Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

BŞR HAFTA SONRA HAYAT NORMALE DÖNÜYORMU ACABA
Kesinlikle iyileşme süreci normal hayata dönüş öyle bir hafta falan değil bence bir süre verip insanları yanıltmamak lazım bana 10 güne toparlarsın denildi ben ne olur ne olmaz diye 20 gün rapor alacakmış gibi ayarladım işimi ve 10. Günümde çalışacak gibi değildim iyiki 20 gün gibi düşünmüşüm yoksa çok sıkıntım olurdu normal hayata dönmek kişiden kişiye değişmekle beraber bence 1ayı bulur öyle 2hafta falan vardır belki sma herkes için geçerli değil

çok üzüldüm

bana kasalti dedi cnm oda daha zahmetliymis ama napiyim boyle de psikolojimi anliyosundur

Bende 1 haftdan sonra yalniz kaldim kucagimda uyudugu icin sikinti olucak biraz ama bakalim artik

Kızlar 2. Doktor gorusmeme gittim florence nightngale de tanidik bi doktor 10 bin lira fiyat ben 5 6 ya okey diyodum ama 10 bin cok yaa ( yaptiramicam sanirim bu gidisle esim 4 gun sonra 1 hafta izne cikicak yaptirmam gerek acil doktor onerisi
birde öyle aceleye getirme acil deyip içine sinmeyen biseye kalkışma .

Bende 1 haftdan sonra yalniz kaldim kucagimda uyudugu icin sikinti olucak biraz ama bakalim artik
Kolay gelsin oyleyse ama ne kdr hareket edip zorlarsan agrin olut dikkat et ii hissedip normal davraniyordum sonra acisi cikiyordu halaaa dikislerimdeki ben burdayim belirtileri gecmedi benim. Bubarada daha arastirma asamasindaydin ne cabuk oldunda 1 hafta gecti

Heheheh bendim o gökten kasnak yağsa kafama geçmez, oklava yağsa ..... girer diye. Hayat kimine tüm güzelliklerini veriyor hatta verdikçe veriyor bize de olmayacak şeyleri veriyor ama hep diyorum vardır hergalde bunda da bir hayır diye .. Yoksa halil sezaiye bağlayıp İSSYEEAAANNN diye gezicem ortalıklrda

Allahım sana geliyorum.... Bünyem kaldırmaz bu mutluluğu, alışkın değilim böyle ilgiye
Hadi sen kaç yıllık evlisin . Bem daha yeni nişanlıyım benimki de aynı yahu. Bu erkeklerin hepsi aynı.. Grey gibi adamı napıcaksın ayrıca adamın sadece beyninde bir yeri çalışıyor azıcık romantik olmalı adam dediğin ama azıcık. Fazlası da bayar sanırım beni.. Çok ilgili erkekler de itici geliyor o dengeyi kuranı da göremedim daha varsa eskiyi getir yeni götür yapıcam şaka tabiki odun da olsa benim odunum o

srm yaw gülüm benim kafa karıştı oruçtan devrelerim mi yandı ne ?? şimdi bu arkadaş oldu mu ameliyat olacak mı ? biri acıklasın
Hahahhaj simdi mesajlarina baktimda sanirim olmamis yanliz kalicam yerine kaldim yazmis bende oldu sandim sende oruc bende sicak arkadasta stres hepsi karisinca bole olmus iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…