- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45

bu aralar öyle kitaplar okuma canım ben de kitaptan çok etkilenirim kitabı okumam yaşarım resmen
sen bu aralar tekrar grinin elli tonu nu oku![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu aralar öyle kitaplar okuma canım ben de kitaptan çok etkilenirim kitabı okumam yaşarım resmen
Ben en iyisi kadınların sevgililerini gördüğünde sertleşip, beyaz gömleğinden belli olan meme uçlerının anlatıldığı beyaz seri- barbara cartland'ın kitaplarını okiiimbu aralar öyle kitaplar okuma canım ben de kitaptan çok etkilenirim kitabı okumam yaşarım resmen
tabi ya bi bakıyosun memen olunca eşin seni çarli tango ya atmış akşam yemegi için başka bi eyalete uçuruyorDi mi
Belki memem olduktan sonra kocam Grey gibi olur
Evet hemen kitabı bulup tekrar okiiim.
katılıyorum sana evet onları oku nemiş o gerilim korku falan hayatımızda yeterince gerilim var zateBen en iyisi kadınların sevgililerini gördüğünde sertleşip, beyaz gömleğinden belli olan meme uçlerının anlatıldığı beyaz seri- barbara cartland'ın kitaplarını okiiimNe işim var gerilim tarzı kitaplarla
![]()
tabi ya bi bakıyosun memen olunca eşin seni çarli tango ya atmış akşam yemegi için başka bi eyalete uçuruyorbak şu memelerin yaptıgı işe memede keramet vardır
![]()
öldük cennete düştük deriz valla niye böyle erkekler hep romanlarda olur yaAllahım sana geliyorum.... Bünyem kaldırmaz bu mutluluğu, alışkın değilim böyle ilgiye
![]()
Çarli tangoymuşöldük cennete düştük deriz valla niye böyle erkekler hep romanlarda olur ya![]()
birde kravat taktımmı tam olacaktı ama işte.bizim ruh öküzlerimiz napcan yapçak bişey yokÇarli tangoymuşGel bizim emektar arabayla, yan mahalledeki balıkçıya gidelim diyorum :" yooooook, yorgunum. Evde yiiiiyelim" diyo uyuz
![]()
Kadınların istedikleri veya istediğinin henüz farkında olmadığı erkeklerin anlatıldığı romanlar olmasa napardıköldük cennete düştük deriz valla niye böyle erkekler hep romanlarda olur ya![]()
Bizim ki sadece " çay koydun mu?" Diyo... SEN BENIMSIN mi???? NerdeeeeeKadınların istedikleri veya istediğinin henüz farkında olmadığı erkeklerin anlatıldığı romanlar olmasa napardıkO kadar zavallı ve sevgi/ ilgi/ sahiplenilmeye açız ki, adam bize sadece SEN BENIMSIN SADECE BENIM dese yetecek
![]()
seni evimin kadını çocuklarımın anası yapacam dese yetti bize behey gari türk filmi formatından çıksın bu erkekler zihniyet degişsin bay grey erkeği olsunlar yıl artık 2015 isyaaaanKadınların istedikleri veya istediğinin henüz farkında olmadığı erkeklerin anlatıldığı romanlar olmasa napardıkO kadar zavallı ve sevgi/ ilgi/ sahiplenilmeye açız ki, adam bize sadece SEN BENIMSIN SADECE BENIM dese yetecek
![]()
bizimki de gündüz arar ne yemek yaptın der .ben de kızarım bazen ben de seni özledim derim imalı imalı .sonra ula sende 20 senelik evliyiz icat çıkarma der kapatıyorum toplantıya gircem der kapatırBizim ki sadece " çay koydun mu?" Diyo... SEN BENIMSIN mi???? Nerdeeeee![]()
ayyy bende çok korkuyorummerhaba bayanlar sesimi duyan var mıbende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. yazdıklarınızı okudum sizin kadar bilgili değilim ve çok korkuyorum benim hastane fobim var. çok şiddetli oluyor mu ağrılar
canım ne yazık ki bu iş acısız ağrısız olmuyor ama gün geçtikçe azalıyor.ayyy bende çok korkuyorum
çok güldürdünüz benibizimki de gündüz arar ne yemek yaptın der .ben de kızarım bazen ben de seni özledim derim imalı imalı .sonra ula sende 20 senelik evliyiz icat çıkarma der kapatıyorum toplantıya gircem der kapatıradam romantiklige tahammül edemiyor
![]()
Allah hepimizi güldürsün canım
mawixsxxsx beni de bi izlemeye alsan bende aynı doktora alm olucam galıba carşmaba görüşmeye gidiyorum :) cok heyecanlıyım ve korkuyorumcanım benim dr bağcılar eğitim araştırma özgür pilancı biz 2 arkadaş ona ameliyat olduk arkadaşımın 3.ayı benim 22.günüm ve çokk şükür gayet memnunum okadar para saçmadığım içinde çok mutluyum tabi.benim ameliyat 3.500 mal oldu.![]()
BŞR HAFTA SONRA HAYAT NORMALE DÖNÜYORMU ACABAcanım bende 19 gün önce ameliyat oldum kasaltına uygulandı iyileşme süreci ve ağrı biraz fazla oluyor ama bu seni korkutmasın 2-3 gün sadece dayanılmayacak derecedede değil bende 1 hafta senelik izin almıştım salı ameliyat oldum pazartesi işe başladım hiçte sorun olmadı 1 hafta yeterli oluyor.
AAAA 1 AY SONRA MI ARABA KULLANABILDINarkadaslar ben ameliyat olali 4 hafta oldu ve yeni yeni araba kullanmaya basladim ki yinede sanki bi zorlama oluyor
kasilma gibi birde yatarken cok düz degilde baya bi yastik gerekio sirtini doldurmaya yoksa geriliyor resmen ..
tabi bu sanirim kisiden kisiye birde takilan cc yede bagli olabilir..