Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bunu çok düşündüm ama napim yenemiyorum erkek olursa zaten burda adanada hem çok daha ucuza hem de iyi yapacak doktor var . sırf bayan diye aylin hanımı istiyorum .

Adana'da hangi doktoru tavsiye edersiniz acaba? Ben de Adana'da olacağım bu ameliyatı inşallah.

aynı seyler düşünüyoruz ortasını bulursan bana haber et bari senn basın baglı

Ben de buradaki arkadaşların yaşadıklarını okuyunca biraz kafam karışıyor gibi oluyor ama sonuçta bu ameliyatı olmak istiyorum. Bizim ki ile ikinci çocuk konusunu netleştirince hemen olacağım. Bu arada deneyimlerini paylaşan arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Bizim için yol gösterici oluyor.

Benimde yarın görüşmem var bakalım hayırlısı beni de o drenler korkutuyor dren koyulanlar pek iyi şeyler söylemiyor
Bana kasalti yapariz dedi arastirdigim kadariyla kasalti biraz daha zahmetli ama napalim korkma cnm bende korkuyorum anliyorum da doktorla iyice gorus belki drene gerek olmaz

Kızlar 2. Doktor gorusmeme gittim florence nightngale de tanidik bi doktor 10 bin lira fiyat ben 5 6 ya okey diyodum ama 10 bin cok yaa ( yaptiramicam sanirim bu gidisle esim 4 gun sonra 1 hafta izne cikicak yaptirmam gerek acil doktor onerisi
Cnm 10 bin gercekten cok ama ozellerde boyle maalesef birde universite hastanesiyle gorusmeni tavsiye ederim arastir mutlaka orada da iyi doktor bulursun fiyat acisindan daha uygun

Cnm 10 bin gercekten cok ama ozellerde boyle maalesef birde universite hastanesiyle gorusmeni tavsiye ederim arastir mutlaka orada da iyi doktor bulursun fiyat acisindan daha uygun
Ya yeterki isini iyi yapsin 8 bine bile cikarim ama 10 bin beni cok asar arastirmalara devam ediyorum 2 senedir arastira arastira tum estetik doktorlari tanir oldum :)

Ben de haftasonu doktorla tekrar görüştüm ölçüleri yöntemi falan konuştuk. . Çok büyük ihtimalle 10 gune kadar ameliyat olacağım. . Zayıf ve minyon olduğum için doğal durmasini istedigimi belirtmistim.. Göğüs dokum olmadığı için doktor kas alti dedi sağ 275 sol 300cc mentor marka yuvarlak high profil dedi.. ameliyat oncesinde benzer hastalarinin fotolarini da gosterecekmis silikonlari da gosterecekmis. . Fiyat 7000tl.. hepimiz Saglikla atlatiriz inşallah bu süreçleri :)

Hayırlı olsub canım kararın bende temmuz sonu olucak iyi haberlerini bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…