindan da daha iyi olur dediDoktorun neden kas altı dedi meme dokun olmadığı için mi yoksa o tekniği uyguladığı için mi?
Cnm 10 bin gercekten cok ama ozellerde boyle maalesef birde universite hastanesiyle gorusmeni tavsiye ederim arastir mutlaka orada da iyi doktor bulursun fiyat acisindan daha uygunKızlar 2. Doktor gorusmeme gittim florence nightngale de tanidik bi doktor 10 bin lira fiyat ben 5 6 ya okey diyodum ama 10 bin cok yaa( yaptiramicam sanirim bu gidisle esim 4 gun sonra 1 hafta izne cikicak yaptirmam gerek acil doktor onerisi
Ya yeterki isini iyi yapsin 8 bine bile cikarim ama 10 bin beni cok asar arastirmalara devam ediyorum 2 senedir arastira arastira tum estetik doktorlari tanir oldum :)Cnm 10 bin gercekten cok ama ozellerde boyle maalesef birde universite hastanesiyle gorusmeni tavsiye ederim arastir mutlaka orada da iyi doktor bulursun fiyat acisindan daha uygun
Canım 5 6 7 ye çok iyi doktorlar var 10 diye o doktor iyi diye bişey yok araştor maj atarsan yardımcı olurumYa yeterki isini iyi yapsin 8 bine bile cikarim ama 10 bin beni cok asar arastirmalara devam ediyorum 2 senedir arastira arastira tum estetik doktorlari tanir oldum :)
Hayırlı olsub canım kararın bende temmuz sonu olucak iyi haberlerini bekliyoruzzBen de haftasonu doktorla tekrar görüştüm ölçüleri yöntemi falan konuştuk. . Çok büyük ihtimalle 10 gune kadar ameliyat olacağım. . Zayıf ve minyon olduğum için doğal durmasini istedigimi belirtmistim.. Göğüs dokum olmadığı için doktor kas alti dedi sağ 275 sol 300cc mentor marka yuvarlak high profil dedi.. ameliyat oncesinde benzer hastalarinin fotolarini da gosterecekmis silikonlari da gosterecekmis. . Fiyat 7000tl.. hepimiz Saglikla atlatiriz inşallah bu süreçleri :)
Tamam ortasını bulursam ilk sana haber edicem yabana gitmesinaynı seyler düşünüyoruz ortasını bulursan bana haber et bari senn basın baglı
Drende hic bir sey yok korkmayin gercekten...cikartmasi 15 sn ve acimiyor.Benimde yarın görüşmem var bakalım hayırlısı beni de o drenler korkutuyor dren koyulanlar pek iyi şeyler söylemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?